ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/2

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα προάγει την δημιουργικότητα σου κι όπως θα διαπιστώσεις μέσα από το παιχνίδι μπορεί να προκύψουν και κάποιες ανακαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις, που θα διευρύνουν τους ορίζοντες σου και θα.....
.... σε απελευθερώσουν. Όσον αφορά δε στην καθημερινότητά σου συνολικά, το πιθανότερο είναι να περάσεις όμορφα με καλή παρέα.
Ερωτικά
Μπορεί να είμαστε ακόμη στον Φεβρουάριο αλλά στην καρδιά σου ήρθε η... άνοιξη! Τα ερωτικά παιχνίδια καλά κρατούν κι αν το θες πραγματικά μπορεί να ζήσεις μια όμορφη περιπέτεια.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις θέματα του σπιτιού ή της οικογένειας σου, μια διαδικασία που μπορεί να επιταχυνθεί με αφορμή κάποιες επισκέψεις που θα δεχθείς. Παράλληλα όμως η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει και σε μια προσωρινή αλλαγή στον τόπο διαμονής σου, ίσως μάλιστα να φιλοξενηθείς σε ένα ξεχωριστό και πολυτελές περιβάλλον.
Ερωτικά
Όπου βρεθείς κι όπου σταθείς συγκεντρώνεις τα κολακευτικά σχόλια των παρισταμένων, ίσως όμως να υπάρξουν και κάποια «πειράγματα» που θα σε φέρουν σε αμηχανία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να ταξιδέψεις και γενικότερα να βγεις έξω, εκπληρώνοντας -και με το παραπάνω- τις επικοινωνιακές σου ανάγκες. Καλό είναι όμως να μην αναλωθείς αποκλειστικά σε ανούσιες συζητήσεις για το τι έκανε ο ένας και ο άλλος αλλά να «ταΐσεις» και την πνευματική σου φύση με γνώσεις ή πληροφορίες που κατέχουν... λίγοι!
Ερωτικά
Αν ταξιδέψεις είναι μάλλον απίθανο να μην σου τύχει μια «ενδιαφέρουσα» γνωριμία, Ανάλογα θετικό είναι το κλίμα και όσον αφορά στις επαφές σου με άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σου δημιουργήσει κάποιες ανησυχίες για την πορεία των οικονομικών σου, ιδιαίτερα αν χρειαστεί να ξοδευτείς... εκτάκτως, σύντομα όμως θα καταλάβεις ότι μάλλον υπερβάλλεις. Ίσως μάλιστα η ημέρα σου να κλείσει με μια εντυπωσιακή αγορά ή ένα δώρο που θα πιστοποιεί την αγάπη και την εκτίμηση που τρέφουν για σένα.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη σου ζητά να «αποδείξεις» την αγάπη σου με μια συγκεκριμένη προσφορά αλλά δεν αποκλείεται και να σε... προλάβει, δίνοντας σου μια μεγάλη χαρά από ένα πρόσωπο που αγαπάς.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου τονίζει τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματα σου, φρόντισε λοιπόν να «σταθείς στο ύψος σου» και να μην υποκύψεις στον κακό εαυτό σου που έχει την τάση να «ολισθήσει» σε φαινόμενα ναρκισσισμού η ματαιοδοξίας. Αντίθετα η γενναιοδωρία σου και η προστασία των αδυνάτων θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις τον θαυμασμό που επιζητάς.
Ερωτικά
Η διάθεση σου είναι μάλλον ασταθής και το πράγμα μπορεί να... χειροτερέψει εξ αιτίας των πολλών πειρασμών που κυκλοφορούν γύρω σου. Αυτό που σου αρμόζει όμως είναι το να περιμένεις καθισμένος/η στον «θρόνο» σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται κυρίως για να ησυχάσεις και να ξεκουραστείς, φροντίζοντας παράλληλα την υγεία και την διατροφή σου. Δεν χρειάζεται όμως να... πανικοβληθείς αν ανακαλύψεις κάποιο «περίεργο» σύμπτωμα. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις μια ανασκόπηση των πεπραγμένων σου μακριά από όλα εκείνα που σε αποσπούν.
Ερωτικά
Ίσως να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο, μέσα από την παροχή υπηρεσιών ή την φροντίδα του και δεν θέλει πολύ για να μετατραπεί η σχέση σας από «επαγγελματική» σε ερωτική!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σε φέρει κοντά σε φίλους/ες και ομοϊδεάτες, ενώ γενικότερα αναμένεται να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, κάτι βέβαια που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα, Παράλληλα ενδέχεται να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις που θα χαλάσουν προς στιγμή το καλό κλίμα αλλά εδώ ξεκινά ο δικός σου συμφιλιωτικός ρόλος.
Ερωτικά
Αν συνεχίσεις να «μαδάς την μαργαρίτα» θα χάσεις πολύτιμο χρόνο και κάποιες όμορφες εμπειρίες. Κάνε λοιπόν την κίνηση σου και να είσαι αισιόδοξος/η για τα αποτελέσματα της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σου δίνει την ευκαιρία να συνεργαστείς με άτομα που έχουν εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις αλλά στην παρούσα φάση μπορεί να συνδράμουν θετικά στο έργο σου. Κράτα λοιπόν το αποτέλεσμα και μην εμπλέκεσαι σε ατέρμονες συζητήσεις μεταξύ «κωφών», που απλά θα σε καθυστερήσουν. Εξ άλλου δεν θα τους/τις παντρευτείς κιόλας!
Ερωτικά
Ίσως ενοχληθείς από την συμπεριφορά κάποιου/ας, θεωρώντας ότι είναι καθαρά εγωιστική και ότι με τα «ψέματα» συγκεντρώνει όλη την προσοχή επάνω του/της. Θα ήταν καλύτερα για όλους όμως, αν διασκέδαζες με το... σόου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι αναζητήσεις σου ξεφυτρώνουν σαν τα... μανιτάρια, καλό θα ήταν όμως να επικεντρωθείς σε ένα-δύο πράγματα που σε ενδιαφέρουν, ώστε να μην τα παρατήσεις όλα στην μέση (πάλι). Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να ταξιδέψεις είτε στην πραγματικότητα, είτε νοερά, γνωρίζοντας νέους κόσμους και διαφορετικές κουλτούρες.
Ερωτικά
Τα μηνύματα που παίρνεις από το περιβάλλον σου είναι πολύ ενθαρρυντικά, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια είδηση ερωτικού ενδιαφέροντος που θα σε χαροποιήσει και θα βελτιώσει την ψυχολογία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο νους σου «τρέχει» συνέχεια στα λεφτά και στο πως θα μπορούσες να λύσεις άπαξ διά παντός το οικονομικό σου πρόβλημα. Ξέρεις όμως ότι ο άνθρωπος είναι κατά βάση ανικανοποίητος και οι επιθυμίες του είναι «βαρέλι δίχως πάτο». Όσα και να κερδίζεις δηλαδή, ποτέ δεν θα σου φτάνουν, γι’ αυτό «άκου» την Σελήνη στον Λέοντα και ζήσε το σήμερα.
Ερωτικά
Η διάθεση σου είναι κυμαινόμενη και πολλά εξαρτώνται από την αποδοχή που εισπράττεις. Αν παρ’ ελπίδα αμφισβητηθεί η σεξουαλική αρτιότητα σου, μπορεί να αφήσεις το ταίρι σου στα... κρύα του λουτρού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα αναμένεται να σε φέρει σε επαφή με πολύ κόσμο, συμβάλλοντας στην βελτίωση των δημόσιων σχέσεων σου. Ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας, ωστόσο μην «δένεις» τίποτα αφού οι διαθέσεις μπορεί να αλλάξουν γρήγορα. Παράλληλα μπορεί να γίνεις «στόχος» και κάποιων αρνητικών σχολίων αλλά... δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους!
Ερωτικά
Κρατάς και το «πεπόνι» και το «μαχαίρι», πράγμα που σημαίνει ότι αν θέλεις «κάθεσαι» κι αν δεν θέλεις φεύγεις. Να θυμάσαι όμως ότι όποιον/α απορρίψεις θα τον/την ξαναβρείς μπροστά σου σύντομα, θέλοντας και μη!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Παρά την αργία της ημέρας φαίνεται πως υπάρχουν κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν και δεν παίρνουν αναβολή. Ανασκουμπώσου λοιπόν και τακτοποίησε τουλάχιστον τις επείγουσες εκκρεμότητες, ώστε να σου μείνει και μπόλικος χρόνος για να ρεμβάσεις και να αφεθείς στις ονειροπολήσεις σου! Παράλληλα, φρόντισε περισσότερο την διατροφή σου.
Ερωτικά
Φαίνεται πως σε βασανίζει ένας κρυφός «καημός» αλλά αντί να κάθεσαι και να πλέκεις σενάρια, είναι προτιμότερο να κάνεις το «παραπάνω βήμα», πολύ περισσότερο επειδή θα βρεις άμεση ανταπόκριση!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου