ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 3 έως 9 Δεκεμβρίου!

ΚΡΙΟΣ
Αλλάζουν τα πράγματα και πιστεύετε ότι κάτι καλύτερο θα συμβεί στη ζωή σας. Ίσως να μην έχει γίνει ακόμα, αλλά επειδή έχει αλλάξει η ψυχολογία σας και βιώνετε εσωτερικά μια αλλαγή προς το καλύτερο, γίνεστε πιο ......
.... αισιόδοξοι και χαρούμενοι. Πλέον νιώθετε την ανάγκη να βγείτε με φίλους, να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε περισσότερο, να ζήσετε τη ζωή σας και να περάσετε όσο το δυνατόν ομορφότερες στιγμές. Ο Άρης, που συνεχίζει στον άξονα σας, σας επηρεάζει θετικά και σας παρακινεί να γίνετε πιο συντροφικοί, να μοιράζεστε στιγμές με τους άλλους και να κάνετε νέες συνεργασίες. Επιπλέον, κάποιο πρόσωπο που είναι στο εξωτερικό και συνεργάζεστε μαζί του, θα σας δώσει μια χαρμόσυνη είδηση που θα αλλάξει πολύ τα πράγματα.

Motto της εβδομάδας: Μην περιμένετε να βελτιωθούν οι συνθήκες για να είστε εσείς καλά. Θα πρέπει να είστε δυνατοί και να προσπαθείτε να τις φτιάξετε από μόνοι σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Αρχίζετε σιγά σιγά να απελευθερώνεστε από καταστάσεις που σας δημιουργούσαν εξάρτηση. Ωστόσο, αυτή τη νέα πραγματικότητα δεν την δείχνετε στους άλλους, κρατάτε κλειστά τα χαρτιά σας και μοιράζεστε αυτή την εξέλιξη, μόνο με άτομα του στενού σας κύκλου, τα οποία εμπιστεύεστε πλήρως. Υπάρχουν δυνατές ευκαιρίες για σας σε οικονομικό επίπεδο αυτή την περίοδο. Είστε πιο δραστήριοι κι ετοιμάζετε ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο, το οποίο μελλοντικά θα σας αποφέρει πολλά. Τολμάτε να επιστρέψετε σε μια σχέση την οποία είχατε αποκλείσει για οικονομικούς λόγους, διότι τώρα είστε πιο αισιόδοξοι και σίγουροι.

Motto της εβδομάδας: Όσο πιο αισιόδοξοι και δραστήριοι είστε, τόσο θα πληθαίνουν κι οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιάζονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας, αφού η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιο σας κι επηρεάζει κυρίως όσους γεννήθηκαν το δεύτερο δεκαήμερο. Βρίσκεστε σε εγρήγορση και προσπαθείτε για το καλύτερο. Το ζήτημα όμως δεν είναι πως θα επιτύχετε τους στόχους σας, αλλά πως θα διατηρήσετε όσα έχετε φτιάξει. Επειδή μοιράζεστε ανάμεσα σε πολλά, κατακερματίζετε η ενέργεια σας, κουράζεστε με συζητήσεις κι επικοινωνίες και τελικά δεν ξέρετε τι θέλετε να ακολουθήσετε. Ευτυχώς αυτή η κατάσταση έχει αρχίσει να βελτιώνεται. Παρ’ ότι ο Ιχθύς σας μπερδεύει με τις συναισθηματικές του αναστολές, τελικά θα κάνετε το βήμα και θα προχωρήσετε σε συνεργασία που θα αποδειχθεί επωφελής.

Motto της εβδομάδας: Διανύετε μια περίοδο ευνοϊκή για τα επαγγελματικά σας, με πολλές νέες ευκαιρίες να σας παρουσιάζονται, αρκεί να μένετε επικεντρωμένοι στο στόχο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βιώνετε μια διαφορετική κατάσταση εσωτερικά, με αποτέλεσμα να είστε πιο αισιόδοξοι και να θέλετε να το βγάλετε αυτό προς τα έξω. Νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, να πάψετε να βλέπετε τα πράγματα μίζερα και με φόβο. Είναι για εσάς μια υπέρτατη ανάγκη κι ο Τοξότης μπορεί να σας βοηθήσει δραστικά να κάνετε την αλλαγή. Αυτή η Πανσέληνος θα λειτουργήσει ευεργετικά για εσάς, αφού θα σας ωθήσει να επικοινωνήσετε κρυμμένα μυστικά σας. Ο Δίδυμος, σας μπερδεύει αυτό το διάστημα και θα χρειαστεί να κάνετε συμβιβασμούς. Οι Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, θα επιδιώξετε να ομορφύνετε το περιβάλλον στο οποίο ζείτε.

Motto της εβδομάδας: Παρατηρήστε προσεκτικά αυτά που συμβαίνουν γύρω σας και φιλτράρετε όσα θέλετε να πείτε.

ΛΕΩΝ
Είναι μια εβδομάδα πολύ δυνατή κι έντονη για εσάς. Είστε γεμάτοι αισιοδοξία, θετική ενέργεια, με διάθεση για φλερτ, θέλετε να διασκεδάσετε, να γλεντήσετε και γενικά να περάσετε όμορφα. Είστε απαλλαγμένοι από αρνητικές σκέψεις, νιώθετε καλά με τον εαυτό σας, κι εμπιστεύεστε τους ανθρώπους χωρίς να φοβάστε μήπως σας απορρίψουν. Η περίοδος μέχρι τις γιορτές είναι πολύ ευνοϊκή για σας σε επαγγελματικό κι οικονομικό επίπεδο, οπότε αξίζει να ρισκάρετε, κυρίως οι Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου.

Motto της εβδομάδας: Είστε αυθεντικοί, σε αρμονία με τον εαυτό σας και μπορείτε να βγάλετε με θετικό τρόπο τη ξεχωριστή σας δύναμη που σας κάνει μοναδικούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι πράξεις σας δικαιώνονται από το αποτέλεσμα, αφού καταφέρνετε να παραμείνετε μακριά από δεσμευτικές καταστάσεις. Οι Παρθένοι των τελευταίων ημερών, πρέπει να προσέξετε τη σχέση σας με νεότερα και μεγαλύτερα άτομα από την οικογένεια σας, να είστε μετρημένοι στα λόγια σας και να μην παρασυρθείτε, ώστε να μη τους αδικήσετε και το μετανιώσετε. Οι οικονομικές συνεργασίες χρειάζονται μεγάλη προσοχή, διότι μπορεί να δημιουργήσουν διχασμό. Επιπλέον, η Πανσέληνος σας επηρεάζει με έναν τρόπο και κάνει τον τρόπο σκέψη σας πολυπλοκότερο.

Motto της εβδομάδας: Να είστε εγκρατείς όσον αφορά τις πληροφορίες που μεταφέρετε και σε ποιους τις δίνετε, γιατί είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε.

ΖΥΓΟΣ
Ο Άρης συνεχίζει να είναι στο ζώδιο σας και μαζί με τον Ουρανό, σας αναζωογονούν. Έχετε την τάση να ασχοληθείτε με νέα ενδιαφέροντα, να ζήσετε διαφορετικές και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Στην προσωπική σας σχέση είναι πιθανόν να κάνετε μια μικρή επανάσταση, θέτοντας τα όρια της προσωπικής σας ελευθερίας. Όχι όμως για να απομακρυνθείτε από τον άλλον, αλλά για να κάνετε μια αλλαγή με σκοπό να τονώσετε τη σχέση σας και να φλερτάρετε ξανά μεταξύ σας. Θα κάνετε ταξίδια και θα επιδιώξετε να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα. Παράλληλα θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους συγγενείς σας.

Motto της εβδομάδας: Έχετε βαρεθεί την καθημερινότητα, γι’ αυτό νιώθετε έντονα την ανάγκη να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δυναμώνει η επιθυμία σας για επιτυχία κι όσο ο Δίας προχωράει στο ζώδιο σας, τόσο νιώθετε πως το σύμπαν δε σας έχει ξεχάσει. Σας παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες κι εσείς θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τις εκμεταλλευτείτε. Επίσης χρειάζεται να αφήσετε ότι σας είναι περιττό, ώστε να απελευθερωθείτε και να ατενίσετε το μέλλον θετικά. Με την Πανσέληνο ίσως σπαταλήσετε χρήματα σε αγορές κάνοντας υπερβολές, αλλά θα νιώσετε καλά με τον εαυτό σας. Η σχέση με έναν Δίδυμο είναι περίεργη, εσείς όμως θα συνεχίσετε να προσπαθείτε να τη βελτιώσετε μέσα από συζητήσεις.

Motto της εβδομάδας: Αφήστε πίσω ότι σας βαραίνει, προχωρήστε με αισιοδοξία και το πλανητικό σύστημα θα σας ευνοήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονα σας και συνοδεύεται από την Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιο σας, γεγονός το οποίο σας επηρεάζει πολύ θετικά. Επιτέλους το σύμπαν σας ανταμείβει για την ταλαιπωρία που είχατε περάσει με τον Κρόνο. Οι Τοξότες των τελευταίων ημερών επηρεάζεστε ακόμη από τον Κρόνο, με συνέπεια να μην κάνετε αισιόδοξες σκέψεις, να είστε πολύ συγκρατημένοι και να κινείστε πάντα εντός των ορίων. Με τον Ζυγό και τον Ιχθύ θα έχετε μια πολύ σημαντική συνεργασία, η οποία για να πετύχει πρέπει να θέσετε από την αρχή ξεκάθαρα όρια.

Motto της εβδομάδας: Η Αφροδίτη σας κάνει πιο αισιόδοξους και χαρούμενους και σας βοηθά να αφήσετε πίσω τις μελαγχολικές στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Βαδίζετε σε μια νέα κατάσταση που σας απελευθερώνει από το βεβαρημένο παρελθόν, τις ενοχές και τις τύψεις. Αναζωογονείστε, ασχολείστε με την τέχνη, γίνεστε πιο δημιουργικοί και πιθανόν απομονώνεστε για λίγο. Δεν είναι για κακό, αφού χαλαρώνετε και περνάτε όμορφα, αλλά θέλετε να μοιράζεστε και να επικοινωνείτε με λίγους κι εκλεκτούς. Κάνετε πολλές συζητήσεις γύρω από νέα επαγγελματικά σχέδια, χωρίς όμως να καταλήξετε στην υλοποίηση της συνεργασίας, αφού οι πληροφορίες δεν είναι αρκετά ακριβής. Ο Τοξότης, σας ξεσηκώνει και σας εμφυσά μια νέα νοοτροπία στα επαγγελματικά.

Motto της εβδομάδας: Ίσως κάποια σχέδια που είχατε κάνει να πάνε για λίγο πίσω. Μην απογοητευθείτε γιατί σύντομα θα υλοποιηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βιώνετε τη χαρά, την ευχαρίστηση, τη δημιουργικότητα κι ανοίγετε τα φτερά σας προς μια νέα κατεύθυνση. Αυτό που ζητάτε είναι να βρίσκεστε σε φιλικές παρέες, να βγαίνετε, να γλεντάτε και να κάνετε νέες γνωριμίες. Ενδιαφέρεστε κυρίως να συναναστρέφεστε με ιδιαίτερα άτομα, που έχουν να σας προσφέρουν κάτι καινούριο και διαφορετικό. Όπως επίσης, θέλετε να αποκτάτε νέες γνώσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή σας και θα ωφελήσουν τους γύρω σας. Με τον Ζυγό η σχέση μπορεί να είναι έντονη κι εκρηκτική, αλλά ταυτόχρονα είναι όμορφη κι αληθινή.

Motto της εβδομάδας: Περνάτε μια πολύ δημιουργική φάση, είστε ερωτευμένοι με τη ζωή και τις χαρές που προσφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ
Είστε μπερδεμένοι αυτό το διάστημα, γιατί ενώ λαμβάνετε θετικά μηνύματα νιώθετε την ανάγκη να είστε προσεκτικοί. Ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, με την Πανσέληνο θα νιώσετε πολύ μπερδεμένοι, καθώς θα παίρνετε μια θετική πληροφορία, αλλά το ένστικτο σας θα σας εμποδίζει να προχωρήσετε κι έτσι θα βρίσκετε συνεχώς στο μεταίχμιο. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει έντονη αισιοδοξία, αφού ανοίγονται νέες πόρτες και παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες. Ο Τοξότης κι ο Ζυγός πιστεύουν στις δυνατότητες σας και θα σας υποστηρίξουν με όποιο τρόπο μπορούν. Motto της εβδομάδας: Ότι καλό εισπράττετε και βιώνετε, είναι αποτέλεσμα της πρότερης προσφοράς σας. Το σύμπαν πάντα ανταποδίδει ότι κάνετε.
πηγη


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου