ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/2


ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης «βάζει έναν τίγρη στην μηχανή σου», παρέχοντας σου την δυνατότητα να βελτιώσεις θεαματικά τις επιδόσεις σου αλλά και να πετύχεις κάτι μοναδικό είτε στον επαγγελματικό είτε......
..... στον οικονομικό τομέα. Πρόσεξε όμως μήπως εξανεμίσεις τα όποια κέρδη σου... εν ριπή οφθαλμού! Παράλληλα, μπορεί να συναντήσεις έναν φίλο ή μια φίλη από τα παλιά.
Ερωτικά
Η ορμητικότητα και ο ενθουσιασμός σου μπορούν να συμπαρασύρουν κι ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και παρότι δεν υπάρχουν τα εχέγγυα για μια σταθερή σχέση, οι συγκινήσεις που θα αποκομίσεις θα σε «αποζημιώσουν» άμεσα!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σε καλεί να καλύψεις τις ανάγκες σου «πάση θυσία» και με δεδομένη την θετική συνδρομή του Άρη μπορεί να πετύχεις τον στόχο σου ακολουθώντας μια μάλλον τολμηρή πολιτική, από αυτές που δεν συνηθίζεις! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να συνεχίσεις μια «οικογενειακή παράδοση»
Ερωτικά
Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει στην προσωπική σου ζωή. Ακόμη κι αν προκαλέσεις κάποια «αναταραχή» με τις απαιτήσεις σου, το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο ενεργός Άρης σου προσδίδει μια ιδιαίτερη δυναμική που μπορείς να εξασκήσεις είτε φροντίζοντας για την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης, είτε κάνοντας ποικίλες εργασίες στο σπίτι σου. Στην δεύτερη περίπτωση όμως, αν περάσουν απ’ τα χέρια σου εύφλεκτα υλικά, καλό είναι να λάβεις όλα τα μέτρα ασφαλείας, πριν.... φουντώσει το κακό!
Ερωτικά
Η έμφαση πέφτει στις ερωτικές απολαύσεις που μπορείς να χαρείς, είτε με το υπάρχον ταίρι σου, είτε με μια νέα γνωριμία, βιώνοντας τα χαρακτηριστικά μιας γνήσιας περιπέτειας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία ίσως ξεσηκώσει μια θύελλα ενθουσιασμού ύστερα από μια σημαντική επιτυχία σου κι επειδή «στην βράση κολλάει το σίδερο» δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς την συγκυρία για να πετύχεις ακόμη περισσότερα. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας θα σε βοηθήσει να «ξεμπλέξεις» με μια παλιά οικονομική σου υπόθεση.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη και τον Άρη να σε «αβαντάρουν» είναι βέβαιο πως αν το επιθυμείς μπορείς να έχεις... όποιον ή όποια θέλεις! Από εκεί και ύστερα όμως, μην αρχίσεις τις γκρίνιες αν η συνέχεια είναι λίγο πιο αβέβαιη από όσο θα προτιμούσες.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να αναλάβεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, έχοντας όμως κατά νου ότι θα χρειαστεί να συνεργαστείς και με πρόσωπα που έχουν πολύ διαφορετικές αντιλήψεις από τις δικές σου. Σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να βελτιώσεις κατακόρυφα το εισόδημά σου ή να λάβεις ένα σημαντικό κληροδότημα.
Ερωτικά
Ο Κρόνος που όλο αυτό το διάστημα επηρεάζει άμεσα τις σχέσεις σου φαίνεται να... λείπει σε... διακοπές, δίνοντάς σου την ευκαιρία να απολαύσεις τα καλά της ερωτικής ζωής, χωρίς άγχη και προβληματισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να ξαναφέρει στο «τραπέζι» μια παλιά πρόταση επαγγελματικής συνεργασίας, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποιους «σκοπέλους». Επιπλέον, ο Δίας στο ζώδιό σου σε προικίζει με το αναγκαίο «θράσος», ώστε να κάνεις ένα τολμηρό άνοιγμα, που έχει όλες τις προδιαγραφές να εξελιχθεί σε έναν μικρό... θρίαμβο!
Ερωτικά
Όσο περισσότερο «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο, τόσο θα παίρνεις «πόντους», που θα ανεβάσουν το ηθικό σου στα ύψη. Μπορεί όμως να έχεις και μια τηλεφωνική ή διαδικτυακή ερωτική συνομιλία.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται σε οικονομικά θέματα αλλά αν θέλεις να εξελιχθούν όλα σύμφωνα με τις επιθυμίες σου θα πρέπει να ξεπεράσεις την αναβλητικότητά σου και να «αρπάξεις από τα μαλλιά» τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας μπορεί να συμβάλλει στην αποκάλυψη ενός πολύτιμου μυστικού.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ίσως έχεις την ευκαιρία να «επωφεληθείς» άμεσα από μια φιλική συνάθροιση στο σπίτι σου, βιώνοντας μια ευχάριστη περιπέτεια. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να ενοχληθείς από το... θράσος ορισμένων!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να δράσεις, αφήνοντας στην άκρη τους όποιους δισταγμούς ή προβληματισμούς σου. Ίσως μάλιστα να σε παροτρύνει σε αυτό κι ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, που βλέπει στο πρόσωπό σου ένα άξιο συνοδοιπόρο. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Ταύρο θα σε φέρει σε επαφή και με πρόσωπα που έχουν τις αμφιβολίες τους!
Ερωτικά
Μέσα στον ενθουσιασμό σου είναι πιθανό να χάσεις τον έλεγχο και να κάνεις πράγματα που δεν συνηθίζεις, αν όμως πρόκειται να «κερδίσεις» κάποιον/α με τα καμώματά σου, τότε χαλάλι σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία ευνοεί σχεδόν κάθε σου επιδίωξη και μπορεί να πετύχεις πολλά, αρκεί βέβαια να μην ξανοιχτείς σε διάφορα «μέτωπα», διασπώντας τις δυνάμεις σου. Ακόμη, επειδή η φυσική σου κατάσταση είναι μάλλον ασταθής, φρόντισε να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, αφού μπορεί να το «πληρώσεις» με μια μικρή αδιαθεσία.
Ερωτικά
Αν έχεις κατά νου να «δράσεις» μυστικά ή μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, μάλλον πρέπει να το... ξεχάσεις! Πρόσεξε ακόμη μήπως ξοδευτείς «τζάμπα», προσπαθώντας να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που φαίνεται να έχει άλλες προτεραιότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, αν όμως μπεις στον... κόπο, σύντομα θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν σημαντικές διαφωνίες σε σχέση με την πολιτική που θα ακολουθηθεί. Κι εδώ έχεις να επιλέξεις ανάμεσα στο να αναλάβεις τα ηνία της ηγεσίας και στο να «πάρεις το καπελάκι σου» και να αναχωρήσεις για άλλες πολιτείες!
Ερωτικά
Μια φιλική βοήθεια ή συνεισφορά, μπορεί να σε βοηθήσει να «ξεμπλοκάρεις» μια κατάσταση αλλά από εκεί και ύστερα δεν θα πρέπει να δώσεις το δικαίωμα μιας διαρκούς παρέμβασης στα προσωπικά σου, αφού σίγουρα θα ενοχληθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία μπορεί να σε «απογειώσει» επαγγελματικά, ίσως μάλιστα εκτός από την δόξα ή την φήμη να αποκομίσεις και πιο χειροπιαστά οφέλη. Ωστόσο να θυμάσαι ότι επειδή «οι νίκες έχουν πολλούς πατεράδες», δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και κάποιος/α που θα θελήσει να καρπωθεί την επιτυχία σου, προς ίδιον όφελος.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη να κινείται στον χώρο των... μυστικών ερώτων, είναι πολύ πιθανό να σου γίνει μια «κρούση» που θα σε βάλει σε σκέψεις, είτε γιατί θέλεις και κωλύεσαι, είτε επειδή θα προτιμούσες μια μεγαλύτερη «διαφάνεια».

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία μπορεί να συμβάλλει στην άρση κάποιων νομικών ή ηθικών περιορισμών αλλά και να σου ανοίξει τον δρόμο των επιτυχιών μέσω μιας συνεργασίας. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να... εξαντλήσεις τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες, αφού όσο περισσότεροι/ες πληροφορηθούν τις προθέσεις σου, τόσο το καλύτερο για σένα!
Ερωτικά
Παρότι η τύχη σε έχει πάρει στο κατόπι και σου προσφέρει «στο πιάτο» ό,τι θελήσεις, μπορείς να πετύχεις ακόμη καλύτερα πράγματα για σένα, αν εφαρμόσεις στην πράξη το «συν Αθηνά και χείρα κίνει»!


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου