ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/5


Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/5

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχεις μια καλή διάθεση να διαπραγματευτείς όλα τα δύσκολα που μπορεί να σου συμβαίνουν και ο λόγος είναι ότι όταν από μέσα σου βγει μια εσωτερική δύναμη και έχεις σιγουριά ότι αυτό που κάνεις είναι το σωστό. Τότε, νιώθεις σα να σε διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα και σου δείχνει με τον τρόπο του ότι είσαι στο σωστό δρόμο.

Έρωτας: Χρειάζεσαι μια ανανέωση, είτε είσαι μέσα σε μια σχέση είτε γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα έχεις την ευκαιρία λόγω της Αφροδίτης στον Κριό. Θα περάσεις καλά και το κέφι σου θα ανέβει, μόνο να μη βιάζεσαι γιατί μπορεί να γίνουν λάθη σε μέγιστο βαθμό.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια μικρή ελπίδα ότι θα ξεκινήσεις κάτι καινούργιο για αυτό διστάζεις να δεχτείς κάτι που για σένα είναι πολύ τετριμμένο. Τα βήματά σου θα πρέπει να είναι αρκετά οργανωμένα για να μην υπάρχουν λάθη. Ένα συγγενικό πρόσωπο μπορεί να σου συστήσει κάποιον που θα σε προωθήσει στην δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Υπάρχει από την πλευρά σου μια ολιγωρία και δεν μπορείς να καταλάβεις με πιο τρόπο θα πρέπει να κινηθείς πιο γρήγορα για να προλάβεις κάποιες καταστάσεις πριν σε προλάβουν αυτές. Γενικά δεν έχεις και μεγάλη διάθεση να αλλάξεις τα κακώς κείμενα και τα κρατάς όσο καλύτερα μπορείς. Αν θέλεις, τουλάχιστον σήμερα, θα κάνεις ένα βήμα που θα σε απομακρύνει από τα κακώς κείμενα, κυρίως του παρελθόντος.
Έρωτας: Η κρυφή σκέψη ενός προσώπου μπορεί να σε πονάει αρκετά γιατί δεν έχετε ακόμα επικοινωνήσει και είναι πιθανό να προσπαθείς να βρεις δικαιολογία για προσέγγιση και δεν βρίσκεις. Αν το θέλεις πραγματικά ένας φίλος θα σε βοηθήσει αρκεί να τον εμπιστευτείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια ισχυρή προσωπικότητα και όταν νιώθεις ότι έχεις δίκιο δεν κάνεις πίσω. Το πιο σωστό είναι να μεταβάλλεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι ακόμα και ένα ακίνητο. Γιατί μπορεί να έχεις απόλυτες απόψεις και να χάσεις τις μικρές ευκαιρίες που σου ανοίγονται αυτή την περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Έχεις αναλάβει να βγάλεις κατά κάποιο τρόπο το φίδι από την τρύπα. Για αυτό ανακατεύεσαι με πολλά πρόσωπα για τα οποία έχεις αναλάβει φροντίδα και προστασία. Πάντως αν θέλεις να έχεις δικαιοσύνη θα χρειαστεί να αφήσεις και τους άλλους να πουν τη γνώμη τους και να μην τους πιέζεις και πάρα πολύ.
Έρωτας: Ένας Τοξότης σου ρίχνει τα δίχτυα και εσύ μπορεί να τσιμπήσεις και μάλιστα πολύ. Αλλά ίσως να χρειάζεται να κάνετε περισσότερες συζητήσεις για θέματα πολύ πιο ουσιαστικά από ότι να παραμείνετε στην επιφάνεια των πραγμάτων. Ένας μεγαλύτερος σε ηλικία Σκορπιός ή Αιγόκερως μπορεί να σου σταθεί επάξια, αλλά θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα χειριστείς τα πράγματα όταν θα είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν επιμείνεις θα κάνεις κάποιες συμφωνίες που θα συμφέρουν κι εσένα αλλά και κάποια άτομα που έχετε κοινούς συνεργάτες. Το πιο χρήσιμο για σένα είναι να έχεις τόλμη και να ρισκάρεις σε θέματα που άλλες φορές φοβόσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Έχεις να κάνεις πολλές δουλειές μαζί και πιθανόν να είσαι κάπως χύμα, γιατί δεν έχεις συνηθίσει στην μεγάλη πίεση. Πιθανόν να υπερβάλλεις σε συναισθηματικό επίπεδο και ευαισθησία, κυρίως αν μιμείσαι άλλα άτομα και θέλεις να έχεις τη δική τους ζωή. Για αυτό πρόσεξε τις συγκρίσεις. Δεν σε οδηγούν πουθενά.
Έρωτας: Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο. Μπορεί να έχεις διάθεση για απιστία, επειδή πιστεύεις ότι κάπου έχεις θιχτεί και ίσως βρεις την ευκαιρία να τρέξεις πίσω από ένα Τοξότη. Το καλύτερο από όλα είναι να οδηγήσεις τον εαυτό σου περισσότερο με οδηγό τη διαίσθηση, γιατί γίνονται λάθη.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις έντονες επιθυμίες που αν δεν γίνουν μπορεί να νιώθεις ότι σε καίνε. Για αυτό ίσως ασκήσεις έντονη πίεση σε πρόσωπα και καταστάσεις που νομίζεις ή ότι θα σου κάνουν το χατίρι ή ότι θα υποκύψουν στη θέλησή σου. Το καλό είναι ότι ξεκίνησες να ανοίγεσαι σε νέα μέτωπα και αυτό σε βοηθάει.

ΛΕΩΝ 
Γενικά: Η παιδική σου καρδιά σε βάζει σε εφηβικούς μπελάδες, για αυτό θέλεις να κάνεις συνέχεια καινούργια πράγματα. Το παιχνίδι και το ρίσκο είναι ένα μέρος από την προσωπική σου έκφραση.
Έρωτας: Έχεις έντονη ανάγκη να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Για αυτό βγάζεις σε υπερβολή όλες σου τις ερωτικές διαθέσεις και τα συναισθήματα χωρίς να φοβάσαι την απόρριψη. Ίσως, με έναν Τοξότη, τεθεί το θέμα για ένα παιδί και να έχεις μεγάλη χαρά. Από την άλλη ο Δίδυμος θα σε βάλει σε επικοινωνιακό «τριπάκι» και αυτό θα σου κάνει καλό.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να ταξιδέψεις και να κάνεις κάποιες καλές συμφωνίες γιατί θα νιώσεις ότι θα έχεις ρέντα και τύχη. Φρόντισε όμως να κάνεις οργανωμένες συμφωνίες για να μη γίνουν λάθη αργότερα. Αν επενδύσεις πάντως στο όραμά σου με πίστη και συγκέντρωση, θα έχεις κάποια καλά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Η γενική σου εικόνα παρουσιάζει μια εξέλιξη και αυτό είναι τόσο σημαντικό ώστε σε βοηθάει να αναπτυχθείς και να ξεφύγεις για λίγο από τα τετριμμένα. Η γνώση σου μπορεί να είναι αποτέλεσμα πολλών προσπαθειών που έχεις κάνει και πιθανόν να ανταμειφθείς σύντομα.
Έρωτας: Έχεις μια πολύ προσωπική σχέση που άλλες φορές σε βασανίζει και άλλες φορές είστε πολύ καλά μαζί. Εκεί που πάς να ανοιχτείς, μπορεί να γκρινιάξεις και όλα να αλλάξουν μέσα σε ένα λεπτό. Σήμερα όμως θα προσπαθήσεις να δημιουργήσεις μια ξεχωριστή ευκαιρία στη σχέση σου για να περάσετε καλά. Η επαφή με Δίδυμο ή Τοξότη θα είναι αρκετά πιεστική.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις να κάνεις με μια νέα διάσταση των πραγμάτων. Δηλαδή από τη μια κρατάς με σταθερότητα ότι έχεις δημιουργήσει μέχρι τώρα και από την άλλη είτε με πίεση είτε με μια ξαφνική συνεργασία κάνεις έναν επαναπροσδιορισμό, ο οποίος δεν είναι και τόσο εύκολος.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχεις βοήθεια και στήριξη από τα άτομα που είναι πολύ κοντά σου και αυτό σου δίνει έναν άλλο αέρα γιατί μπορείς και γοητεύεις με το στυλ σου και την μοντέρνα σου προσωπικότητα. Νέα ενδιαφέροντα κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου και αυτό σε κάνει να απευθύνεσαι περισσότερο στην εσωτερική σου δύναμη.
Έρωτας: Το ότι θα έχεις μεγαλύτερη ελευθερία να μιλήσεις και να επικοινωνήσεις θα σε βοηθήσει να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους. Γιατί μερικές φορές επειδή δεν θέλεις να συγκρουστείς προσπαθείς να βρεις τον κατάλληλο χρόνο για να τρυπώσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δυναμικότητα είναι για σένα μερικές φορές δυσαρμονία με την ισορροπία που ζητάς, αλλά αν βρεις το σωστό τρόπο θα περάσεις τις δικές σου ιδέες και αντιλήψεις χωρίς να συγκρουστείς. Για αυτό θα ψάξεις να βρεις λύσεις που θα σε προωθήσουν περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχεις μια έντονη στάση απέναντι στα πράγματα και αυτό θα σου δώσει ένα νέο στυλ σε οτιδήποτε κάνεις. Ο λόγος είναι ότι θα έχεις φλόγα σε οτιδήποτε διεκδικήσεις και θα είναι πιο εύκολο να διαπραγματευτείς πράγματα που άλλες φορές δεν μπορούσες.
Έρωτας: Η έντονη επικοινωνία με Κριό ή Δίδυμο σε βάζει να σκέφτεσαι διαφορετικά από άλλες φορές, γιατί σου δίνουν διαφορετική διάσταση στα πράγματα και σίγουρα βγαίνεις από τα στενά σου όρια. Το καλό είναι ότι τα συναισθήματα που πονάνε μπορείς να τα βάλεις στην άκρη.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι δυνατές σου επιθυμίες θα σε ωθήσουν στο να κάνεις ακόμα και κάποιες υπερβολές. Ο λόγος είναι ότι μερικές φορές βγαίνεις από τα όρια σου και κυρίως έξω από τις δυνατότητές σου, αλλά εκεί είναι που βρίσκεις την αληθινή σου δύναμη και συγχρόνως την έντονη διαίσθησή σου. Για αυτό θα κερδίσεις πιο εύκολα απ' ότι νόμιζες.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Η προσωπική σου άποψη θα μετρήσει πολύ περισσότερο από άλλες φορές, αλλά θα έχεις και μια δόση υπερβολής την οποία χρειάζεται να μετριάσεις. Αν το χόμπι σου είναι τα προξενιά αυτή την εποχή θα έχεις επιτυχία. Επίσης, γνωρίζεις πιο νέα άτομα τα οποία έχουν κάτι παραπάνω να σου πουν και μπορείς να περνάς μαζί τους εξίσου καλά.
Έρωτας: Έχεις μια καλή επαφή και αυτό βοηθάει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Αν είσαι σε ελεύθερη κατάσταση, μπορεί να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός προσώπου που εδώ και καιρό σε περιτριγυρίζει. Η θετική σου στάση θα βοηθήσει να ξεπεραστούν κάποιες αναστολές που υπάρχουν από την πλευρά του άλλου ατόμου. Κυρίως με ένα Δίδυμο θα έρθετε πολύ κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η γενική σου κατάσταση πάει προς καλυτέρευση, γιατί έχεις τη δύναμη και κάνεις καλύτερες συνεργασίες οι οποίες σου αποφέρουν κάποια χρήματα και μάλιστα πολύ εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Μπορεί να παραμείνεις στο περιθώριο, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα νιώθεις καλά. Αντίθετα, θα δυναμώσεις και με τη δύναμη της πίστης σου θα γίνουν πολλές αλλαγές. Το μόνο δύσκολο είναι η επαφή με έναν Δίδυμο – κυρίως αν ανήκει στο περιβάλλον της οικογένειάς σου. Θα σε υποχρεώσει να κάνεις πολλούς συμβιβασμούς μαζί του.
Έρωτας: Έχεις μια νέα γνωριμία η οποία δεν ξέρεις ακριβώς που σε πηγαίνει και που οδηγεί. Γιατί γίνεται μια πολιορκία από την άλλη πλευρά και φοβάσαι μήπως στο τέλος ξεφουσκώσει. Για αυτό εσύ επιβράδυνε τα πράγματα και μην υποκύψεις στο στενό μαρκάρισμα. Κάνε όσο πιο αργά μπορείς. Η επαφή επίσης με Καρκίνο είναι πολύ έντονη, γιατί βρίσκετε κοινά ενδιαφέροντα. Η μυστική σκέψη ενός Δίδυμου μπορεί να σε αποπροσανατολίσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις υπόψη σου να κάνεις κινήσεις που να μην φαίνονται και πάρα πολύ προς τα έξω. Για αυτό αγωνίζεσαι να μη μιλήσεις για τις προθέσεις σου, ώστε να κάνεις κάποια στιγμή την έκπληξη. Η γνώση είναι δύναμη κυρίως για σένα αυτή την περίοδο, οπότε μην την αρνείσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Και λίγη υπερβολή χρειάζεται για να μην παραμείνεις στα ίδια και στα ίδια, για αυτό φρόντισε να κινηθείς με μεγάλη γρηγοράδα και να μην ενδίδεις στη στασιμότητα. Τα ενδιαφέροντά σου θα βοηθήσουν να μπεις σε έναν κύκλο που σου χρειάζεται άμεσα για να διευρύνεις τις κοινωνικές σου σχέσεις.
Έρωτας: Έχεις αποφασίσει να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις από τον Ταύρο ή το Σκορπιό, γιατί μπορεί να λες μέσα σου ότι δεν πάει άλλο. Και, παρά να κουράζεσαι και να υποφέρεις, προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά με άτομα που δεν σε ζαλίζουν ούτε σου δημιουργούν ανασφάλεια. Η επιστροφή ενός Ζυγού μπορεί να μην είναι αναμενόμενη.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να κερδίσεις χρήματα από ένα άτομο που συνεργάζεσαι μαζί του αλλά συγχρόνως το εμπιστεύεσαι. Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβεις γρήγορα τις νέες ανάγκες που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα και να κινηθείς σύμφωνα με αυτές. Τα ταξίδια σε βοηθάνε να αντλήσεις νέες ιδέες και να ξεκινήσεις καινούριες συνεργασίες.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Έχεις αισιόδοξες σκέψεις και αυτό σε βοηθάει να κινηθείς με έναν τρόπο πιο γρήγορο και δυναμικό. Ο λόγος είναι ότι κάποια στοιχεία ανεξαρτησίας που υπάρχουν αυτή τη στιγμή μέσα σου θα ενταθούν, με στόχο να κάνεις πράγματα που αφορούν αποκλειστικά την ατομικότητά σου.
Έρωτας: Το να βαδίζεις μαζί μ' έναν Τοξότη δεν είναι και πολύ άσχημο γιατί περνάς καλά μαζί του. Μόνο μην δημιουργήσετε ό ένας στον άλλον ανασφάλειες λόγω του χαρακτήρα σας. Γιατί μερικές φορές λειτουργείτε με έναν πολύ περίεργο τρόπο. Ο Δίδυμος, από την άλλη, κάνει σχέδια για να περάσετε ωραία, αλλά χρειάζεται να λέτε αλήθειες ο ένας στον άλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πει πολλά «ναι», παραπάνω από αυτά που μπορείς να ανταποκριθείς, για αυτό ξεκίνησε και κάνε αξιολόγηση για να μην χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια. Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις κάποιες καλές ευκαιρίες για αξιοποίηση και χρειάζεσαι ικανότητα διάκρισης και ένστικτο.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου