ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Οι Σειρήνες των εκλογών.... Αν δεν,τότε θα....


Τις προηγούμενες μέρες ακούσατε ποιος υποψήφιος δήμαρχος σαρώνει, ποιος έχει ρεύμα, ποιος έχει ευθύνη...

Κλείστε τα αυτιά σας με βουλοκέρι, γιατί πολλοί σύντροφοι του Οδυσσέα χάθηκαν ακούγοντας το τραγούδι των Σειρήνων...

Διαβάστε με τα μάτια σας τις λίγες αλήθειες που θα σας πω.... 

Αν δεν γίνει επανεκκίνηση του κλάδου της οικοδομής, δεν μπορεί να γίνει κανέναν έργο. Οι πολιτικοί μηχανικοί είναι άνεργοι και πολλοί από αυτούς έχουν φύγει στο εξωτερικό. Οι καλουποτζήδες, οι σιδεράδες, μαζί με 4.000 οικοδόμους του κλάδου βρίσκονται στα συσσίτια εδώ και 5 χρόνια και η τέχνη τους χάνεται...

Αν δεν γίνει παραγωγή τροφίμων, θα συνεχίσετε να πληρώνεται το βοδινό κρέας 8 ευρώ το κιλό ενώ θα μπορούσατε να το πληρώνετε 4 ευρώ το κιλό. Την πατάτα 2 ευρώ το κιλό, ενώ κάνει 0,40 ευρώ. Το ψάρι θα συνεχίσετε να το πληρώνετε 12 ευρώ το κιλό, ενώ κάνει 5 ευρώ.

Αν δεν γίνουν τα σπίτια μας Ενεργειακής κλάσης Α+, θα είστε αναγκασμένοι να πληρώνετε πανάκριβα πετρέλαιο, φυσικό αέριο, ενώ θα μπορούσατε να μην πληρώνετε καθόλου για να ζεσταθείτε. 

Αν δεν παράξουμε το δικό μας ρεύμα, θα συνεχίσετε να το πληρώνετε πανάκριβα στην ΔΕΗ και κάθε χρόνο θα σας αυξάνει την τιμή 10%. Στα 5 χρόνια που διαρκεί η δημαρχία, το ρεύμα θα κοστίζει 50% παραπάνω.

Αν δεν αγαπήσουμε τον τόπο μας, τα παιδιά μας θα συνεχίσουν να φεύγουν στο εξωτερικό και κάθε τεχνολογική ανακάλυψη που θα κάνουν για τους ξένους, θα την εισάγουμε στην χώρα και θα την χρυσοπληρώνουμε.  

Είμαι ο Ηλίας Ζαρκάδας. Επικεφαλής της ομάδας της Προσβάσιμης Πόλης και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δύναμη Βόλου με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Μιχάλη Μιτζικό. 

Αυτά είναι τα 25 παιδιά της ομάδας μου για τους οποίους είμαι υπερήφανος για όσα έχουν καταφέρει στην διάρκεια των εκλογών. 

 
Ελένη Διβάνη, Πηνελόπη Ντινοπούλου, Νίκος Καλόγηρος, Δημήτρης Παπαγεωργίου, Γκαγιάννη Αγγελική, Διαμαντούλα Χατζηαντωνίου, Βασιλική Καλούτσα, Γιώργος Συρίης, Στέργιος Ζαρκογιάννης, Αναστασία Καλαντζή, Δημήτρης Δεληγιάννης, Άννα Χαρίση, Αργύρης Χατζηκυπραίος, Ελένη Κιάκου, Τάσος Αντωνάκης, Χριστάκι Αρντιάν, Μαγδαληνή Συρίη, Ολγα Καβουρτίδου, Κωνσταντίνος Σκοτίδας, Κυριακή Ταμία, Βασίλης Τσιτσιγιάννης, Βαγγέλης Ρεφενές, Απόστολος Κακαβάς, Θάλεια Ανεξανδράκη, Ελευθέριος Κανταράκιας.

Εύχομαι για όλους εσάς τους συμπολίτες μου, να μην σας σαρώσει ο άνεμος και να μην σας πάρει το ρεύμα... Κρατηθείτε γερά.

Σημειώστε τα ονόματα μας και την κυριακή που θα μπείτε στο παραβάν χρησιμοποιήστε και τους 4 σταυρούς που έχετε ως όπλο. 

Ευχαριστώ όλους τους φίλους και τις φίλες που στήριξαν αυτή την προσπάθεια. Είτε μπροστά, είτε στα μετόπισθεν. 

Καλή επιτυχία στην πόλη μας!

Ηλίας Ζαρκάδας
Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Απλός Πολίτης
Μηχανικός Πληροφορικής

Μπορείτε να με βρείτε:
Τηλέφωνο 6948 106 836

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου