ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Σημασία δεν έχει πόσο καλός είσαι αλλά πόσο καλός θέλεις να γίνεις...

Λένε ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο… Πόσο μάλλον σε μια εποχή σκληρού ανταγωνισμού όπως η σημερινή. Οι συμβουλές πολλές, ποιες όμως πρέπει να ακολουθήσετε; Φυσικά τις συμβουλές του Πολ Αρντεν. Γιατί; Διαβάστε παρακάτω.

Το βιβλίο αυτό θα σας δώσει τα εφόδια για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας – να ξεπεράσετε τις αμφιβολίες και τις αναστολές σας, ώστε να κάνετε το απίθανο πιθανό. Έχοντας διατελέσει κορυφαίο στέλεχος σε έναν από τους πλέον ανταγωνιστικούς κλάδους παγκοσμίως, ο Πολ Άρντεν μοιράζεται ανατρεπτικές σκέψεις –«καμιά φορά είναι προτιμότερο να έχεις άδικο παρά δίκιο»– και δίνει πρωτότυπες και λογικές απαντήσεις σε καθημερινές ερωτήσεις, οι οποίες μπορεί να φαίνονται προφανείς, ωστόσο όλες φαντάζουν προφανείς όταν γνωρίζεις την απάντηση… Είτε πρόκειται για ελεύθερους επαγγελματίες είτε για χαμηλόβαθμα ή υψηλόβαθμα στελέχη, το βιβλίο αυτό είναι πολύτιμο για όποιον στοχεύει στην επιτυχία.
Λίγα λόγια για τον συγγραφέα: Ο Πολ Αρντεν (1940-2008) συχνά περιγράφεται ως δημιουργική ιδιοφυΐα, μολονότι ανατρεπτική. Έπειτα από δεκαοχτώ θυελλώδη χρόνια στη Διαφήμιση, βρήκε το Alma Mater του στη Σαάτσι & Σαάτσι το 1977, όπου εργάστηκε επί δεκαπέντε συναπτά έτη. Στη διάρκεια της θητείας του ως Διευθυντής Δημιουργικού, ο Αρντέν ήταν υπεύθυνος για ορισμένες από τις πιο επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες στη Μεγάλη Βρετανία. Το 1993, δημιούργησε στο Λονδίνο την Αρντέν Σάδερλαντ-Ντοντ, μια εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών ταινών.
Πληροφορίες: Το βιβλίο "Σημασία δεν έχει πόσο καλός είσαι αλλά πόσο καλός θέλεις να γίνεις" του Πολ Αρντέν  κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου