ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια!



Προβλέψεις Εβδομάδας από 14 έως 20 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ
 Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία την Κυριακή (14/2) εξυπηρετεί άριστα τους στόχους σου τόσο στο χρήμα όσο και στην αγάπη. Ακόμα, η τόλμη και η αποφασιστικότητά σου για να πετύχεις οικονομικά οφέλη, παρά τις γενικότερες αντίξοες συνθήκες, μπορεί αυτήν την εβδομάδα να σε βοηθήσει ώστε.......
..... τελικά να φέρεις αέρα ευημερίας στην καθημερινότητά σου. Συγχρόνως, ο Ερμής (14/2) και η Αφροδίτη (17/2) εισέρχονται στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και φέρνουν ανανέωση μέσα από συλλογικές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα. Αν έχεις γεννηθείς στις αρχές του α’ δεκαήμερου φρόντισε να ανοίξεις τον κύκλο σου και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες για κοινωνική δικτύωση, καθώς μέσω αυτών μπορείς να πετύχεις πολλά. Αν είσαι σε σχέση, η λίμπιντο είναι ανεβασμένη με τον Άρη στον Σκορπιό και στη γιορτή των ερωτευμένων υπάρχει θετικό κλίμα για αισθησιακές στιγμές. Αν είσαι μόνος/η, οι πρώτες μέρες της εβδομάδας ευνοούν να κερδίσεις ένα πρόσωπο που ίσως είναι «απωθημένο» σου.
Το μότο της εβδομάδας: «Με Άρη στον Σκορπιό και Ερμή, Αφροδίτη στον Υδροχόο, εγώ για πάρτη σου θα παίζω την τέχνη του sexting στα δάκτυλα».


ΤΑΥΡΟΣ
Οι συνεργασίες και οι σχέσεις μπορούν να σου προσφέρουν ευχάριστες στιγμές και μάλιστα με το «καλημέρα» της εβδομάδας. Με το ευνοϊκό εξάγωνο μεταξύ Άρη και Δία την Κυριακή (14/2) μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους, καθώς, δείχνοντας διάθεση να δράσεις με επιμονή και χωρίς φόβο, θα πολλαπλασιάσεις τα οφέλη τόσο στην επαγγελματική όσο και την ερωτική ζωή. Τα πράγματα στον τομέα της καριέρας τρέχουν γρήγορα και με το πέρασμα του Ερμή (14/2) και της Αφροδίτης (17/2) στον Υδροχόο θα χρειαστεί να δείξεις γρήγορα αντανακλαστικά για να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται. Αν έχεις γεννηθείς στις αρχές του α’ δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ίσως νιώσεις μια νευρικότητα η οποία θα είναι απόρροια των αλλαγών στις επαγγελματικές σου συνθήκες. Δείξε ψυχραιμία και λειτούργησε με ομαδικό πνεύμα, έτσι θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να κυλήσουν τα πράγματα καλύτερα. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, η γιορτή του έρωτα εκτός από αφορμή για να γιορτάσεις το σύμπαν σου παρουσιάζει και την ευκαιρία να διεκδικήσεις και να πάρεις κάτι που ήθελες καιρό.
Το μότο της εβδομάδας: «Σε υπερδιέγερση είμαι με τη δουλειά, αλλά με τον Άρη στον Σκορπιό πάντα υπάρχει αφορμή να ανάψει το πάθος μου για σένα».


ΔΙΔΥΜΟΙ
Απλές καθημερινές κινήσεις μπορούν να γίνουν το σπίρτο για έντονα πάθη την Κυριακή, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και αν σκέφτεσαι να «αξιοποιήσεις» το σπίτι σου ή κάποιες δυνατές αναμνήσεις του παρελθόντος είναι η κατάλληλη μέρα. Συγχρόνως, Ερμής και Αφροδίτη εισέρχονται, την Κυριακή και την Τετάρτη αντίστοιχα, στο ζώδιο του Υδροχόου και οι συνθήκες θα αρχίσουν να ευνοούν να ζήσεις την πιο περιπετειώδη πλευρά της ζωής. Ιδιαίτερα, αν έχεις γεννηθείς στις αρχές του α’ δεκαήμερου αυτήν την εβδομάδα μπορείς να κάνεις οτιδήποτε επεκτείνει τους ορίζοντες σου ή ανοίγει προοπτικές για το μέλλον, με ιδιαίτερη επιτυχία. Από αισθηματικής πλευράς, αν και ο Κρόνος σε «πιέζει» να πάρεις αποφάσεις. καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις πράγματα που ίσως σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Ενδεχομένως, μια μυστική σχέση ή ένα κρυφό απωθημένο σου να αρχίζει να «ξεφτίζει» μέσα σου. Αν είσαι μόνος/η, από την Τετάρτη με την Αφροδίτη στον Υδροχόο ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία είναι πολύ πιθανόν ο έρωτας να εμφανιστεί με τρόπο που δεν περιμένεις. Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο η επικοινωνιακή σου ικανότητα μπορεί να «ξεκλειδώσει» πόρτες, ίσως μάλιστα πολύ πιο ενδιαφέρουσες από όσο φανταζόσουν.
Το μότο της εβδομάδας: «Με τον Ερμή στον Υδροχόο αξιοποιώ το δαιμόνιο μυαλό μου με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο... για το καλό μου».


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία την Κυριακή σου εξασφαλίζει μια μέρα πάθους και έντονης σεξουαλικότητας που θα σε καλύψει έντονα και σε επικοινωνιακό επίπεδο. Αξιοποίησε ευκαιρίες για βόλτες, μηνύματα και κινήσεις που θα ενισχύσουν το πάθος στη σχέση σου, ενώ αν είσαι μόνος/η δεν αποκλείεται τη μέρα της γιορτής του έρωτα να ξεκινήσει ένα φλερτ με σοβαρές προοπτικές. Παράλληλα, με την είσοδο του Ερμή και της Αφροδίτης στον Υδροχόο (την Κυριακή και την Τετάρτη αντίστοιχα) ξεκινά μια περίοδος από αυτήν την εβδομάδα που θα μπορείς να επιλύσεις θέματα σχετικά με δάνεια, αποζημιώσεις, κληρονομιές ή γενικότερα με χρήματα τρίτων. Συγχρόνως, την Παρασκευή 19/2 ο Ήλιος που εξουσιάζει τα οικονομικά σου εισέρχεται στους Ιχθύες δείχνοντας ότι μπορεί να επηρεαστούν θέματα που αφορούν νομικές αποφάσεις ή συγγενείς εξ αίματος. Ειδικά, αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του α’ δεκαημέρου, από την Παρασκευή έχεις τη δυνατότητα να πετύχεις σε θέματα που έχουν σχέση με τα εισοδήματά σου.
Το μότο της εβδομάδας: «Με τον Άρη στον Σκορπιό και τον Ήλιο στους Ιχθύες, μη νομίζεις επειδή είμαι καρκινάκι πως δεν θα τολμήσω να σε... αποπλανήσω».


ΛΕΩΝ
Στην αρχή της εβδομάδας το εξάγωνο του Άρη με τον Δία μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών μέσα στο σπίτι, ίσως μάλιστα βρεις συμπαράσταση από ένα γονιό ή συγγενικό σου πρόσωπο. Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται την Κυριακή και την Τετάρτη αντίστοιχα στο ζώδιο των αλλαγών, τον Υδροχόο, δημιουργώντας τις συνθήκες για ανανεωτικές καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ειδικά, αν έχεις γεννηθείς στις αρχές του α’ δεκαημέρου, μέσα στην εβδομάδα, ακόμη κι αν δεν δεις με καλό μάτι την «ειλικρίνεια» του συντρόφου ή ενός συνεργάτη, στη συνέχεια θα νιώσεις ανακούφιση. Περίμενε «ξεκαθαρίσματα» και καινούργια δεδομένα σε αυτούς τους τομείς. Με τον Δία στην Παρθένο στα οικονομικά σου υπάρχει δίχτυ ασφαλείας από το σύμπαν, όμως ίσως γίνουν κάποιες αλλαγές στις αποδοχές σου ή το ηλεκτρονικό χρήμα χρειαστεί να μπει πιο έντονα στη ζωή σου. Τέλος, τα επαγγελματικά σου σχέδια θα είναι άμεσα συνυφασμένα με τα όσα αλλάζουν σε σχέση με το ταίρι σου, έναν πελάτη ή ένα συνέταιρό σου. Αν λοιπόν κινηθείς έξω από τα τετριμμένα, η επιτυχία θα σε συναντήσει.
Το μότο της εβδομάδας: «Έχω αυτοπεποίθηση το ξέρω, αλλά με τον κυβερνήτη μου τον Ήλιο στους Ιχθύες, αφήνομαι να με ταξιδέψεις στο νησί της ηδονής».


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία στην αρχή της εβδομάδας προάγει επαφές και κινήσεις που μπορούν να σε ωφελήσουν τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά κι αν αρπάξεις τις ευκαιρίες μπορείς να ανοίξεις ένα νέο θετικό κύκλο στη ζωή σου. Με το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης από την Κυριακή (14/2) και την Τετάρτη (17/2) αντίστοιχα στον Υδροχόο, το ζώδιο των νέων δεδομένων, ξεκινά μια περίοδος που θα πρέπει και θα μπορείς να προσαρμοστείς πιο εύκολα στις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα, τόσο στην εργασία όσο και την καθημερινότητά σου. Το σύμπαν ευνοεί να ξεκινήσεις ένα νέο επαγγελματικό project, να αλλάξεις πόστο ή να ακολουθήσεις ένα νέο μοντέλο διατροφής. Στα αισθηματικά σου, από την Παρασκευή (19/2) που ο Ήλιος εισέρχεται στο απέναντί σου ζώδιο τους Ιχθύες, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις πιο ξέγνοιαστες στιγμές με τον/ την σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος/η από την Παρασκευή ξεκινά μια περίοδος που οι πιθανότητες να μπεις σε σχέση αυξάνονται, έστω και αν αυτό γίνει «πρόχειρα» ή με πρόσωπο που δεν θεωρείς το «κατάλληλο» για σένα.
Το μότο της εβδομάδας: «Με τον Άρη στον Σκορπιό ξέχασε το ταπεινό χαμομηλάκι βρίσκομαι σε φάση που κάνω εξάσκηση τα ... «γαλλικά» μου».


ΖΥΓΟΣ
Η θετική όψη Άρη – Δία την Κυριακή (14/2) προοιωνίζει ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή και ίσως είναι η ευκαιρία να δώσεις «το κάτι παραπάνω» για να πάρει μια σχέση σου τη μορφή που επιθυμείς. Παράλληλα, θέματα οικογενειακά αρχίζουν να σε απασχολούν λιγότερο, ενώ και ψυχολογικά θα αρχίζεις να «ανεβαίνεις». Ο Ερμής και η Αφροδίτη, την Κυριακή (14/2) και την Τετάρτη (17/2) αντίστοιχα, θα εισέλθουν στον Υδροχόο και ξεκινά μια περίοδος που όλα όσα αφορούν τον έρωτα μπορούν να εξελιχθούν με τον πιο ιδανικό τρόπο. Ιδιαίτερα, αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του α’ δεκαημέρου πολύ πιθανόν μέσα σε αυτήν την εβδομάδα η γοητεία σου να φέρει κοντά σου ένα πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σου να «χτυπήσει» σε πρωτόγνωρους ρυθμούς. Αν πάλι είσαι σε σχέση και επιδιώκεις πιο πολύ χρόνο με το ταίρι σου, είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρπάξεις την ευκαιρία να βρεθείτε πιο κοντά. Τέλος, όσον αφορά τα οικονομικά σου ίσως σου γίνει μια πρόταση που θα ωφελήσει να επιλύσεις τυχόν εκκρεμότητες με την εφορία, τις τράπεζες ή άλλους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς.
Το μότο της εβδομάδας: «Με τον Ερμή στον Υδροχόο στον έρωτα δεν το ζυγίζω, ακαριαία αποφασίζω».


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το εξάγωνο Άρη – Δία στο άνοιγμα της εβδομάδας σε φέρνει κοντά σε ευκαιρίες που μπορούν να ευνοήσουν τα οικονομικά σου, μέσα από νέες κινήσεις που αφορούν τόσο τα επαγγελματικά σου όσο και σε άτομα που είναι θετικά ή φιλικά απέναντί σου και μπορούν να σε βοηθήσουν. Από την άλλη, η είσοδος του Ερμή (14/2) και της Αφροδίτης (17/2) φέρνουν νέες εξελίξεις σχετικά με ένα μέλος της οικογένειας σου ή την κατάσταση στο σπίτι. Η αξιοποίηση του επικοινωνιακού σου ταλέντου θα φανεί χρήσιμη και, αν κινηθείς με τρόπο που οι άλλοι δεν περιμένουν, θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις τις αλλαγές που επιδιώκεις. Συγχρόνως, ξεκινά μια περίοδος που το μυαλό θα βρίσκεται σε κάποιες μετακινήσεις που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου ή ανθρώπους που νιώθεις δικούς σου. Ίσως μάλιστα γιορτάσεις κάποιο ευχάριστο οικογενειακό γεγονός. Αν είσαι μόνος/η, η παρουσία του Άρη στο δικό σου ζώδιο σε συνδυασμό με το πέρασμα του Ήλιου την Παρασκευή (19/2) στους Ιχθύες δείχνουν ότι μια νέα γνωριμία μπορεί να σου εξάψει το ενδιαφέρον και να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.
Το μότο της εβδομάδας: «Με τον Άρη στο ζώδιο μου τελικά λέω να «υποκύψω» στο... «ψαλίδι» του κομμωτή μου και ν’ ανανεώσω το look μου».


ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολύτιμη βοήθεια σε ένα επαγγελματικό σχέδιο ή βήμα θα έχεις με το εξάγωνο Άρη – Δία την Κυριακή (14/2) κι αν κινηθείς μυστικά και αθόρυβα ενδεχομένως να μπορέσεις να πετύχεις κάτι πολύ σημαντικό. Συγχρόνως, αυτήν την εβδομάδα ίσως ανακινηθεί ένα φλερτ από το παρελθόν ενώ η εξέλιξη ενός ζητήματος σε σχέση με ένα παιδί πιθανόν να μπει στις προτεραιότητές σου. Αν και ο Κρόνος σ’ έχει «φορτώσει» με ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν σου επιτρέπουν να πάρεις ανάσα, με τον Ερμή και την Αφροδίτη από την Κυριακή (14/2) και την Τετάρτη (17/2) αντίστοιχα, αναμένεται να βρεις «ελεύθερο» χρόνο για κάποιες επαφές που θα σε ανανεώσουν. Συγχρόνως, αν θέλεις να αλλάξεις Η/Υ ή κινητό, να επισκευάσεις το όχημα σου ή να μεταβάλλεις τον τρόπο που κινείσαι στην καθημερινότητα, το σύμπαν θα σου κάνει το χατίρι. Τέλος, αν είσαι σε σχέση, ένας νέος κύκλος με περισσότερη επικοινωνία και εκπλήξεις ανοίγει για σένα και το ταίρι σου. Αν πάλι, είσαι μόνος/η ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα εντελώς ξαφνικά και με άκρως ασυνήθιστο τρόπο.
Το μότο της εβδομάδας: «Τα καλύτερα έρχονται όταν δεν τα περιμένεις και αυτό ισχύει και για το δικό μου το κρεβάτι».


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κοντά στην Κυριακή (14/2), με το εξάγωνο Άρη – Δία, παρουσιάζονται ευκαιρίες και «ευκολίες» για να ανοίξεις τους ορίζοντες σου και να δεις την πιο θετική πλευρά της ζωής μέσα από φίλους, μέσα κοινωνικής δικτύωσής αλλά και οτιδήποτε πρωτοποριακό. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να εισέρχονται στο ζώδιο του Υδροχόου την Κυριακή (14/2) και την Τετάρτη (17/2) αντίστοιχα, θα έχεις την ευκαιρία να επιφέρεις βελτιώσεις στον τομέα των οικονομικών σου αλλά και να απολαύσεις τις αλλαγές που ήδη έχεις κάνει. Πολύ πιθανόν να ενημερωθείς για κάποια προϊόντα που σχετίζονται με ιντερνέτ ή τεχνολογία και να κάνεις σχετικές αγορές, οι οποίες μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να σε βοηθήσουν εκτός από το να ενισχύσεις το γόητρό σου να γίνεις και πιο παραγωγικός/ή στην εργασία σου. Στα αισθηματικά σου, περίμενε αλλαγή του σκηνικού με την είσοδο της Αφροδίτης (17/2) στον Υδροχόο, καθώς είτε δώσεις περισσότερη έμφαση στην αύξηση των εσόδων σου είτε θα σε γοητεύσουν πρόσωπα που μπορούν με κάποιο τρόπο να σου προσφέρουν μοναδικά «προνόμια». Αν είσαι σε σχέση, φρόντισε όχι μόνο να καλύπτεις οικονομικά το ταίρι σου αλλά και συναισθηματικά.
Το μότο της εβδομάδας: «Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, δεν υπάρχει τίποτα λάθος, κακό ή αμαρτωλό να μου ζητήσεις... Δοκίμασέ με».


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας το εξάγωνο του Άρη με τον Δία ευνοεί να ωφεληθείς τόσο οικονομικά όσο και ηθικά μέσα από κινήσεις ισχυρών προσώπων που θα αφορούν ιδιαίτερα τον επαγγελματικό τομέα. Ακόμα, τα από κοινού οικονομικά με το ταίρι σου ή ένα συνεργάτη μπορούν να αυξηθούν από ένα νέο –έστω και μικρό– επαγγελματικό βήμα ή κίνηση που παίρνει τη «έγκριση» ατόμων του περίγυρου. Παράλληλα, ξεκινά μια περίοδος που από το «περιθώριο», την «αφάνεια» ή το «ησυχαστήριό» σου βγαίνεις «έξω» για να δείξεις πόσα μπορείς να πετύχεις. Ο Ήλιος στον Υδροχόο το προηγούμενο διάστημα έφερε γεγονότα που σε ευνόησαν όμως, με την είσοδο του Ερμή (14/2) και της Αφροδίτης (17/2) στο δικό σου ζώδιο, θα έχεις την ευκαιρία αφενός να τα «επικοινωνήσεις» και αφετέρου να τα απολαύσεις. Αν είσαι σε σχέση, το κλίμα μέσα στη σχέση σου γίνεται πιο θετικό καθώς οι αλλαγές στη ζωή σου φέρνουν και αλλαγή στη διάθεσή σου. Αν είσαι μόνος/η, η γοητεία σου από αυτήν την εβδομάδα μπορεί να «κερδίσει» κάθε μάχη στο πεδίο του έρωτα.
Το μότο της εβδομάδας: «Με περίμενες «γατάκι»; Με τον Άρη στον Σκορπιό ακόμη και «βρώμικα» παίζω...»


ΙΧΘΥΕΣ
Με το εξάγωνο Άρη – Δία, η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου όπως και οι μέρες γύρω από τη γιορτή του έρωτα μπορούν να συνδεθούν με την επισημοποίηση της σχέσης ή μιας συνεργασίας. Συγχρόνως, το ίδιο διάστημα μπορείς να βγεις κερδισμένος/η από δραστηριότητες που σχετίζονται με το εξωτερικό, με σπουδές ή νομικά θέματα. Από την άλλη, κάποια γεγονότα που με έναν εντελώς απρόσμενο τρόπο έφεραν συννεφιά στη ψυχή σου από αυτήν την εβδομάδα θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο τους και εσύ να νιώθεις κάπως πιο καλά μέσα σου. Η παρουσία του Ερμή από την Κυριακή (14/2), εκτός από κάποιες μυστικές επαφές, ευνοεί να στοχαστείς με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο για όσα συμβαίνουν στην οικογένεια και τη σχέση σου και πιθανόν να έχεις απρόβλεπτες «εκλάμψεις». Τέλος, με τον Ήλιο στο δικό σου ζώδιο από την Παρασκευή (19/2) ετοιμάσου να βρεθείς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της προσοχής, ίσως μάλιστα να αποκομίσεις ποικίλα οφέλη.
Το μότο της εβδομάδας: «Το να σε αφήνω να μου τα κάνεις όλα εσύ μπορεί να το λες βίτσιο, εγώ το λέω αγάπη».


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου