ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/2


ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μια μυστική συμφωνία φαίνεται να βρίσκεται «στα σκαριά», παρέχοντας σου την δυνατότητα να κινηθείς αθόρυβα για την επίτευξη ενός σημαντικού στόχου. Αν όμως δεν συμμετέχεις σε αυτήν, φρόντισε να μάθεις έγκαιρα το τι σχεδιάζεται για σένα...
χωρίς εσένα! Παράλληλα η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να φροντίσεις για την επάρκεια των προμηθειών σου και να αποθηκεύσεις οτιδήποτε μπορεί να σου χρειαστεί μελλοντικά.
Ερωτικά
Υπό τις παρούσες συνθήκες είναι πολύ εύκολο είτε να «πιστέψεις» στον λάθος άνθρωπο, είτε να υποσχεθείς πράγματα που είναι απίθανο να γίνουν. Καλή λοιπόν είναι η... ευτυχία που βιώνεις αλλά ας μην έχεις προσδοκίες για κάτι περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, φαίνεται όμως ότι πολλά από αυτά που λέγονται ή δρομολογούνται είτε δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, είτε δεν έχουν μια ρεαλιστική βάση. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο μιας απογοήτευσης από ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, που θα αποδειχθεί κατώτερο των προσδοκιών σου.
Ερωτικά
Η εμπλοκή ενός φίλου ή μιας φίλης στην προσωπική σου ζωή, μπορεί να σε πικράνει, αφού θα αποκαλύψει τις πραγματικές προθέσεις του/της. Και το κακό είναι ότι όσο κι αν προσπαθήσει να σε «τουμπάρει» με τα λόγια, οι πράξεις... μένουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε παρασύρει να κάνεις όνειρα για έναν καλύτερο κόσμο, ειρηνικό και ασφαλή, που φυσικά θα συμπεριλαμβάνει κι... εσένα! Πέρα όμως από τις τονωτικές ενέσεις για την ψυχολογία σου αντιλαμβάνεσαι ότι όλα αυτά είναι μάλλον αδύνατον να γίνουν όταν γύρω σου υπάρχουν και δρουν συμφέροντα που έχουν για θεό τους το χρήμα. Κράτα λοιπόν τα ιδανικά σου αλλά μακριά τα χέρια από το πορτοφόλι σου!
Ερωτικά
Η προσαρμοστικότητά σου βρίσκεται στο «φόρτε» της, κάτι που σε εξυπηρετεί αν θες να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο διαφορετικής νοοτροπίας. Από την άλλη πλευρά όμως δεν είναι δυνατόν να υποδύεσαι για πολύ καιρό κάτι που... δεν είσαι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου συντηρεί μια ανησυχία για το παρόν αλλά και το μέλλον σου, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε μάλλον σπασμωδικές κινήσεις. Το να ψάχνεις για «σωτήρες» δεν θα σε βοηθήσει, αντίθετα κινδυνεύεις να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης εκείνων που ξέρουν να αξιοποιούν προς ίδιον όφελος, τα ιδανικά και τα όνειρα των άλλων. Επιπλέον, αν σε απασχολεί μια νομική υπόθεση, το πιθανότερο είναι να μην προχωρήσει.
Ερωτικά
«Τα λόγια σου με χόρτασαν και το ψωμί σου φάτο»! Κάπως έτσι μοιάζει να είναι η κατάσταση στο «μέτωπο» των σχέσεων. Από υποσχέσεις και ωραία λόγια... άλλο τίποτα, αργά ή γρήγορα όμως θα «προσγειωθείς» στην πραγματικότητα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Όσο κι αν πασχίζεις για την διεκπεραίωση των υποθέσεων σου, σύντομα θα διαπιστώσεις ότι τίποτα δεν προχωρά. Αυτό όμως δεν συμβαίνει επειδή οι ουρανοί έχουν... κάτι μαζί σου αλλά γιατί έφτασε η στιγμή για να κάνεις μια στάση στις πιο εξωστρεφείς δραστηριότητες σου, για να ξεκουραστείς και να ξαναβρείς τον εαυτό σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να διεγείρει τις φιλανθρωπικές σου τάσεις.
Ερωτικά
Η ημέρα δεν προσφέρεται για «κυνήγι», το καλύτερο λοιπόν θα ήταν να μείνεις «εντός των τειχών» πλάι στον άνθρωπο που σε αγαπά και τον αγαπάς, Αν πάλι είσαι μόνος/η, κάνε... υπομονή και δώσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο αναμένεται να συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, ωστόσο ανάμεσα στα άτομα που θα συναντήσεις φαίνεται να υπάρχουν και κάποια με... πονηρούς σκοπούς, που θα προσπαθήσουν να σε ξεγελάσουν ή να σε παρασύρουν σε επιλογές που πρακτικά συμφέρουν μόνον εκείνα. Καλό είναι λοιπόν στην παρούσα φάση να τηρήσεις στάση αναμονής, αποφεύγοντας ιδιαίτερα τις συνεργασίες.
Ερωτικά
Το πλαίσιο των σχέσεων σου είναι μάλλον «νεφελώδες» και το κακό είναι ότι τα σημάδια είναι τέτοια που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Εμπιστεύσου λοιπόν περισσότερο την διαίσθηση, παρά την λογική σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Φαίνεται να έχεις κατακλυστεί από ένα «κύμα» αισιοδοξίας και ρομαντισμού, κάτι που δεν σε βοηθά να δεις καθαρά την πραγματικότητα. Αν όμως αυτό είναι κάπως ανησυχητικό για σένα και τις επιλογές σου, μπορεί να συμβάλλει θετικά όταν έχεις να κάνεις με κάποιον/α που τα βλέπει όλα «μαύρα», αφού δίπλα σου θα αναθαρρήσει. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές σου αναζητήσεις.
Ερωτικά
Από την στιγμή που «πλέεις σε πελάγη ευτυχίας», λίγα πράγματα έχουν σημασία για σένα. Ζήσε λοιπόν τον έρωτα σου κι αν αύριο-μεθαύριο τα πράγματα πάρουν μια άλλη τροπή, θα έχεις να θυμάσαι τις όμορφες στιγμές που πέρασες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο διευρύνει τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα, ιδίως αυτά που έχουν μια πιο καλλιτεχνική ή μεταφυσική χροιά. Και σίγουρα μπορείς να φτάσεις σε πολύ υψηλά επίπεδα δημιουργίας, αν αφεθείς να λειτουργήσεις με βάση την διαίσθηση και το ένστικτο σου. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας σου ζητά να μυηθείς στο «θεατρικό παιχνίδι», μέσω του οποίου μπορείς να ανακαλύψεις πολλά πράγματα για σένα και τους άλλους.
Ερωτικά
Το «τοπίο» είναι θολό, είτε αυτό αφορά στις δικές σου προθέσεις, είτε σε κάποια «παιχνίδια» που παίζονται σε βάρος σου. Αλλά επειδή η διαρκής καχυποψία κάνει... κακό στην υγεία, άσε τα πράγματα να αποκαλυφθούν από μόνα τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας απαλύνει τις εντάσεις και σε μεταφέρει προσωρινά στον κόσμο των... ευχών και των ονείρων! Ίσως μάλιστα μπεις στην διαδικασία να μοιραστείς το όραμα και την καλοσύνη σου με πάσχοντες, προσφέροντας τους κάτι από αυτά που χρειάζονται. Από την άλλη πλευρά όμως η υπεραισιοδοξία σου είναι μια σοβαρή αντένδειξη για οτιδήποτε έχει έναν πιο πρακτικό χαρακτήρα.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορεί να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόσκληση να επισκεφθείς ένα μέρος, όπου σε... περιμένει ο έρωτας! Τα ανάλογα όμως μπορεί να συμβούν και στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση, οπότε γενικότερα, έχε τον νου σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι καιροί είναι μάλλον δύσκολοι για σένα, αφού οι προθέσεις των άλλων απέναντι σου δεν είναι καθαρές και ο ενεργός Ποσειδώνας στήνει παντού γύρω σου παγίδες, που θα πρέπει να εντοπίσεις έγκαιρα. Αλλά επειδή το να υποψιάζεσαι τους πάντες και τα πάντα είναι εξαιρετικά ψυχοφθόρο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποσυρθείς διακριτικά από το προσκήνιο, περιμένοντας να... ξεθολώσουν τα «νερά»!
Ερωτικά
Είναι βέβαιο πως συζητούν κι ενδιαφέρονται για σένα, παράλληλα όμως μπορεί κάποιος/α να «βάζει λόγια», προσπαθώντας να υπονομεύσει την προσωπική σου ζωή. Πάντα θα υπάρχουν και οι κακεντρεχείς αλλά όπως λέει και το γνωστό άσμα «άστους να λένε»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Οι ιδέες σου είναι ως συνήθως... καταπληκτικές αλλά η εφαρμογή τους «πάσχει». Καλό είναι λοιπόν να μην παρασυρθείς σε ένα ακόμη «κυνήγι» της ουτοπίας, ιδιαίτερα αν στο εγχείρημα σου υπάρχουν και κάποιες οικονομικές πτυχές. Οι περιβόητες «αγορές» είναι συνυφασμένες με συμφέροντα και δεν «χαρίζονται» σε κανέναν. Αυτό βέβαια δεν σου απαγορεύει να μοιραστείς και να προσφέρεις δωρεάν, υπακούοντας στον «νόμο» του Ποσειδώνα!
Ερωτικά
Όταν σου προσφέρονται περισσότερες από μια επιλογές έχεις κάθε λόγο να είσαι ευχαριστημένος/η, φρόντισε όμως να αξιολογήσεις σωστά πρόσωπα και καταστάσεις, ώστε να μην μπεις σε μια σχέση με γρήγορη ημερομηνία λήξης.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σου δίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναδείξεις τις εμπνεύσεις σου αλλά και την «μαγική» ικανότητα σου να κάνεις θαύματα από το τίποτα! Όλα αυτά βεβαίως μπορεί να βρουν την σωστή εφαρμογή τους είτε στην δημιουργική σου έκφραση, είτε στην εμψύχωση ατόμων που υποφέρουν. Αντίθετα, στον «πραγματικό» κόσμο των συμφερόντων, το πιθανότερο είναι να λάβουν την μορφή μιας εξαπάτησης.
Ερωτικά
Όλα γίνονται διακριτικά κι επειδή στο «κρυφτό» είσαι... αξεπέραστος/η δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα για την ώρα. Ίσα-ίσα που πρόκειται να βιώσεις μοναδικές εμπειρίες. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε σκέψου ότι μπορεί να γίνονται τα ανάλογα και από την... άλλη πλευρά!


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου