ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Κάποιοι άλλοι μιλάνε για την ανάπτυξη...Σκατά, Πανσέληνος και Ανάπτυξη.



Κάποιοι βάζουν κολωνάκια στην Δημητριάδος για να φτιάξουν την κυκλοφορία... 

Κάποιοι άλλοι βγάζουν πύρινους λόγους κατά τους συστήματος... 
Κάποιοι άλλοι μιλάνε για την ανάπτυξη...

Εμείς πήγαμε απόγευμα στο Αλιβέρι, εκεί όπου δεν υπάρχει αποχέτευση και τα σκατά τρέχουν στον δρόμο. Όπως έτρεχαν το 1930 που δεν υπήρχε αποχέτευση.

Σκατά, Πανσέληνος και Ανάπτυξη.
Μερικές χιλιάδες άνθρωποι, καταδικασμένοι να μένουν σε λυόμενες παράγκες πολλά χρόνια τώρα και εκατοντάδες παιδιά να παίζουν μέσα στα σκατά που τρέχουν στον δρόμο.
Μπροστά στο Αλιβέρι δεσπόζει το κτίριο της αστυνομίας, προϋπολογισμού 5.837.000 ευρώ. Πολυτελή κελιά για να μας βάζουν φυλακή, την στιγμή που μία ολόκληρη συνοικία ζει με μηδενικές υποδομές. Άνθρωποι που ζούνε στο κρύο, χωρίς φως, χωρίς αποχέτευση και χωρίς νερό.
Ελάτε τώρα να μιλήσουμε για το μουσείο της Αργούς και ας πετάξουμε και άλλα χρήματα σε πανάκριβα έργα...
Τα παιδιά του Αλιβερίου θα συνεχίσουν να παίζουν μέσα στα μολυσμένα νερά του δρόμου. Ας τα κατηγορήσουμε ότι είναι βρώμικα και ας πάμε να τους πάρουμε τους ψήφους... για άλλη μία φορά...
Κύριε Απόστολε Παπατόλια, κύριε Πάνο Σκοτινιώτη. Στην συνάντηση που είχαμε προ λίγου καιρού σχετικά με την ένωση των συνδυασμών μας, σας είχαμε θέσει το θέμα του Αλιβερίου και σας πιάσαμε αδιάβαστους.
Ήρθε η στιγμή να σας ξαναενημερώσουμε και αυτή την φορά με εικόνες και όχι με λόγια.

Ευκαιρία να ενημερωθείτε και εσείς κύριε Αχιλλέα Μπέο, και κύριε Μαργαρίτη Πατσιαντά και κύριε Απόστολε Νάνο.
Τα παιδιά της Προσβάσιμης Πόλης - Δύναμης Βόλου, τολμήσανε και περπατήσανε σούρουπο και βράδυ στα σοκάκια του Αλιβερίου.
Κύριε Σκοτινιώτη, εσείς θα μας κάνετε την τιμή να κάνετε έστω και ένα προεκλογικό έργο της τελευταίας στιγμής στην συνοικία του Αλιβερίου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου