ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!

Πολυαναμενόμενες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα, με το νέο φιλμ των αδελφών Κοέν, τον υπερήρωα Deadpool, ένα animation υποψήφιο για Όσκαρ, τις «Σουφραζέτες» με τη Μέριλ Στριπ και μερικές ακόμη παραγωγές να συμπληρώνουν το κινηματογραφικό πανόραμα.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Χαίρε, Καίσαρ!»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζόελ και Ίθαν Κοέν με τους: Τζος Μπρόλιν, Τζορτζ Κλούνεϊ, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Τίλντα Σουίντον
Ένα στέλεχος χολιγουντιανού στούντιο της δεκαετίας του ’50 με αποστολή να «διορθώνει» ό,τι πηγαίνει στραβά με τους σταρ και την ιδιωτική τους ζωή πρέπει να βρει τι απέγινε ο πρωταγωνιστής ενός ιστορικού έπους, ο οποίος απήχθη μυστηριωδώς.



«Deadpool»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τιμ Μίλερ με τους: Ράιαν Ρέινολντς, Τζίνα Καράνο, Μορένα Μπακάριν, Εντ Σκρέιν
Ένας βετεράνος των Ειδικών Δυνάμεων γίνεται αντικείμενο ενός δόλιου πειράματος, παραμορφώνεται, αλλά αποκτά υπερδυνάμεις και υιοθετεί την περσόνα του μασκοφόρου εκδικητή Ντέντπουλ.



«Anomalisa»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τσάρλι Κάουφμαν, Ντιουκ Τζόνσον
Ένας συγγραφέας εγχειριδίων αυτοβοήθειας και επαγγελματικής επιτυχίας ταξιδεύει ως το Σινσινάτι για μια διάλεξή του. Εσωστρεφής και καταθλιπτικός, θα γνωρίσει στο ξενοδοχείο του μια θαυμάστριά του, η οποία θα τον γοητεύσει και θα καταφέρει να αντιστρέψει την αρνητική στάση του απέναντι στη ζωή.



«Οι Σουφραζέτες»

Αγγλική ταινία, σκηνοθεσία Σάρα Γκάβρον με τους: Κάρεϊ Μάλιγκαν, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Μέριλ Στριπ, Αν Μαρί Νταφ, Μπρένταν Γκλίσον
Η Μοντ, μια μαχητική πλύστρα από το Μπέθναλ Γκριν του Λονδίνου, ενεργοποιείται σταδιακά στον αγώνα των Σουφραζετών για το δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες. Η εμπλοκή της στο ακτιβιστικό κίνημα τη φέρνει αντιμέτωπη με το συντηρητικό κοινωνικό περίγυρο, αλλά κυρίως με τον άντρα της Σόνι.



«Μια Αγκαλιά στην Άκρη του Κόσμου»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Κλοντ Λελούς με τους: Ζαν Ντιζαρντάν, Ελσα Ζιλμπερστάιν, Κριστόφ Λαμπέρ, Αλίς Πολ
Ο συνθέτης Αντουάν ταξιδεύει στην Ινδία για να γράψει το σάουντρακ σε μια διασκευή του «Ρωμαίου και Ιουλιέτας». Εκεί γνωρίζει τη γυναίκα του πρέσβη, Άννα, και οι δυο τους ξεκινούν ένα ταξίδι αυτογνωσίας στην επαρχία της χώρας.



«Illusion»

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Σάββας Καρύδας με τους: Ιωσήφ Πολυζωίδης, Ευγενία Καπλάν, Γιάννης Στάνκογλου, Δημήτρης Ήμελλος
Ο Σωτήρης, ένας συντάκτης σε οικονομική εφημερίδα, γνωρίζει την Όλγα σε μια ρώσικη χριστουγεννιάτικη γιορτή. Αυτή θα τον παρασύρει στα δύσβατα μονοπάτια του αθηναϊκού υποκόσμου, όπου τα πάντα πουλιούνται και αγοράζονται.



«Ανάμεσα σε Δυο Νησιά»

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Μιχάλης Σταυρόπουλος
Ντοκιμαντέρ που αφορά την κατασκευή του ηλεκτρικού αυτοκινήτου Enfield 8000 στο νησί της Σύρου τη δεκαετία του ’70.



«Οι Αρραβωνιασμένοι»

Ιταλική ταινία του ΄63, σκηνοθεσία Ερμάνο Όλμι με τους: Κάρλο Καμπρίνι, Άννα Κάντζι
Ο ηλεκτροσυγκολλητής Τζοβάνι ακολουθεί την αντίστροφη πορεία από αυτήν του μεταναστευτικού ρεύματος της εποχής, μετακομίζοντας από το Μιλάνο στη Σικελία, η οποία έχει μόλις ξεκινήσει να εκβιομηχανίζεται. Πίσω του αφήνει την αρραβωνιαστικιά του Λιλιάνα και την προβληματική σχέση τους. Το ταξίδι του αυτό, όμως, αλλάζει την οπτική του για την (ερωτική) ζωή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου