Υλικά για 6 άτομαΠροετοιμασία 15 λεπτά Μαγείρεμα 25 λεπτά |
Πλένουμε και στραγγίζουμε τα κρεμμυδάκια. Τα ψιλοκόβουμε και τα τρίβουμε με λίγο αλάτι. Τα βάζουμε σε τρυπητό και στύβουμε καλά με τα χέρια για να βγάλουν τα υγρά τους. Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και τα σοτάρουμε για 10-15 λεπτά περίπου, μέχρι να μαραθούν και να απορροφηθούν όλα τα υγρά. Προσθέτουμε τον άνηθο, σοτάρουμε για 2-3 λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Χτυπάμε ελαφρώς τα αβγά, τα ρίχνουμε στο μείγμα, προσθέτουμε τη φέτα και τα ξαναβάζουμε στο τηγάνι σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να πήξει και να ροδίσει σαν ομελέτα. Αναποδογυρίζουμε και αφήνουμε να ψηθεί κι από την άλλη πλευρά. Σερβίρουμε το σφουγγάτο ζεστό ή κρύο, πασπαλισμένο με το ανθότυρο θρυμματισμένο και πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου