ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!

Ένα βιογραφικό δράμα, η ιστορία του Αλαντίν αλά γαλλικά, ένα ιαπωνικό δράμα και ένας... «Οδηγός για Singles» είμαι μερικές από τις νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα, σε μια αρκετά πλούσια κινηματογραφική εβδομάδα, με συνολικά 7 φιλμ και μία επανέκδοση να βρίσκουν το δρόμο για τις αίθουσες.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Η Τζέϊν Πήρε το Όπλο της»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Γκάβιν Ο'Κόνορ με τους: Τζόελ Έντγκερτον, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Ροντρίγκο Σαντόρο, Νάταλι Πόρτμαν
Όταν ο άντρας της επιστρέφει σπίτι βαριά πληγωμένος, με μια αδίστακτη συμμορία στο κατόπι του, η Τζέιν απομακρύνει τη μικρή κόρη της και ζητά βοήθεια από έναν πιστολά με τον οποίο είχε σχέση στο παρελθόν. Εκείνος αρχικά αρνείται, αλλά τελικά αποφασίζει να σταθεί δίπλα της σε μια εντελώς άνιση κατά τα φαινόμενα μάχη.



«Trumbo»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζέι Ρόατς με τους: Μπράιαν Κράνστον, Έλεν Μίρεν, Νταϊάν Λέιν, Τζον Γκούντμαν
Το 1947 ο Ντάλτον Τράμπο είναι ένας βραβευμένος συγγραφέας και ένας από τους πλέον περιζήτητους χολιγουντιανούς σεναριογράφους. Μέχρι τη στιγμή που η Επιτροπή Αντιαμερικανικών Ενεργειών τον καλεί να καταθέσει, εκείνος αρνείται να απαντήσει, οπότε και καταδικάζεται σε πολύμηνη φυλάκιση. Όταν αποφυλακίζεται, κανένα στούντιο δεν δέχεται να τον προσλάβει, ενώ πρώην συνεργάτες και φίλοι τού γυρίζουν την πλάτη.



«Ο Λαβύρινθος της Σιωπής»

Γερμανική ταινία, σκηνοθεσία Τζούλιο Ρικιαρέλι με τους: Αλεξάντερ Φέλινγκ, Αντρέ Ζιμάνσκι, Φριντερίκε Μπεχτ
Στη Φρανκφούρτη του 1958 ένας φιλόδοξος νεαρός εισαγγελέας και ένας δημοσιογράφος προσπαθούν να αποκαλύψουν και να φέρουν μπροστά στη δικαιοσύνη ναζί εγκληματίες που παραμένουν ασύλληπτοι. Τόσο η κοινή γνώμη όσο και ο Τύπος, όμως, θεωρούν πως οι κατηγορίες είναι προϊόν αντεθνικής προπαγάνδας.



«Οδηγός για Singles»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κρίστιαν Ντίτερ με τους: Ντακότα Τζόνσον, Άλισον Μπρι, Ρέμπελ Γουίλσον, Λέσλι Μαν
Κάνοντας διάλειμμα από τη μόνιμη ερωτική της σχέση και πιάνοντας καινούρια δουλειά, η Άλις γνωρίζει τη Ρόμπιν, μια εξωστρεφή και αστεία συνάδελφο η οποία είναι αποφασισμένη να της μάθει το σωστό τρόπο να είναι single.



«Les Cowboys»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Τομά Μπιντεγκέν με τους: Φρανσουά Νταμιέν, Φίνεγκαν Όλντφιλντ, Αγκάτ Ντρον
Όταν μια μέρα χωρίς καμιά προειδοποίηση η 16χρονη κόρη του δεν επιστρέφει σπίτι, ο Αλέν αρχίζει να την αναζητά απεγνωσμένα. Τα χρόνια περνούν, ο Αλέν έχει πια μόνο στήριγμά του το γιο του. Συνεχίζει όμως να ψάχνει με την ίδια, αυτοκαταστροφική εμμονή.



«Αλαντίν: Οι Νέες Περιπέτειες»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Αρτίρ Μπενζακέν με τους: Κεβ Άνταμς, Ζαν - Πολ Ρουβ, Βανεσά Γκιντ
Ντυμένοι Αϊ-Βασίληδες, για να μπορέσουν να κλέψουν ό,τι μπορέσουν από ένα πολυκατάστημα, δυο φίλοι «παγιδεύονται» από τα παιδιά που το επισκέπτονται και ένας απ’ αυτούς αναγκάζεται να τους διηγηθεί τις περιπέτειες του Αλαντίν, αλλά με το δικό του –όχι ακριβώς παραδοσιακό– τρόπο.



«Ταξίδι στην Άλλη Όχθη»

Ιαπωνική ταινία, σκηνοθεσία Κιγιόσι Κουροσάβα με τους: Ταντανόμπου Ασάνο, Έρι Φουκάτσου
Τρία χρόνια μετά το θάνατό του, ο Γιουσούκε επιστρέφει ξαφνικά ένα βράδυ σπίτι, όμως η σύζυγός του Μιζούκι μοιάζει να τον περιμένει. Όταν αυτός της προτείνει να φύγουν μαζί για ένα ταξίδι, εκείνη συμφωνεί πρόθυμα.



«Γυμνό Ανάμεσα στους Λύκους»

Ανατ/γερμανική ταινία του '63, σκηνοθεσία Φρανκ Μπέγιερ με τους: Άρμιν Μίλερ Σταλ, Έρβιν Γκέσονεκ, Φρεντ Ντελμάρε
Ενώ τα συμμαχικά στρατεύματα πλησιάζουν προς το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Μπούχενβαλντ, ένας καινούργιος κρατούμενος φέρνει κρυφά μαζί του κι ένα μικρό παιδί. Διχασμένοι, οι υπόλοιποι φυλακισμένοι πρέπει να αποφασίσουν αν θα το κρατήσουν ή θα προσπαθήσουν να το φυγαδεύσουν.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου