ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Ουπς! Πολύ πιπέρι στο φαγητό...τι κάνω;




Αν είχες την ατυχία να σου πέσει παραπάνω πιπέρι στο φαγητό που μαγειρεύεις, δύο είναι οι λύσεις. Ή λες στου φίλους που έχεις καλέσει ότι τελικά μαγείρεψες ινδικό ή ακολουθείς τα παρακάτω! Για να σώσεις τον ουρανίσκο σου από τις εκρήξεις του πιπεριού, πρόσθεσε κουταλάκι κουταλάκι λευκό ξίδι και εξουδετέρωσε την ένταση των μπαχαρικών.

Tip: Τώρα, αν το έφαγες ήδη το πιπεράτο φαγητό, τότε  αντί για νερό (που θα χειροτερέψει την κατάσταση). Φάε λίγη ψίχα ψωμιού ή πιες γάλα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου