Μ
Οι «Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο επιστρέφουν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με ανανεωμένη και αστείρευτη διάθεση δημιουργίας σήμερα στις 18.45.
Ο Στέλιος Παρλιάρος «χτυπάει το κουδούνι» και το μάθημα για υπέροχα σπιτικά γλυκά αρχίζει. Μαζί με τον έμπειρο ζαχαροπλάστη Φώτη Χρυσανθίδη προσκαλούν όλους τους τηλεθεατές σε μία ακόμα απολαυστική χρονιά. Ξεδιπλώνουν και μεταδίδουν τη γνώση και την εμπειρία τους για την παρασκευή λαχταριστών γλυκών, από την Ελλάδα και τον κόσμο, χρησιμοποιώντας σύγχρονες και κατανοητές τεχνικές της ζαχαροπλαστικής. Με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο κορυφαίος Έλληνας δημιουργός δείχνει και αυτήν τη χρονιά, την πιο οικεία εκδοχή της υψηλής ζαχαροπλαστικής.
Με κινηματογραφική προσέγγιση και ξεχωριστή αισθητική, ο σκηνοθέτης Κώστας Καπετανίδης προσφέρει τις πιο «γλυκές» εικόνες της τηλεοπτικής καθημερινότητας.
Στην πρώτη εκπομπή ετοιμάζει: πλούσια μους σοκολάτας, τάρτα με σοκολάτα καραμελωμένη και τούρτα με σοκολάτα γάλακτος και πορτοκάλι.
Οι «Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο επιστρέφουν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με ανανεωμένη και αστείρευτη διάθεση δημιουργίας σήμερα στις 18.45.
Ο Στέλιος Παρλιάρος «χτυπάει το κουδούνι» και το μάθημα για υπέροχα σπιτικά γλυκά αρχίζει. Μαζί με τον έμπειρο ζαχαροπλάστη Φώτη Χρυσανθίδη προσκαλούν όλους τους τηλεθεατές σε μία ακόμα απολαυστική χρονιά. Ξεδιπλώνουν και μεταδίδουν τη γνώση και την εμπειρία τους για την παρασκευή λαχταριστών γλυκών, από την Ελλάδα και τον κόσμο, χρησιμοποιώντας σύγχρονες και κατανοητές τεχνικές της ζαχαροπλαστικής. Με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο κορυφαίος Έλληνας δημιουργός δείχνει και αυτήν τη χρονιά, την πιο οικεία εκδοχή της υψηλής ζαχαροπλαστικής.
Με κινηματογραφική προσέγγιση και ξεχωριστή αισθητική, ο σκηνοθέτης Κώστας Καπετανίδης προσφέρει τις πιο «γλυκές» εικόνες της τηλεοπτικής καθημερινότητας.
Στην πρώτη εκπομπή ετοιμάζει: πλούσια μους σοκολάτας, τάρτα με σοκολάτα καραμελωμένη και τούρτα με σοκολάτα γάλακτος και πορτοκάλι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου