ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια!

Προβλέψεις Εβδομάδας από 21 έως 27 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα αισθανθείς την ανάγκη να κυνηγήσεις τα οικονομικά με τρόπο που δεν συνηθίζεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί ......
....τη Δευτέρα (22/2) στον τομέα της εργασίας σου θα φέρει κορυφώσεις γεγονότων οι οποίες κρύβουν πολύ παρασκήνιο. Ευτυχώς, ο Ερμής, από την Πέμπτη ως το Σάββατο θα σχηματίζει θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Ουρανό αντίστοιχα και μπορείς να πετύχεις επικοινωνιακά αυτά που ζητάς. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις το τι θέλει ο/η σύντροφός σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται μια φιλία να μεταμορφωθεί σε έρωτα. Οι καλές μέρες της εβδομάδας είναι η Κυριακή και Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, όπου μπορείς να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν.
Το μότο της εβδομάδας: «Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο δεν ψάχνω την παντοτινή αγάπη αλλά αυτή που από την ανία με τη μία θα με βγάλει» 


ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο γήινο και πρακτικό ζώδιο της Παρθένου θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα στον αισθηματικό τομέα, αρκεί βέβαια να μην ακούσεις τη γνώμη τρίτων. Οι σχέσεις σου με τους άλλους, ιδίως στα επαγγελματικά θα είναι κάπως τεταμένες, αφού στην πραγματικότητα θα βιώσεις καταστάσεις οι οποίες πηγαίνουν κόντρα στη λογική σου. Στα αισθηματικά, χρειάζεται να σκύψεις με περισσότερη αγάπη και κατανόηση στα ζητήματα του ερωτικού σου συντρόφου και σε καμία περίπτωση να μην επιτίθεσαι, εξ αιτίας του εκνευρισμού που έχεις. Αν είσαι μόνος/η, ίσως μια κατάσταση από το παρελθόν να φαίνεται πως αναβιώνει αλλά πρέπει να δεις, αν πραγματικά αξίζει τον κόπο. Στον οικονομικό τομέα, από την Πέμπτη και μετά θα αισθανθείς μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια, αφού τα εξάγωνα του Ερμή με τον Κρόνο και τον Ουρανό αντίστοιχα, θα σου φέρουν κάποια μη αναμενόμενα οικονομικά οφέλη.
Το μότο της εβδομάδας: «Το σύμπαν λέει θα μου φέρει χρήμα όμως με τον Άρη στον Σκορπιό για να νιώσω ευτυχία θέλω κι άλλα δύο πράγματα: καυτό σεξ και σένα» 


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινά με μια Πανσέληνο η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου και ανακινεί θέματα σπιτιού και οικογένειας. Από την άλλη, στα επαγγελματικά σου, η παρουσία του Ήλιου στον τομέα της καριέρας είναι ένα εχέγγυο επιτυχίας κι αν αυτό συνδυαστεί με την παρουσία του Άρη στον οίκο της εργασίας, τότε να είσαι σίγουρος/η ότι την οποιαδήποτε δυσκολία θα την ξεπεράσεις εύκολα. Αισθηματικά, ίσως αναζητήσεις κάποιες άλλες πτυχές του προσώπου που σε ενδιαφέρει, αφού με την παρουσία του Κρόνου στον οίκο των σχέσεων θέλεις να είσαι απόλυτα βέβαιος/η ότι το επόμενο βήμα θα στεφθεί με επιτυχία. Βλέπεις, ο συγκεκριμένος πλανήτης δεν συγχωρεί λάθη και περιπέτειες σε αυτόν τον τομέα. Αν δεν είσαι σε δέσμευση, ενδεχομένως να νιώσεις την έλξη για κάποιο άτομο που είναι είτε μεγαλύτερο από σένα είτε υπάρχει επικοινωνία από μακριά.
Το μότο της εβδομάδας: «Άλλες πτυχές ε; Το να με κοιτάς στα μάτια και το βλέμμα σου να έχει νόημα, βάθος και πάθος καλύπτει πολλές»


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος τη Δευτέρα πραγματοποιείται εντός του οίκου της επικοινωνίας και αυτό είναι καλό, αφού στο περίσσιο συναίσθημα θα μπει η λογική και η πρακτικότητα. Αυτό θα σε βγάλει από το αδιέξοδο και θα σε βοηθήσει να σκέφτεσαι με το μυαλό και όχι με την καρδιά. Στα οικονομικά, ο κυβερνήτης του 2ου οίκου, ο Ήλιος μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων αναμφισβήτητα θα σε ενισχύσει, όμως θα πρέπει να προσέχεις γιατί η παρουσία τόσο του Ερμή, όσο και της Αφροδίτης στον Υδροχόο ίσως σε οδηγήσει σε περιττά έξοδα και σπατάλες. Πιθανόν να ανακύψουν ξαφνικές οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους. Στα επαγγελματικά, μέσα από μια κατάσταση συνεχών και επαναλαμβανόμενων διαβουλεύσεων ίσως τελικά αποδειχθεί πως οι θέσεις και προτάσεις που είχες κατά το παρελθόν ήταν απόλυτα σωστές.
Το μότο της εβδομάδας: «Α χα, ώστε δεν έχεις πολύ συναίσθημα; Τότε ό,τι θες, πες το με το σώμα. Πέσε λίγο πάνω μου, παίξε με τα μαλλιά σου και θα καταλάβω»


ΛΕΩΝ
Η παρουσία του Ήλιου στον 8ο οίκο θα φωτίσει υποθέσεις που σχετίζονται τόσο με τα μύχια της ψυχής σου, όσο και με τα κρυφά οικονομικά σου. Μυστικοί έρωτες ίσως παίξουν μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της εβδομάδας, αφού η ίντριγκα και το μυστήριο ασφαλώς και θα σε συνεπάρουν. Αν είσαι μόνος/η, με Ερμή και Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων δεν αποκλείεται να έχεις κάποια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία η οποία θα σε βάλει στην πρίζα, αφού θα αφήνει προοπτικές για το μέλλον. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως δεχτείς δώρα ή μια πρόσκληση για κάποιο event το οποίο θα δώσει χρώμα στη σχέση σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στον τομέα των εσόδων – εξόδων σου θα φέρει την κορύφωση κάποιων καταστάσεων οι οποίες θα μπορέσουν να έχουν τελικώς happy end.
Το μότο της εβδομάδας: «Όπως τα λες! Μαζί μου η καλή εβδομάδα από τη Δευτέρα φαίνεται και όπως καταλαβαίνεις η κορύφωση δεν θα είναι μόνο οικονομική» 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στο δικό σου ζώδιο θα σε βοηθήσει να βγάλεις από μέσα σου πράγματα τα οποία είχες κρυμμένα. Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του α’ δεκαημέρου ίσως μπεις στη διαδικασία να κάνεις πράγματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου, όπως αλλαγές στην εμφάνισή σου. Στα επαγγελματικά, η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στον τομέα της εργασίας θα σου ανοίξει νέες προοπτικές μέσα από τη χρήση της τεχνολογίας ενώ παράλληλα, με άτομα που είναι ιεραρχικά ανώτερα από σένα θα μπορέσεις επιτέλους να βρεις έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας. Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται με τον Ήλιο εντός του 7ου οίκου να θελήσεις να πας τη σχέση λίγο παρακάτω, δίνοντάς της ένα κάπως πιο επίσημο χαρακτήρα. Αν πάλι είσαι μόνος/η, η διασκέδαση και η καλή ψυχολογία θα σε ευνοήσουν να γίνεις πόλος έλξης των άλλων.
Το μότο της εβδομάδας: «Διασκέδαση δεν είναι το ατού μου μήπως να πούμε καλύτερα το νοητικό παιχνίδι, που το ‘χω... δηλαδή οι άλλοι το λένε» 


ΖΥΓΟΣ
Με την Πανσέληνο, τη Δευτέρα, εντός του 12ου οίκου ίσως βγουν στην επιφάνεια κάποια ζητήματα τα οποία σε απασχολούν καιρό. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αφού αν λάβεις υπόψη σου ότι ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται στο ζώδιο του Υδροχόου, έχεις τη δυνατότητα να λάβεις βοήθεια μέσα από άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και σε ζητήματα αισθηματικής φύσεως είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Σε επαγγελματικό επίπεδο, η παρουσία του Ήλιου στον 6ο οίκο θα σε τονώσει ιδιαίτερα, κάνοντάς σε πιο παραγωγικό/η χωρίς ωστόσο να χάνεις τίποτα από την τάση για καλοπέραση που έχεις. Οικονομικά, ενδεχομένως να υπάρξουν απροσδόκητα έξοδα τα οποία θα τινάξουν τον προϋπολογισμό σου. Αυτό ίσως γίνει και εσκεμμένα λόγω του ότι η παρουσία της Αφροδίτης στον 5ο δείχνει πως πιθανόν να οδηγηθείς σε αλόγιστη σπατάλη για θέματα καλλωπισμού.
Το μότο της εβδομάδας: «Θα τα “σκάσω” αν κατάλαβα για ρούχα και κομμωτήριο αλλά δεν θα “τρελαθώ”. Φυσικά, αν είναι να τον/την αποτρελάνω, ας ξεχάσω και το τελευταίο μου ευρώ» 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η Πανσέληνος της Δευτέρας στον 11ο οίκο φωτίζει τα ιδανικά και τους στόχους του οποίους έχεις και θέλεις να πραγματοποιήσεις πάση θυσία. Σε αυτό ασφαλώς συμβάλλει η παρουσία του Άρη στο δικό σου ζώδιο που σε ενισχύει με σιδερένια θέληση και πειθαρχία. Με την παρουσία του Κρόνου στον 2ο οίκο χρειάζεται να κάνεις καλύτερη διαχείριση των οικονομικών πόρων και να μην οδηγείσαι σε λανθασμένα έξοδα. Τα επαγγελματικά κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα παίξουν σημαντικό ρόλο για σένα και η παρουσία του Ήλιου εντός του 5ου οίκου δείχνει πως τελικά, παρά τις οποίες δυσκολίες, το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη μέσα από τον 4ο οίκο θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις κάτι το οποίο πιθανόν να ξεκινήσει και να εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο. Αν είσαι σε σχέση, με τον Άρη στο δικό σου ζώδιο πάρε το παιχνίδι επάνω σου και οδήγησε το ταίρι σου σε μια άνευ προηγουμένου ερωτική περιπέτεια.
Το μότο της εβδομάδας: «Με τον Άρη στο dark ζώδιο μου ήδη έχω φροντίσει να “καίγεται” και να γίνεται το δικό μου χωρίς καν να το συνειδητοποίει, τέτοιο άτιμο πλάσμα είμαι!» 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος της Δευτέρας εξυπηρετεί τα επαγγελματικά σου σχέδια και αν προσπαθήσεις να δεις την αλήθεια κατάματα, χωρίς συναισθηματισμούς, τελικά θα βγεις κερδισμένος/η. Συγχρόνως, η παρουσία της Αφροδίτης στον 3ο οίκο θα ενισχύσει τη θέση σου σε επαγγελματικό επίπεδο μέσω της επικοινωνίας και θα σου δώσει επιτέλους τους πόντους τους οποίους ψάχνεις. Οικονομικά, θα αισθανθείς πως πρέπει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου προκειμένου τα χρήματα να είναι αρκετά ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν τόσο εσένα όσο και τις υποχρεώσεις σου. Αν είσαι σε δέσμευση, επιχείρησε να προσεγγίσεις τον/την ερωτικό σου σύντροφο με πιο άμεσο και ουσιαστικό τρόπο. Οργάνωσε εκπλήξεις ή μικρές αποδράσεις που μπορούν να φέρουν φρέσκο αέρα στη σχέση σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, μέσα από την τεχνολογία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα μπορούσες να επωφεληθείς κάνοντας μια νέα γνωριμία.
Το μότο της εβδομάδας: «Δεν λέω όχι σε νέα γνωριμία, απλά πες και εσύ ότι με την Αφροδίτη στον Υδροχόο δεν είναι καιροί για να ζητά... αποκλειστικότητα. Κι ας εύχεται να ήταν διαφορετικά» 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η παρουσία της Πανσελήνου στον 9ο οίκο θα μπορούσε να αποτελέσει μια ανέλπιστη χείρα βοηθείας πάνω σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, νομικές υποθέσεις ή ζητήματα μάθησης και επιμόρφωσης. Από την άλλη, με τον Κρόνο στον 12ο οίκο θα πρέπει και εσύ να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με τις επιλογές που θα κάνεις. Οικονομικά, διαφαίνεται μια βελτίωση η οποία είναι συνδυασμός της πλανητικής εύνοιας που έχεις αυτόν τον καιρό σε σχέση με το σφιχτό οικονομικό πρόγραμμα που έχεις ακολουθήσει. Επαγγελματικά, και ιδιαίτερα μετά την Πέμπτη θα μπορούσες να περιμένεις μια απρόσμενη αλλαγή του τοπίου όπου ξαφνικά θα σε φέρει σε θέση ισχύος. Αν είσαι σε αναζήτηση σχέσης, με τον Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορείς να πετύχεις πολλά, αν ξεφύγεις από τα δικά σου στερεότυπα. Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε, έστω και τώρα, να σπάσεις τους κανόνες και να κάνεις κάτι ανατρεπτικό το οποίο θα ξαφνιάσει το ταίρι σου ευχάριστα.
Το μότο της εβδομάδας: «Κοιτά δεν θυμίζω και Μεσαίωνα στον έρωτα αλλά δεν θα κάνω και την καρδιά μου ξέφραγο αμπέλι για να “δέσω” με την παρέα της Αφροδίτης στον Υδροχόο» 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την Πανσέληνο της Δευτέρας στον 8ο ηλιακό οίκο καλείσαι να ρυθμίσεις τα οικονομικά σου, προκειμένου να ωφεληθείς από τις παρούσες συνθήκες στο άμεσο μέλλον. Συγχρόνως, η παρουσία του Ήλιου στους Ιχθύες θα σε βοηθήσει μέσα από συμβόλαια και συνεργασίες να φτάσεις το οικονομικό επιθυμητό αποτέλεσμα και να μπορέσεις έστω και παροδικά να ησυχάσεις. Με τον Άρη εντός του οίκου της καριέρας σου ίσως έχεις γκρίνιες και ξεκαθαρίσματα που πρέπει να γίνουν προκειμένου να πάρεις το μερίδιο της επαγγελματικής επιτυχίας που σου αναλογεί. Αισθηματικά, με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο, αν είσαι ήδη σε σχέση θα μπορέσεις μέσα από συγκεκριμένες κινήσεις να φέρεις άνεμο αλλαγής και ανανέωσης. Αν είσαι μόνος/η, νέες γνωριμίες οι οποίες μπορούν να προκύψουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον θα φέρουν την ανατροπή που ζητάς στη ζωή σου.
Το μότο της εβδομάδας: «Εντός και εκτός σχέσης για μένα είναι το ένα και αυτό. Ξεκάθαρες κουβέντες όπως θέλει ο Ερμής στο ζώδιό μου» 


ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με μια Πανσέληνο στην Παρθένο, στον οίκο των σχέσεών σου και πιθανόν να λάβουν χώρα μεγάλες ανατροπές στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι μόνος/η, μια απροσδόκητη συνάντηση ή μια νέα γνωριμία θα μπορούσε να αποτελέσει το εφαλτήριο για τη δημιουργία μιας σχέσης. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως ο/η ερωτικός σου σύντροφος να σκεφτεί πως η σχέση αυτή πρέπει να πάει παρακάτω και έτσι να δεχτείς ένα δαχτυλίδι ή μια πρόταση. Στον επαγγελματικό τομέα πολλά πράγματα θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την πορεία και την εξέλιξή σου. Ωστόσο, εσύ παραμένεις πιστός/η και αμετακίνητος/η στις πεποιθήσεις σου και η σιγουριά η οποία σε διακατέχει σε βοηθά να χτίζεις λιθαράκι – λιθαράκι την καριέρα σου. Πιθανές επικοινωνίες του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος ή από το παρελθόν μπορεί να έχουν αισιόδοξη και απρόσμενη κατάληξη.
Το μότο της εβδομάδας: «Με τον Ήλιο στο δικό μου ζώδιο ένα είναι σίγουρο μπορώ να εξάψω τη φαντασία σου» 


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου