ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!



Πρεμιέρα κάνει σήμερα η ταινία «Ούτε να πεθάνεις δεν μπορείς», η τελευταία πρωταγωνιστική εμφάνιση του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν. Μαζί, ακόμη 4 νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες.


Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

                                             

«St. Vincent. Ο Αγαπημένος μου Άγιος»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζον Σλέιτερι με τους: Μπιλ Μάρεϊ, Ναόμι Γουότς, Μελίσα ΜακΚάρθι, Τζέιντεν Λίμπερερ

Σε απελπιστική οικονομική κατάσταση, ο μέθυσος, τζογαδόρος και μισάνθρωπος Βίνσεντ αναλαμβάνει να προσέχει και να «εκπαιδεύσει» με το δικό του τρόπο το 12χρονο γειτονόπουλό του, του οποίου η μητέρα δουλεύει σκληρά. 



«Ούτε να πεθάνεις δεν μπορείς»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζον Σλέιτερι με τους: Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Τζον Τορτούρο, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Κριστίνα Χέντρικς

Όταν ο ψυχολογικά ασταθής θετός γιος του Μίκι σκοτώνεται σε εργατικό «ατύχημα», ο τελευταίος προσπαθεί να κανονίσει τα της κηδείας, μπερδεμένος ανάμεσα σε οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα, μια οργανωμένη ληστεία και συσσωρευμένη δόση γκαντεμιάς.



«Σκουπίδια»

Αγγλοβραζιλιάνικη ταινία, σκηνοθεσία Στίβεν Ντάλντρι με τους: Ρούνι Μάρα, Μάρτιν Σιν, Ρίξον Τέβεζ, Γκαμπριέλ Γουάινσταϊν

Τρία μικρά παιδιά που ζουν στις φαβέλες του Ρίο Ντε Τζανέιρο βρίσκουν στη χωματερή ένα πορτοφόλι, το οποίο γρήγορα διαπιστώνουν πως αναζητά επιτακτικά η τοπική αστυνομία. Αποφασισμένα να ανακαλύψουν το λόγο, μπαίνουν στο στόχαστρο ενός αδίστακτου αστυνομικού που δουλεύει για λογαριασμό ενός διεφθαρμένου πολιτικού



«Ida»

Πολωνική ταινία, σκηνοθεσία Πάβελ Παβλικόφσκι με τους: Αγκάτα Τρεμπουσόφσκα, Αγκάτα Κουλέζα, Νταβίντ Όγκροντνικ

Το 1962 η νεαρή δόκιμη μοναχή Άννα συναντά λίγο προτού δώσει τους όρκους της τη μόνη ζωντανή συγγενή της, την αδελφή της μητέρας της Βάντα. Εκείνη της αποκαλύπτει πως είναι εβραϊκής καταγωγής και την παίρνει μαζί της σε ένα ταξίδι ανεύρεσης του τάφου αλλά και του τρόπου θανάτου των γονιών της κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.



«Η κακή μέρα από το πρωί φαίνεται»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μιγκέλ Αρτέτα με τους: Στιβ Καρέλ, Τζένιφερ Γκάρνερ, Εντ Όξενμπουλντ

Την παραμονή των δωδέκατων γενεθλίων του, ο Αλεξάντερ περνάει τη χειρότερη ημέρα της ζωής του, καθώς από το πρωί η μία συμφορά διαδέχεται την άλλη. Η οικογένειά του δεν δείχνει να του συμπαραστέκεται, μέχρι που ξημερώνει η επόμενη ημέρα και οι γονείς με τα αδέλφια του ζουν με τη σειρά τους ένα φοβερό, απαίσιο, καθόλου καλό, για την ακρίβεια φρικτό 24ωρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου