ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Αυτός, η Μαμά του και η τσάκιση στο jean

μαμάκιας, τι σημαινει μαμάκιας, ειναι μαμάκιας, άνδρας μαμάκιας, άντρας μαμάκιας, είναι μαμάκιασ, το αγορι μου ειναι μαμακιας

Μια είναι η ερώτηση που βασανίζει χιλιάδες γυναίκες την τελευταία δεκαετία «Μα πού πήγαν όλοι οι άνδρες;;», κοιτάζουν δεξιά, κοιτάζουν αριστερά, βγαίνουν σαββατοκύριακα, βγαίνουν τις Πέμπτες (top day για φλερτ τις παλιές καλές εποχές), πουθενά οι άνδρες. Κορίτσια ψάχνετε σε λάθος μέρη.

Στα σπίτια των μαμάδων τους σκεφθήκατε να ρίξετε μια ματιά; Όχι;;;; Κακώς!!!
Αποδεχόμαστε όλοι την άποψη ότι οι άντρες είναι αιώνιοι μπέμπηδες; Αν ναι πάρα πολύ ωραία κυρίες μου έχετε κάνει το πρώτο λάθος και είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο ότι θα αγαπήσετε με πάθος έναν Μαμάκια.

Πώς τον εντοπίζεις; Χα! Αρχικά δεν εντοπίζετε, όταν το καταλάβεις ήδη θα τον έχεις βάλει στην καρδιά σου και επιμένεις ότι έχει χώρο και για την μανούλα του. ΛΑΘΟΣ!!! Για τα δεδομένα του «Mama’s boy» εσύ και η μαμά του δεν μπορείτε να πάτε πακέτο και αν πάτε αυτή θα είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά.
Να ξεκαθαρίσω εξ αρχής ότι σεβόμαστε όλες τις μανούλες του κόσμου ναι και αυτές τωνΜαμάκηδων μέχρι βέβαια στο βαθμό που δεν σας προσβάλλουν και δεν σας πληγώνουν. Αν τα πράγματα είναι δυσάρεστα για εσάς μην προσπαθήσετε να αλλάξετε την κατάσταση, ΔΕΝΑΛΛΑΖΕΙ. Σας το λέω πριν σπάσετε το στομαχάκι σας από την κατάθλιψη. Ναι αγαπάει πιο πολύ τη μαμά του. Χωνέψτε το να τελειώνουμε.
Τι είναι όμως φίλες μου ο άντρας Μαμάκιας;
Είναι ο ευθυνόφοβος τύπος που δεν του αρέσει το ξεβόλεμα, να του αλλάζεις τις συνήθειες. Και όταν μιλάω για συνήθειες εννοώ σε όλους τους τομείς. Δεν ευθύνεται άμεσα για τη συμπεριφορά του καθώς η καλή του η μανούλα το μεγαλώνει σαν Πρίγκιπα στα Ανάκτορα, που δεν πρέπει να κουράζεται, να στενοχωριέται γιατί η Μανούλα είναι εκεί για αυτόν και πάντα θα είναι. Στη συνέχεια το Πριγκιπόπουλο γίνεται Πασάς που η κάθε βρωμιάρα θέλει να της τον τυλίξει και να τον κάνει του χεριού της. Ο άντρας δεν έχει καμία ευθύνη και πάντα κάποια θα υπάρχει να μαζεύει και να διορθώνει τα κακώς κείμενα.
μαμάκιας, τι σημαινει μαμάκιας, ειναι μαμάκιας, άνδρας μαμάκιας, άντρας μαμάκιας, είναι μαμάκιασ, το αγορι μου ειναι μαμακιας
Δείτε τις παρακάτω υποθέσεις για να διευκολυνθείτε εάν έχετε σχέση με Μαμάκια.

Υπόθεση 1η Φαγητό

Αν η μανούλα τα γεμιστά τα φτιάχνει ορφανά και τα τρώει έτσι τουλάχιστον 30 χρόνια πώς θέλεις να τα φάει με κιμά ένα ωραίο μεσημέρι (μέσα στην εβδομάδα γιατί την Κυριακή θα τρώει στη μανούλα);;;; Φυσικά θα δείξει σεβασμό στον κόπο σου αλλά θα σου προτείνει να πάς και μια βόλτα από τη μανούλα να σου δείξει ακριβώς την διαδικασία προετοιμασίας των γεμιστών από την φάση διαλογής ντομάτας στη λαϊκή. Κούκλα μου μη μπεις καν στον κόπο αν δεν πηγαίνεις λαϊκή, αν η ντομάτα δεν είναι βιολογικής καλλιέργειας και αν δεν ξέρεις να γεμίζεις κολοκυθοανθό.

Υπόθεση 2η Συνάντηση

Αν σκοπεύει ο καλός σας να σας γνωρίσει στη μαμά του στην αρχή της σχέσης σας, μην πετάτε στα ουράνια ότι σας βλέπει σοβαρά και άλλα τέτοια σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Πάει να πάρει την έγκριση εξ αρχής για το αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί μαζί σας, γιατί ως γνωστό το μάτι της μανούλας «κόβει». Να είστε ο εαυτός σας, μην αρχίσετε το γλείψιμο δεν πιάνει, μην είστε υπέρ του δέοντος διαχυτική με το σύντροφό σας, την βάψατε, μην αναφέρετε ότι κάτι κάνει καλά η μαμά σας, σας μίσησε.
μαμάκιας, τι σημαινει μαμάκιας, ειναι μαμάκιας, άνδρας μαμάκιας, άντρας μαμάκιας, είναι μαμάκιασ, το αγορι μου ειναι μαμακιας

Υπόθεση 3η Νοικοκυροσύνη

Σε περίπτωση που περνάτε πολύ χρόνο στο σπίτι του συντρόφου σας κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της θα κάνει τα απαραίτητα. Θα πλύνει τα πιάτα, θα καθαρίσει το μπάνιο, μια σκούπα ένα σφουγγάρισμα μια γενική μια φορά στις 10 μέρες. 1ον Θα περάσει να επιθεωρήσει το χώρο που ζει το πριγκιπόπουλο της, 2ον θα σας κάνει παρατηρήσεις, 3ον θα σας διορθώσει με πράξεις γιατί αυτή ξέρει καλύτερα. Μπορείτε να μάθετε πολλά από μια πιο έμπειρη νοικοκυρά. Δεν είναι κακό να δέχεστε συμβουλές. Τι; Σας μιλάει σα να είστε άχρηστες. Get used to it. Τα πτυχία σου δε πιάνουν μια μπροστά στα πατσαβούρια και τα vettex της.

Υπόθεση 4η Κρυολόγημα

Αν ο καλός σας αρρώστησε κορίτσια, αρχικά ελπίζω να μην τον κολλήσατε εσείς. Μα πώς είναι δυνατόν να είσαι άρρωστη κορίτσι μου και να κοιμάσαι μαζί με το παιδί; Αυτό θα σας πει. Στη συνέχεια η μανούλα έχει κάνει διατριβή για πονόλαιμο, πυρετό και κολικό νεφρού. Η μαμά ξέρει γιατί πονάς, επίσης ξέρει ότι δεν έπρεπε να πας τον Γιωργάκη στο καινούργιο top Μεξικάνικο της πόλης, γιατί έχει ευαίσθητο στομαχάκι και τα καυτερά τον ταλαιπωρούν. Αν δεν το ήξερες είσαι αδιάφορη.
μαμάκιας, τι σημαινει μαμάκιας, ειναι μαμάκιας, άνδρας μαμάκιας, άντρας μαμάκιας, είναι μαμάκιασ, το αγορι μου ειναι μαμακιας

Υπόθεση 5η Σιδέρωμα

Ο ανταγωνισμός εδώ φίλες μου είναι άνισος και το παιχνίδι χαμένο, γιατί όσο εσύ ζούσες φοιτητική ζωή, ανέβαινες επαγγελματικά και βολευόσουν με τα στρετς jean παντελόνια και τα ατσαλάκωτα μπλουζάκια σου, αυτή σιδέρωνε δέκα δέκα τα πουκάμισα, τα σώβρακα και τις κάλτσες. Για να μη σου πω για τα σεντόνια με το λάστιχο που θα ζήλευε ακόμα και το εργοστάσιο που τα παράγει την τσάκιση της μανούλας. Εννοείται δεν φωνάζουμε ξένη γυναίκα να τα σιδερώσει τα πράγματα του κανακάρη της, μα πώς σας πέρασε από το μυαλό ότι θα μπει ξένο χέρι στο νοικοκυριό του γιόκα της. Και είσαι και σπάταλη που δεν υπολογίζεις τον κόπο και τον ιδρώτα του.

Υπόθεση 6η Τρόικα

Εάν έχεις ονειρευτεί μια ζωή με τον σύντροφό σου όπου θα κάνετε σχέδια για το μέλλον, θα κάνετε ταξίδια και γενικότερα θα ζείτε όπως σας αρέσει, συγνώμη αλλά κατεβείτε ΤΩΡΑ από το ροζ συννεφάκι. Κανονίζετε εκδρομή στο βουνό με τα χιόνια, καλέ που θα πάτε είναι επικίνδυνα, κανονίζετε μπάνιο το κατακαλόκαιρο, είστε τρελοί που θα βγείτε έξω με τον καύσωνα, θέλετε να αγοράσετε κάποια αγορά, η καλή του η μαμά είναι εκεί να σας υπενθυμίσει πως δεν είναι καιρός για σπατάλες. Και κυρίως ποτέ δεν θα είναι για σπατάλες μαζί σου. Αχάριστη και σπάταλη.
μαμάκιας, τι σημαινει μαμάκιας, ειναι μαμάκιας, άνδρας μαμάκιας, άντρας μαμάκιας, είναι μαμάκιασ, το αγορι μου ειναι μαμακιας

Υπόθεση 7η Γείτονες

Μια παροιμία λέει το εξής, ο Θεός να σε φυλάει από κακούς γείτονες. Στην περίπτωση που το σπίτι του βούτυρου που επέλεξες για σύντροφο σου γιατί γέμιζε όλο το check list σου δε βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από το σπίτι της μανούλας και όταν λέω απόσταση ασφαλείας εννοώ τουλάχιστον 30 λεπτά με τα πόδια ή δέκα λεπτά με το αμάξι και βρίσκεται στην ίδια πολυκατοικία ή σε απόσταση 100 μέτρων, συγχαρητήρια πετύχατε τον χειρότερο όλων. Δυο είναι οι βασικές κατηγορίες: Ο κ. Taperman: Κουβαλάει τάπερ από το πατρικό. Στα ντουλάπια της κουζίνας δεν υπάρχουν κατσαρόλες υπάρχουν μόνο τάπερ. Το ένα φεύγει το άλλο έρχεται. Ο κ. Πουκαμισάς: Θα τον δεις, είναι πάντα ατσαλάκωτος ότι κι αν φοράει. Ακόμα και το μαγιό στην παραλία, εννοείται το jean έχει τσάκιση και μυρίζει πάντα φρεσκάδα. Θα τον πετύχεις να κουβαλάει τα πουκάμισα στο χέρι από το σπίτι της μαμάς.
μαμάκιας, τι σημαινει μαμάκιας, ειναι μαμάκιας, άνδρας μαμάκιας, άντρας μαμάκιας, είναι μαμάκιασ, το αγορι μου ειναι μαμακιας
Κορίτσια την προσοχή σας, μην προσπαθήσετε να γίνεται η μαμά του συντρόφου σας για κανένα λόγο. Φυσικά και είναι όμορφο να φροντίζουμε και να περιποιούμαστε τους συντρόφους μας μέχρι το σημείο όμως που δεν ανησυχούμε αν έβαλε μπουφανάκι ο Βαγγέλας και αν ήπιε χυμούλη σήμερα.
Enough!!!
Μην αρχίζετε τα ίδια και εσείς, άλλωστε σε λίγα χρόνια θα έχετε την ευκαιρία να αναθρέψετε το δικό σας Μαμάκια και θα είναι όλος δικός σας για να τον κακομάθετε και να τον καταστρέψετε.
See you then girls with “Mama’s boy” ….

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου