ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας από 7 Φεβρουαρίου έως 13 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ
 Με τον Ήλιο στον Υδροχόο η επιθυμία για αλλαγές στη ζωή σου είναι επιτακτική και το τετράγωνο με τον Άρη (7/2) σε ωθεί σε δυναμικές ενέργειες. Χρειάζεται όμως να μην χάσεις τη ψυχραιμία σου μπροστά στις προκλήσεις των ημερών. Ειδικά σε οικονομικά και.....
.... φορολογικά θέματα, δράσε αποφασιστικά αλλά πρόσεχε μην χειροτερεύσεις τα πράγματα, ενδεχομένως λόγω του επιθετικού σου τρόπου. Στα μέσα της εβδομάδας το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σου δίνει την ευκαιρία να πετύχεις καλύτερα πράγματα στη δουλειά μέσα από τις σχέσεις σου με τους άλλους. Συγχρόνως, αν είσαι μόνος/η ίσως μια γνωριμία στον επαγγελματικό χώρο να πάρει τώρα ερωτικό χαρακτήρα. Αν πάλι είσαι σε σχέση, οι συνθήκες θα ευνοήσουν είτε να επιλύσεις εκκρεμή ζητήματα με το ταίρι σου είτε να κάνεις την καθημερινότητα της σχέσης σου πιο όμορφη. Οι καλύτερες μέρες αυτής της εβδομάδας για σένα είναι Κυριακή και Δευτέρα, αφού μπορείς να ωφεληθείς από κάθε τι που έχει ομαδικό πνεύμα ή σχετίζεται με την τεχνολογία. Ακόμα, καλές μέρες είναι η Πέμπτη και η Παρασκευή όπου το θάρρος κι η τόλμη σου θα είναι ενισχυμένα.
Το μότο της εβδομάδας: «Με τον Άρη στον Σκορπιό τα χρέη μου διευθετώ και στον έρωτα νιώθω δυνατός».


ΤΑΥΡΟΣ
Τα επαγγελματικά βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σου και με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Άρη (7/2), ίσως τα «τσουγκρίσματα» να είναι αναπόφευκτα προκειμένου να επιτευχθούν κάποιοι νέοι στόχοι σου. Ακόμα, πολύ πιθανόν, να αποφασίσεις να κάνεις ένα νέο βήμα στην εργασία μην αντέχοντας πια ένα συνεργάτη ή ένα πρόσωπο που σε ανταγωνίζεται με επίβουλες ενέργειες, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το β’ δεκαήμερο. Στον οικονομικό τομέα, η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη δείχνει ότι αν έχεις κάποιες φορολογικές εκκρεμότητες χρειάζεται να τις βάλεις σε μια τάξη ενώ τα τα από κοινού εισοδήματα που έχεις με τον/την σύντροφό σου ή ένα συνεργάτη ίσως περιοριστούν. Παράλληλα, η παρουσία του Ερμή στον Αιγόκερω δείχνει ότι είναι καιρός να αναζητήσεις πιο σταθερές και αξιόπιστες πηγές εσόδων ή να δείξεις ιδιαίτερη σοβαρότητα στην διαχείριση των χρημάτων σου. Αισθηματικά, αυτή η εβδομάδα χάρη στο ευνοϊκό και ερωτικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δια (10/2) παρουσιάζει ευκαιρίες αν είσαι σε σχέση να ζήσεις όμορφες στιγμές ή να γιορτάσεις κάτι, ενώ αν είσαι μόνος/η πολύ πιθανόν να κάνεις μια γνωριμία με σοβαρές προοπτικές.
Το μότο της εβδομάδας: «Με τον Ήλιο στον Υδροχόο όλα μου τα «πρέπει» τώρα τα ανατρέπω».


ΔΙΔΥΜΟΙ
 Με τον Ήλιο στον πρωτότυπο και επαναστατικό Υδροχόο στο προσκήνιο βρίσκονται ζητήματα που μπορούν να σου προσφέρουν κάτι νέο και ίσως σχετίζονται με μάθηση, μετακινήσεις, με το εξωτερικό ή νομικά θέματα. Πολύ πιθανόν, όμως λόγω του τετραγώνου του Ήλιου με τον Άρη (7/2) να πυροδοτηθούν κάποια «καυτά» πρακτικά προβλήματα ή καθημερινές αγωνίες και να προκαλέσουν ένα μικρό χαμό γύρω από τα παραπάνω θέματα ή μια αναγκαστική αλλαγή. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, αν και ως τις αρχές της εβδομάδας υπάρχει μια αναστάτωση γύρω από οικονομικά θέματα και παροχές από τρίτους, στα μέσα της εβδομάδας τα πράγματα εξελίσσονται θετικά. Πολύ πιθανόν μάλιστα να έχεις την ευκαιρία να πάρεις κάποιο bonus, να αυξήσεις τα κέρδη σου ή και τις αποταμιεύσεις σου. Αισθηματικά, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία την Τετάρτη δίνει την ευκαιρία να ομαλοποιηθεί το κλίμα στη σχέση σου και ο έρωτας στη ζωή σου να πάρει τα πάνω του. Αν είσαι μόνος/η, μια όμορφη αλλά ενδεχομένως «κρυφή σχέση» να ανοίξει αυλαία στη ζωή σου.
Το μότο της εβδομάδας: «Μυστικά και πάθη έχω και με τους πλανήτες στον Αιγόκερω, σύμπαν μην μου ζητάς λογική, με κάνεις και παραμιλώ»


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με ένα τετράγωνο Ηλίου – Άρη γεγονός που επιφυλάσσει έριδες και αντιδικίες τόσο σε οικονομικά όσο και αισθηματικά ζητήματα. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ίσως σε φέρει απέναντι από τους άλλους και αν και δεν το συνηθίζεις αυτή τη φορά να μπεις στη διαδικασία να τρίξεις σε κάποιους τα δόντια. Τα πράγματα γίνονται καλύτερα από την Τετάρτη, όπου το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία θα σε βοηθήσει σε οικονομικό επίπεδο να πετύχεις αυτά που θέλεις με όπλο σου την καλή επικοινωνία. Αν είσαι σε σχέση, ένα δείπνο ή μια όμορφη πρόταση κοντά στα μέσα της εβδομάδας θα μπορέσουν να γεφυρώσουν κάποιες διαφορές και να βελτιώσουν το κλίμα. Αν είσαι μόνος/η, τότε νέες γνωριμίες θα σε βοηθήσουν να πετύχεις αυτά που θέλεις και, γιατί όχι, από την επόμενη εβδομάδα να είσαι σε σχέση. Πέμπτη και Παρασκευή με την παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα πρέπει να επιδείξεις ιδιαίτερη προσοχή, καθώς ίσως υπάρξουν είτε παρεξηγήσεις είτε αντιδικίες με άτομα που είναι σε ισχυρότερη θέση από εσένα.
Το μότο της εβδομάδας: «Λίγο με το ένα, λίγο με το άλλο δεν θα με κάνεις εμένα φαγητό να μην μπορώ να αγγίξω, τα δόντια θα σου τρίξω και δεν φταίω εγώ... ο Άρης στον Σκορπιό».


ΛΕΩΝ
Με τον Ήλιο, στον τομέα των σχέσεων θα σε απασχολήσει παρά πολύ αυτήν την εβδομάδα το τι εικόνα θα σχηματίσουν οι άλλοι για εσένα. Βέβαια, όσο κι αν βάλεις τα δυνατά σου μην ξεχνάς πως η εβδομάδα ξεκινά με επιθετική διάθεση εξαιτίας του τετράγωνου μεταξύ Ήλιου και Άρη. Μάλιστα, ίσως ζητήματα που σε απασχολούν καιρό να ανασυρθούν με όχι και τον πιο ήπιο τρόπο, ειδικά αν αφορούν τον/την σύντροφό σου ή έναν συνεργάτη. Με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα την Δευτέρα στο ζώδιο του Υδροχόου πολύ πιθανόν είτε γιατί το θέλεις είτε γιατί οι συνθήκες το απαιτούν να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε θέματα συνεργασιών και σχέσεων. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία Τετάρτη θα σε βοηθήσει να επιλύσεις προβλήματα ή εκκρεμότητες που έχουν προκύψει στον τομέα της εργασίας ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται από το πουθενά να πάρεις μια οικονομική ανάσα. Αν είσαι σε δέσμευση, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς την Πέμπτη και την Παρασκευή, αφού με τη Σελήνη στον ζώδιο του Κριού να σου στέλνει vibes θετικής ενέργειας μπορείς να περάσεις ερωτικές και «καυτές» στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτός/η σου προσφέρεται η μοναδική ευκαιρία μέσα από το φλερτ να αλλάξεις στάτους, με πιο ιδανικό πεδίο δράσης τον χώρο εργασίας.
Το μότο της εβδομάδας: «Τέρμα τα ψέματα αυτήν την εβδομάδα, σε προκαλώ σε μάχη».


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο Ηλίου – Άρη και θα νιώσεις τα νεύρα σου να μπαίνουν στα κόκκινα. Βλέπεις μέσα στο χώρο εργασίας η επικοινωνία είναι δύσκολη και οι επιβεβλημένες αλλαγές που πρέπει να γίνουν ενδεχομένως να κολλάνε σε διλλήματα ή αμφίγνωμες απόψεις. Από την άλλη, στα επαγγελματικά σου ένας άνεμος αλλαγής είναι αναπόφευκτος, αφού η Νέα Σελήνη τη Δευτέρα εντός του 6ου οίκου φέρνει αρκετά ενδιαφέρουσες προτάσεις και ανοίγει νέους ορίζοντες. Σε οικονομικό επίπεδο, η παρουσία του Δία στον πρώτο οίκο φέρνει άτομα στη ζωής σου τα οποία σου δίνουν λύσεις ανιδιοτελώς, προωθώντας τόσο εσένα και τα όνειρά σου και βοηθώντας στην βελτίωση των οικονομικών σου. Αν είσαι ήδη σε σχέση, η πολυαστρία πλανητών στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλει να αποτελείς μια ήρεμη δύναμη, ενώ δεν αποκλείεται με το σεξ ως πανίσχυρο μοχλό πίεσης να καταφέρεις να επιβάλλεις τους δικούς σου όρους. Αν είσαι σε αναζήτηση σχέσης, τότε μάλλον πρέπει να ανοίξεις τα μάτια σου, ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδας, αφού το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία φέρνει το ταίρι που ψάχνεις στην πόρτα σου.
Το μότο της εβδομάδας: «Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία παρ’ τα όλα δικά σου, σου έχω τέτοια αγάπη μεγάλη που δεν μοιάζει με καμιά άλλη»


ΖΥΓΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις τις «συγκαταβατικές» σου απόψεις ιδιαίτερα σε θέματα συνεργασιών αφού το τετράγωνο Ηλίου – Άρη θα σε κάνει «μπουρλότο» με κάποιο σχετικό θέμα. Και αν λάβουμε υπόψη μας και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό τότε ξεκαθαρίσματα και «σπασίματα» είναι προ των πυλών. Συγχρόνως, το τετράγωνο Ήλιου – Άρη λειτουργεί και σε οικονομικό επίπεδο για αυτό έχει το νου σου γιατί απροσδόκητα έξοδα ίσως σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου. Η Νέα Σελήνη την Δευτέρα στον Υδροχόο ενδεχομένως να φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σου τα οποία θα επιχειρήσουν να αλλάξουν ριζικά την ιδέα που είχες μέχρι σήμερα για τον έρωτα, τη διασκέδαση, την άθληση ή τον ελεύθερο χρόνο σου. Αν είσαι σε δέσμευση, εκμεταλλεύσου το διάστημα από Τρίτη έως Πέμπτη προκειμένου να περάσεις με το ταίρι σου όσο το δυνατόν καλύτερα με τρόπους τελείως διαφορετικούς από ότι συνήθιζες ως σήμερα. Αν πάλι βρίσκεσαι σε αναζήτηση σχέσης, τότε πρέπει να νιώθεις πολύ τυχερός/η αφού η Αφροδίτη την Τετάρτη σχηματίζει όψη τριγώνου με το Δία δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες προκειμένου ο έρωτας στη ζωή σου να λάβει σάρκα και οστά.
Το μότο της εβδομάδας: «Με τον Άρη στον Σκορπιό, αν έχω εσένα, δεν με νοιάζει να μείνω στον άσσο».


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 Η ευθιξία με το ξεκίνημα της εβδομάδας «χτυπά» κόκκινο χάρη στο τετράγωνο Ηλίου – Άρη και το να βάλεις νερό στο κρασί σου δεν θα είναι και το πιο εύκολο. Κουβέντες που σε προσβάλλουν και κακόβουλα μηνύματα ή λόγια με κακία τα οποία φτάνουν στα αυτιά σου θα έχουν ως αποτέλεσμα το ενδεχόμενο του τσακωμού να είναι πλέον ορατό. Το πεδίο δράσης αυτής της όψης είναι από την μία το οικογενειακό περιβάλλον και από την άλλη το καθημερινό και επαγγελματικό. Οικονομικά, και αυτήν την εβδομάδα καλείσαι να περιορίσεις τα έξοδα και να κάνεις ένα καλό κουμάντο των εισροών σου προκειμένου να μην βρεθείς χρεωμένος/η. Αισθηματικά, αν είσαι δεσμευμένος/η στην αρχή της εβδομάδας ίσως υπάρξει μια αναστάτωση μέσα στη σχέση σου, ενώ από τα μέσα της εβδομάδας το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία θα μπορέσει να σου δώσει τη γαλήνη που χρειάζεσαι βρίσκοντας και εσύ τη συναισθηματική σου Ιθάκη. Αν είσαι μόνος/η, ξεκαθάρισε πρώτα με κάτι που δεν «τσουλάει» και ετοιμάσου για κάτι νέο κοντά στην Τετάρτη που μπορεί να σε βοηθήσει να σαλπάρεις στις θάλασσες της ηδονής.
Το μότο της εβδομάδας: «Να σου πω, με τον Άρη στον Σκορπιό, σεξ, εκδίκηση και πόνο προσφέρω ένα, ένα».


ΤΟΞΟΤΗΣ
 Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο Ήλιου – Άρη να πυροδοτεί αλλαγές στις κοντινές σχέσεις και τις μετακινήσεις σου με αφορμή προβλήματα ή καταστάσεις που αποτελούν εδώ και καιρό πηγή δοκιμασίας και ψυχικής έντασης για εσένα. Παράλληλα, μυστικές επικοινωνίες και διάφορα κουτσομπολιά που έχουν γίνει πίσω από την πλάτη σου ίσως σε βγάλουν από τα ρούχα σου. Οικονομικά, η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στον Αιγόκερω δείχνουν την ανάγκη να «μαζευτείς» στον συγκεκριμένο τομέα και σε αναγκάζουν να κάνεις πιο μελετημένες και προσεκτικές κινήσεις. Στα μέσα της εβδομάδας, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να βοηθήσει τα επαγγελματικά σου μέσα από αποκατάσταση σχέσεων ή κάνοντας νέα ξεκινήματα. Αισθηματικά, αν είσαι ήδη σε δέσμευση, αξιοποίησε αυτήν την εβδομάδα προκειμένου να βγάλεις προς τα έξω τα συναισθήματά σου και να εκμεταλλευτείς τον όποιο ελεύθερο χρόνο για να τον περάσεις με το ταίρι σου, χωρίς όμως να ξεφύγεις οικονομικά. Αν είσαι σε αναζήτηση σχέσης, θα χρειαστεί να κάνεις τεράστια λάθη για να μην καταφέρεις τελικά να κλέψεις την καρδιά κάποιου προσώπου.
Το μότο της εβδομάδας: «Στα ‘χω μαζεμένα και με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Άρη ως εδώ... όλα θα στα πω».


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Ήλιο στον Υδροχόο, οικονομικά θέματα σε απασχολούν έντονα, καθώς κάποιες επικείμενες αλλαγές είναι άμεσα συνυφασμένες με αυτά. Πολύ πιθανόν στην αρχή της εβδομάδας κάποια προβλήματα με φίλους ή ομοϊδεάτες να πυροδοτήσουν τεταμένες καταστάσεις και, τόσο οικονομικά όσο και ψυχικά, να ζοριστείς. Απόφυγε να χάσεις την ψυχραιμία σου, ενώ καλό είναι να είσαι σε εγρήγορση για κάθε είδους «κατηγορίες» ή «επιθέσεις». Σε επαγγελματικά ζητήματα, θα υπάρχει κάποια αποδιοργάνωση και αναστάτωση ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας, όμως αυτό δεν θα σε εμποδίσει από το να βάλεις τη δική σου σφραγίδα και να δείξεις συνέπεια σε τρέχοντα ζητήματα. Προς τα μέσα της εβδομάδας, το κλίμα γίνεται καλύτερο για την καριέρα και τις φιλοδοξίες σου αλλά και για τα αισθηματικά σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία την Τετάρτη ευνοεί να αγαπηθείς και να αγαπήσεις. Αν είσαι μόνος/η πολύ πιθανόν μια παλιά αγάπη να κάνει την εμφάνισή της ενώ αν είσαι σε σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πράγματα που θα ενισχύσουν τη σταθερότητά της.
Το μότο της εβδομάδας: «Τη φιλία αυτήν άδικα μην την πετάς, φταίμε και οι δυο για όσα δεν φτιάξαμε».


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 Με τον Ήλιο στο δικό σου ζώδιο έχεις την ανάγκη να κάνεις νέα πράγματα και δείχνεις δραστήριος/α στο να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Στις αρχές της εβδομάδας είναι πιθανές κάποιες εντάσεις και προστριβές με άτομα με ισχύ. Ενδεχομένως να έχουν «πυροδοτηθεί» από λόγια τρίτων για αυτό καλείσαι να δείξεις γρήγορα αντανακλαστικά και να συμβάλλεις έτσι ώστε τα πράγματα να μην πάρουν δυσμενέστερες διαστάσεις για το πρόσωπό σου, ειδικά αν έχει γεννηθεί το β’ δεκαήμερο. Αναταραχή θα υπάρχει και στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και ίσως συμβούν πράγματα που σε βγάλουν εκτός εαυτού. Συγχρόνως, το παρελθόν και παλιές αμαρτίες μπορεί ξαφνικά έρθουν στο προσκήνιο, γεγονός που θα επιτείνει τη νευρικότητά σου και θα προκαλέσει λεκτικές εκρήξεις. Αν και δεν αποκλείεται να νιώθεις ότι βάλλεσαι από παντού, μπορείς να αντιστρέψεις το κλίμα υπέρ σου, ιδιαίτερα από τα μέσα της εβδομάδας που και οι άλλοι θα είναι πιο δεκτικοί και συγκαταβατικοί. Μην ξεχνάς να παίρνεις «ανάσες» για να ξεκουράζεσαι καθώς πολλά ταλανίζουν τη ψυχή σου και ας το κρύβεις.
Το μότο της εβδομάδας: «Κόντρα στον άνεμο ψάχνω αυτά που λαχταρώ και ό,τι νιώθω μέσα μου δεν μπαίνει σε τάξη».


ΙΧΘΥΕΣ
Στο άνοιγμά της αυτή η εβδομάδα έχει πολλή «ανακατωσούρα», ένταση και αναγκαστικές αλλαγές που, ακόμα κι αν δεν σε αφορούν άμεσα, ενδεχομένως να νιώσεις τον αντίκτυπό τους τόσο στο συναίσθημα όσο και στην τσέπη σου. Τα γεγονότα ίσως σε βάλουν σε μια διαδικασία ανασκόπησης των όσων έχεις ζήσει και ίσως διαπιστώσεις ότι κάποια πρόσωπα περισσότερο σε έβλαψαν παρά σε βοήθησαν. Ακόμα, και αν δεν τον δείξεις απευθείας, ο τρόπος που θα νιώθεις και θα σκέφτεσαι για κάποιους θα αλλάξει θέλοντας πλέον να μην είσαι έρμαιο των αρνητικών τους διαθέσεων. Αισθηματικά, αν είσαι σε σχέση, μέσα από εξόδους και κοινωνικές επαφές θα νιώσεις την ανάγκη να ανταμείψεις το ταίρι σου ενώ ίσως αισθανθείς ότι ο περίγυρος σου χαίρεται για την εξέλιξη της σχέσης σου ή κάποιο θετικό γεγονός που την αφορά. Αν είσαι σε αναζήτηση σχέσης, η επιθυμία να βγεις από τη μοναξιά θα επιβραβευτεί από ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται μέσα στην εβδομάδα για να βρεις όχι απλά έναν ερωτικό παρτενέρ αλλά το δικό σου ταίρι.
Το μότο της εβδομάδας: «Καμιά φορά ξεγελιέμαι και τότε η αλήθεια πονάει γιατί ήσουν ένα όμορφο ψέμα».


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου