ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Ο Αποστόλης Τότσικας φιλοσοφεί για τις (εξωσυζυγικές) σχέσεις



Απαγορευμένοι έρωτες, απιστία, γάμος: Ο Αποστόλης Τότσικας αφήνει για λίγο στο τραπέζι το κόκκινο κρασί Μπρούσκο και απαντά σε όλα όσα θέλαμε πάντα να μάθουμε από έναν (τέτοιον) άντρα.
Τον βλέπουμε στο Μπρούσκο, τη νέα σειρά του ANT1, να υποδύεται έναν σύζυγο, τη γυναίκα του οποίου διεκδικεί και ένας άλλος άντρας. Η σειρά θέτει το δίλημμα συζυγική αγάπη ή απαγορευμένος έρωτας και ο Αποστόλης Τότσικας καλείται να απαντήσει στο περιοδικό ΟΚ! αν θα έμπαινε σ'αυτό.
 
Γιατί κάποιος να έχει εξωσυζυγική σχέση, Αποστόλη μου; "Είτε επειδή δεν τον γεμίζει το ταίρι του, είτε επειδή έχει πρόβλημα με τον εαυτό του. Αυτό είναι ίσως και το πιο συχνό φαινόμενο ειδικά στους άντρες που έχουμε ένα μικρό θέμα με το μυαλό μας. Είμαστε λίγο βλαμμένοι σ'αυτά!”, απαντά, ενώ προσθέτει ότι μέχρι στιγμής, δεν έχει μπει σ'αυτό το δίλημμα στη ζωή του.
 
Σε έναν απαγορευμένο έρωτα πέφτεις χωρίς αλεξίπτωτο. Νομίζω ότι όταν είσαι με έναν άνθρωπο δεν αξίζει αυτό το ρίσκο, ούτε καν η σκέψη
 
Η αλήθεια είναι πάντως πως την δύσκολη επιλογή, ανάμεσα στη σίγουρη αγάπη μέσα σε ένα  γάμο και τον παθιασμένο έρωτα με ένα νέο πρόσωπο, δεν καλούνται να την κάνουν μόνο στις σειρές: Τέτοιες καταστάσεις είναι βγαλμένες από τη ζωή. Σχετικά μ'αυτό ο 30χρονος ηθοποιός τοποθετήθηκε στο περιοδικό ξεκάθαρα. “Το καινούργιο είναι έτσι και αλλιώς πιο δυνατό, αλλά το θέμα είναι πόση διάρκεια θα έχει. Αλλιώς είναι να πέφτεις με αλεξίπτωτο και αλλιώς χωρίς. Σε έναν απαγορευμένο έρωτα πέφτεις χωρίς αλεξίπτωτο. Νομίζω ότι όταν είσαι με έναν άνθρωπο δεν αξίζει αυτό το ρίσκο, ούτε καν η σκέψη”.
Όσο για το ποια είναι η γνώμη του για τους παιδικούς έρωτες και αν πιστεύει ότι μπορούν να αντέξουν στο χρόνο, ο Αποστόλης Τότσικας σχολίασε: “Πιστεύω ότι οι παιδικοί έρωτες είναι καταδικασμένοι ως επί το πλείστον. Όταν δεν έχεις προλάβει να ζήσεις κάποια πράγματα, μετά τα ψάχνεις αλλού και όχι στη σχέση που έχεις κάνει, ας πούμε, από τα δεκαέξι ή δεκαεφτά σου. Πάντως είναι πολύ όμορφο και ρομαντικό όταν κάποιοι είναι από μικροί μαζί και κάνουν οικογένεια”.
 
Η συζήτηση, αναπόφευκτα, φτάνει και στον γάμο, με τον ηθοποιό να δηλώνει “Δεν είμαι καθόλου κατά. Όποιος γουστάρει κάνει ό,τι θέλει.”. Ο ίδιος πάντως, δε δίνει σαφή απάντηση για το αν έχει παντρευτεί κρυφά την εδώ και 6 χρόνια σύντροφό του Ρούλα Ρέβη. “Πίστεψέ με, αν το είχα κάνει κι αν δε το είχα κάνει δε θα το ήξερε κανείς και δεν αφορά κανέναν”. Σίγουρα πάντως, είναι μαζί και είναι καλά. “Γενικά με την Ρούλα δεν έχουμε παγιώσει τα πράγματα, προσπαθούμε συνέχεια να εκπλήσσουμε ο ένας τον άλλον”.
Έχουμε κι εμείς ραντεβού πάντως με τον Αποστόλη. Κάθε μέρα, στις 19.00.
Πηγή: Περιοδικό OK!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου