ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Παγωτό cheese cake με βύσσινα!

               
Αγαπάμε το παγωτό και το προτιμάμε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και όχι μόνο, σας προτείνουμε παγωτό cheese cake με βύσσινα που θα λατρέψετε! 


Ας τo φτιάξουμε!
  • Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίξε τη φρυγανιά, τη ζάχαρη άχνη, τη βανιλέτα και το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και ζύμωσέ τα καλά. Αυτή θα είναι και η βάση του cheese cake!
  • Στη συνέχεια, στρώσε μια λαδόκολλα σε ένα ρηχό ταψάκι και από πάνω της βάλε ένα τσέρκι ύψους 6-8 εκ. και διάμετρο 28 εκ.
  • Πάρε τώρα τη ζύμη της βάσης και τοποθέτησέ την μέσα στο τσέρκι.
  • Με ένα μεγάλο κουτάλι βγάλε μερικές μπάλες από το παγωτό και βάλε τις σε μια λεκάνη
  • Αφού μαλακώσεις την κρέμα τυριού με τα χέρια σου, ρίξε την κι αυτή στη λεκάνη και αφού προσθέσεις και το ξύσμα από το μοσχολέμονο ανακάτεψε όλα τα υλικά καλά με μια κουτάλα.
  • Βάλε τώρα την κρέμα παγωτού μέσα στο τσέρκι και στρώσε ομοιόμορφα πάνω από τη βάση του cheese cake.
  • Τέλος, βάλε το γλυκό στην κατάψυξη να παγώσει καλά. Όταν γίνει αυτό, ρίξε από πάνω τη μαρμελάδα και το παγωτο cheese cake με βύσσινο είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Χρόνος

Χρόνος Προετοιμασίας:
10'
Χρόνος Μαγειρέματος:
30'

Υλικά

  • 400 γρ. φρυγανιά τριμμένη
  • 200 γρ. Flora Soft με βούτυρο
  • 150 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 200 γρ. κρέμα τυριού
  • 400 - 500 γρ. παγωτό βανίλια ή παγωτό γιαούρτι
  • Ξύσμα από 1 μοσχολέμονο
  • Μαρμελάδα βύσσινο
  • 1 βανιλέτα Alsa



Πηγή: http://cookoo.gr










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου