ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Πάμε απόψε σινεμά; Φύγαμε αλλά ας δούμε τι παίζουν πρώτα!

Ο Σωσίας: Ο Ντοστογιεφσκι επιστρέφει στο σινεμά
Περιπέτεια, υπαρξιακό θρίλερ, ρομάντζο, δράμα και αστυνομικό έχει το κινηματογραφικό μενού αυτής της εβδομάδας. Πέντε ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη (15/5) στις ελληνικές αίθουσες.

Godzilla

Ο Godzilla, το πιο θρυλικό τέρας, επιστρέφει για να κατατροπώσει τα τρομερά τέρατα -κατασκευάσματα της ανθρώπινης υπεροψίας και της ανεξέλεγκτης επιστημονικής προόδου- που απειλούν το ανθρώπινο είδος. Πρόκειται για τη δεύτερη ταινία μεγάλου μήκους με κεντρικό ήρωα το διάσημο τέρας, μετά το ομώνυμο φιλμ του 1998 διά χειρός Roland Emmerich.
Σκηνοθεσία: Gareth Edwards
Πρωταγωνιστούν: Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Bryan Cranston, David Strathairn, Juliett Binoche, Sally Hawkins



The Double (Ο Σωσίας)

Η ζωή του Jesse Eisenberg ('Social Network') κλονίζεται όταν ανακαλύπτει πως ο νέος του συνάδελφος είναι σωσίας του, αλλά ως προσωπικότητα εντελώς διαφορετικός (και πολύ πιο χαρισματικός) από εκείνον. Η σκηνοθεσία του υπαρξιακού αυτού θρίλερ ανήκει στον Richard Ayoade ('Submarine'), ενώ το σενάριο βασίζεται σε νουβέλα του Fyodor Dostoevsky.
Σκηνοθεσία: Richard Ayoade
Πρωταγωνιστούν: Jesse Eisenberg, Mia Wasikowska, Wallace Shawn



Romeo and Juliet (Ρωμαίος και Ιουλιέτα)

H διάσημη ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δύο νέους που τους χωρίζει η ορκισμένη έχθρα ανάμεσα στις οικογένειές τους. Το πασίγνωστο έργο του William Shakespeare το διασκευάζει αυτή τη φορά για τον κινηματογράφο ο Julian Fellowes, σεναριογράφος της βραβευμένης σειράς 'Downton Abbey', ενώ στη σκηνοθετική καρέκλα βρίσκεται ο Ιταλός Carlos Carlei, σε μια προσπάθεια να κάνει ένα εμπορικό πέρασμα στις Η.Π.Α.
Σκηνοθεσία: Carlo Carlei
Πρωταγωνιστούν: Hailee Steinfeld, Douglas Booth, Damian Lewis



Suzanne

Η ταινία που άνοιξε την "Εβδομάδα Κριτικής" στο Φεστιβάλ των Καννών του 2013 είναι η ιστορία δύο μικρών κοριτσιών, της Suzanne (ντροπαλή, ήσυχη, χαμηλών τόνων) και της Maria (δυναμική, αποφασιστική, ανεξάρτητη), που έχουν χάσει τη μητέρα τους και ζουν με τον πατέρα τους, ο οποίος δεν έχει άλλη έννοια από τη φροντίδα τους. Το φιλμ παρακολουθεί τρεις δεκαετίες από τη ζωή των δύο κοριτσιών, ξεκινώντας από την παιδική τους ηλικία και εξετάζοντας στην πορεία όλες τις δοκιμασίες που περνά η σχέση τους μέσα στο χρόνο, όσο εκείνες μεγαλώνουν, ωριμάζουν, ερωτεύονται, κάνουν σχέσεις και παίρνουν μικρές και μεγάλες αποφάσεις ζωής.
Σκηνοθεσία: Katell Quillévéré
Πρωταγωνιστούν: Sara Forestier, François Damiens, Adèle Haenel

Suzanne - ελληνικοί υπότιτλοι trailer [HD... από myfilm-gr


Salvo

Όταν ο Salvo, ένας εκτελεστής της Σικελικής μαφίας, αναλαμβάνει να εισβάλει σε ένα σπίτι για να σκοτώσει τον άνθρωπο που επιτέθηκε στον αρχηγό του, ένα θαύμα συμβαίνει μπροστά στα μάτια του: η αδελφή του θύματος, που είναι τυφλή, την ώρα της δολοφονίας βρίσκει το φως της! Τότε ο Salvo αποφασίζει να της χαρίσει τη ζωή παίρνοντας ένα τεράστιο ρίσκο που δεν ξέρει που μπορεί να καταλήξει.
Σκηνοθεσία: Fabio Grassadonia, Antonio Piazza
Πρωταγωνιστούν: Saleh Bakri, Luigi Lo Cascio, Sara Serraiocco

Salvo - trailer [HD] (2013) Fabio Grassadonia... από myfilm-gr

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου