ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Άγνωστες μυθικές ιστορίες που σχετίζονται με το σεξ!


INDRA GOD

Η μυθολογία είναι γεμάτη από πολέμους, διαμάχες, αίμα, περίεργες ιστορίες και φυσικά, σεξ. Από αρχαιοτάτων χρόνων, οι άνθρωποι όλου του κόσμου ένιωθαν την ανάγκη να ικανοποιήσουν τα βασικά τους ένστικτα, αλλά και....
..... την περιέργειά τους. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Cracked, αυτοί οι 6 πιο διάσημοι μύθοι της παγκόσμιας μυθολογίας που σχετίζονται με το σεξ και σας προειδοποιούμε ότι μερικοί από αυτούς είναι αρκετά περίεργοι.

Ίντρα, ο Θεός με τα χιλιάδες αιδοία

Ο Ίντρα ήταν για τους Ινδουιστές ότι ήταν στην αρχαία Ελλάδα, ο Δίας. Έριχνε κεραυνούς στους ανθρώπους και μεταμορφωνόταν σε συζύγους γυναικών ώστε να τις αποπλανήσει. Όταν όμως θέλησε να αποπλανήσει την γυναίκα του λόγιου και σεβάσμιου Γκουατάμα, εκείνος το έμαθε και τον καταράστηκε και γεμίσει το σώμα του με χιλιάδες αιδοία. Ο Ίντρα ντράπηκε τόσο πολύ που προσπάθησε να κρυφτεί από τους υπόλοιπους Θεούς, αλλά εκείνοι τον βρήκαν και μετέτρεψαν τα αιδοία του σώματός του σε μάτια, με αποτέλεσμα να αποκτήσει τον τίτλο του Θεού με τα χιλιάδες μάτια.

Μαξιμόν. Ο άγιος της ακολασίας και του τζόγου από την Γουατεμάλα

Αν και η καθολική εκκλησία δεν αναγνωρίζει τον Μαξιμόν, λατρεύεται ακόμα στην Γουατεμάλα. Σύμφωνα με τον μύθο, ο Μάξιμον όταν όλοι οι άντρες βρίσκονταν στα χωράφια βρήκε ευκαιρία να κάνει σεξ με όλες τις συζύγους των εργατών και όταν εκείνοι γύρισαν από την δουλειά τους, τον λίντσαραν.

Πρίαπος. Ο Έλληνας Θεός με το τεράστιο πέος

Ο Πρίαπος ήταν ο γιος της Αφροδίτης και σύμφωνα με την μυθολογία, η Ήρα που ζήλευε την ομορφιά της Αφροδίτης καταράστηκε τον γιο της να γεννηθεί πολύ άσχημος και με τεράστιο πέος. Οι υπόλοιπο θεοί αποφάσισαν να τον διώξουν από τον Όλυμπο και να τον στείλουν να ζήσει στην γη με τους κοινούς θνητούς.

Ένκι, ο Σουμέριος θεός που όταν εκσπερμάτισε γεννήθηκε το σύμπαν

Κανένας άλλος λαός δεν είχε συνδέσει τόσο πολύ την ύπαρξη με το σεξ, όσο οι Σουμέριοι. Σύμφωνα με τον μύθο, ο κόσμος δημιουργήθηκε όταν ο θεός Ένκι εκσπερμάτισε.

Ο Ινουβάιλα'ου και το φιδίσιο πέος

Οι κάτοικοι της Παπούα Νέα Γουινέα έχουν έναν παραδοσιακό χορό ο οποίος είναι εμπνευσμένος από τον μύθο του Ινουβάιλα'ου. Σύμφωνα με τον μύθο, ο Ινουβάιλα'ου ήταν ένας αρχηγός φυλής ο οποίος είχε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: το πέος του ήταν σαν φίδι που μπορούσε να τρυπώσει οπουδήποτε. Έτσι, άνοιγε μία τρύπα στον τοίχο, το τοποθετούσε εκεί και αυτό έβρισκε τον δρόμο του. Βέβαια, η ιστορία δεν είχε αίσιο τέλος, αφού οι άντρες της περιοχής αποφάσισαν να τον ρίξουν στο ποτάμι για να πνιγεί. Ο Ινουβάιλα'ου μπορεί να μην πνίγηκε, αλλά ντράπηκε τόσο πολύ που αποφάσισε να πάρει ένα τσεκούρι και να ξεφορτωθεί το «χάρισμά» του.

Οι μύθοι του περιπλανώμενου αιδοίου

Σύμφωνα με τον μύθο που υπάρχει ακόμα στον Αμαζόνιο, τα αιδοία των γυναικών αποσυνδέονται από το σώμα τους το βράδυ και περιπλανώνται στο χωριό για να αναζητήσουν τροφή. Ένα βράδυ ένας άντρας είδε ένα αιδοίο στην κουζίνα του να τρώει το φαγητό του και το πέταξε στην φωτιά. Όταν όλα μπήκαν στην θέση τους και το αιδοίο γύρισε στο σώμα που έπρεπε να είναι, η γυναίκα της οποίας το αιδοίο είχε πιαστεί πράσα ειδοποίησε τις υπόλοιπες γυναίκες του χωριού και τις συμβούλευσε να μην τα αφήνουν να κυκλοφορούν ελεύθερα. Οπότε, αν αναρωτιέστε, αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα δείτε αιδοία να κυκλοφορούν ελεύθερα!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου