ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Δεκάδες ατυχήματα από εφαρμογές του ερωτικότατου «50 Αποχρώσεις του Γκρι»!


dekades-atyxhmata-sth-bretania-apo-efarmoges-toy-erwtikotatoy-50-apoxrwseis-toy-gkri

Είχε τη φαεινή ιδέα –που την έκανε ζάμπλουτη- η νοικοκυρά συγγραφέας της τριλογίας των βιβλίων «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» να μιλήσει για το σοφτ σαδομαζοχισμό δωματίου. Και εκεί άρχισαν οι μιμητές των σελίδων να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα.

Τα στοιχεία που δημοσιοποιηθήκαν στη Μεγάλη Βρετάνια, αναφέρουν πως οι πυροσβέστες δέχονται όλο και περισσότερες κλήσεις από ανθρώπους που έμειναν εγκλωβισμένοι με χειροπέδες και άλλα αντικείμενα που έχουν ως στόχο την sm ικανοποίηση.
Η περιπετειώδης σεξουαλική ζωή της ηρωίδας της δημοφιλούς τριλογίας φαίνεται πως ενέπνευσε πολλά ζευγάρια αφού οι πωλήσεις ερωτικών παιχνιδιών σημείωσε αύξηση στη Βρετανία, όχι όμως με μεγάλη επιτυχία. Ενώ τα περασμένα τρία χρόνια οι κλήσεις στην πυροσβεστική από ζευγάρια που εγκλωβίστηκαν με χειροπέδες και άλλα αντικείμενα έφταναν τις 79, ωστόσο μετά την έλευση του πετυχημένου μυθιστορήματος οι κλήσεις απογειώθηκαν στις 1300!
Η τριλογία έχει πουλήσει περισσότερα από 32 εκατομμύρια αντίτυπα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ οι πυροσβέστες φοβούνται πως μετά την κινηματογραφική μεταφορά του έργου, θα πρέπει να αναμένουν ακόμα περισσότερες κλήσεις και ακόμη περισσότερη δουλειά για τους ίδιους, που αντί να σβήνουν φωτιές θα λύνουν χειροπέδες. Ο λόγος για τον οποίο η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου έδωσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα είναι για να δραστηριοποιήσει τον κόσμο μήπως και χρησιμοποιούν την κοινή λογική πριν τα λογιών βοηθήματα.
Παρακαλούν δε τους βιβλιόφιλους πειραματιστές του σεξ, αν πρόκειται για χειροπέδες, καλό είναι να 'χουν και το κλειδάκι κάπου κοντά και πολύ θα υποχρεώσουν τους μαύρο – πυροσβέστες!


newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου