ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Μια παραδεισένια φάρμα που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε


Θα τη βρείτε σε απόσταση 235 χιλιομέτρων από την Αθήνα, συγκεκριμένα στην είσοδο της Κάτω (ή Νέας) Παύλιανης και σίγουρα το βλέμμα σας θα «λάμψει» όταν ανοίξει η μεγάλη της πύλη. Ο λόγος για τη Vasilikia Mountain Farm & Retreat.


Το όνομά της, προέρχεται από ένα παρθένο δάσος με οξιές από την περιοχή καταγωγής της οικογένειας των δημιουργών της, οι οποίοι αγάπησαν την Παύλιανη και από το 1984 επέλεξαν να φτιάξουν τη φάρμα στην είσοδο του χωριού. Έκτοτε, η εικόνα της Βασιλικιάς έχει αλλάξει αρκετά, καθώς εξελίσσεται συνέχεια με την προσθήκη νέων στοιχείων, με ένα πράγμα να μένει σταθερό στο πέρασμα των χρόνων: την αγάπη για τον τόπο και τη ζωή στη φύση. 

Σήμερα, με το που θα περάσετε την πύλη της, μια τεράστια έκταση που αποτελεί τον ορισμό της χαλάρωσης, της ανανέωσης , της ηρεμίας αλλά και του φυσικού και μη επιτειδευμένου, απλώνεται μπροστά σας. Εδώ, βρίσκονται τρία Cottages, το Huck, το Becky και το Country House, με τα δύο πρώτα να μπορούν να ενωθούν για να φιλοξενήσουν περισσότερα άτομα. Ο Country χαρακτήρας πρωταγωνιστεί παντού, η εσωτερική διακόσμηση των χώρων κάνει τον επισκέπτη να σκεφτεί πως έτσι ακριβώς θα ήθελε να είναι το σπίτι των ονείρων του, ενώ οι παροχές και οι υπηρεσίες του είναι –δίχως υπερβολή- κορυφαίες και τίποτε δεν θα σας λείψει.


Στο χώρο γύρω από τα Cottages, θα δείτε ένα εκκλησάκι, κοτέτσια, στάβλους, ειδικό χώρο για προβατάκια, πάπιες, σκυλάκια, ένα παρατηρητήριο, και φυσικά τη φύση να οργιάζει. Ιδίως, τώρα που ανοίγει ο καιρός, η Παύλιανη έχει πολλά να προσφέρει στον επισκέπτη που αναζητά ηρεμία, απλότητα και φυσική ομορφιά.



Η περιοχή είναι γεμάτη αντιθετικές εικόνες, ο εθνικός δρυμός Οίτης αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Φωκίδας - Παρνασσού σας καλούν για βόλτες ανακάλυψης, τα ποτάμια και οι βιότοποι της ευρύτερης περιοχής είναι η κατάλληλη επιλογή για περιπάτους διαρκείας, ενώ οι δραστηριότητες που μπορείτε να πραγματοποιήσετε ποικίλλουν προσφέροντας τη δυνατότητα να περάσετε ονειρεμένα με τους φίλους σας.



Είτε είστε τύπος του βουνού, ή της θάλασσας, είτε έχετε παιδιά είτε όχι, είτε είστε μοναχικός είτε της παρέας, στη Vasilikia, θα βρείτε έναν παράδεισο που πάντα ψάχνατε. Κι αυτό γιατί εδώ, όλα συνωμοτούν στο να περάσετε όμορφες κι αυθεντικές στιγμές, μοναδικής φιλοξενίας,



Tip: Δοκιμάστε οπωσδήποτε το πλούσιο και θρεπτικό πρωινό της φάρμας για να ξεκινήσει υπέροχα η μέρας σας,

* Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την περιοχή ο Σταύρος, είναι πάντα πρόθυμος να σας κατατοπίσει… οπότε «εκμεταλλευτείτε» τον. Αν είστε τυχεροί μπορεί να απολαύσετε τσίπουρο με τοπικούς μεζέδες μαζί του, συντροφιά ωραίων συζητήσεων.

Info
Τηλ. +30 6981 074581
http://vasilikia.gr




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου