ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΡΩΤΑΣ

ROCK ΚΑΙ CHIC ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ


Όταν σκεφτόμαστε τον έρωτα, πάντα έχουμε στο μυαλό μας ένα ιδανικό, γοητευτικό άντρα που θα έρθει ξαφνικά στη ζωή μας και θα ζήσει μαζί μας το απόλυτο ρομάντζο ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων…. Καταπληκτικό θα είναι να συμβεί, δεν σου λέω όχι, αλλά μήπως αυτή η άποψη για τον έρωτα είναι κάπως στενόμυαλη; Θέλω να πω μήπως το να βλέπεις τον έρωτα μόνο έτσι, σε εγκλωβίζει και δεν σε αφήνει να βρεις και να...
  • ... χαρείς άλλου τύπου έρωτες;
Αυτό το ωραίο συναίσθημα ευφορίας και πληρότητας που σου προσφέρει ο έρωτας δεν έχει μόνο σεξουαλική χροιά αλλά κυρίως συναισθηματική, για αυτό και μπορείς να το βρεις αλλού, ερχόμενη σε επαφή με ό,τι μπορεί να σε παθιάζει, να σε εμπνέει και να σε κινητοποιεί. Δεν είναι το ίδιο, αλλά θα κάνεις ένα πολύ μεγάλο λάθος αν υποτιμήσεις όσα «άλλα» θα μπορούσες να «ερωτευτείς»!
Για παράδειγμα, «αντικείμενα»του έρωτα σου θα μπορούσαν να είναι…
  • Ο σκύλος, η γάτα σου ή ένα οποιοδήποτε κατοικίδιο. Ένα πλάσμα που είναι στην καθημερινότητα σου, χρειάζεται τη φροντίδα σου και ανταποδίδει την αγάπη σου άνευ όρων μπορεί να γίνει η καλύτερη συντροφιά σου!
  • Τα παιδιά σου. Το να είσαι εκεί σαν μαμά, να περνάς ποιοτικό χρόνο μαζί τους, να αποκτήσετε μερικά κοινά ενδιαφέροντα μπορεί να είναι και για σένα πολύ αναζωογονητικό και για εκείνα πολύ ωραίο το να δουν και πιο αστείες και χαλαρές πλευρές της μαμάς τους!
  • Η κολλητή σου φίλη. Είναι βέβαιο ότι μέσα σε όλο αυτό τον πανικό με τις δουλειές, το σπίτι και τις οικογενειακές υποχρεώσεις δεν περνάτε πια μαζί όσο χρόνο θα θέλατε.   Μήπως να κανονίζατε ένα μικρό ταξιδάκι ή να κάνατε συνήθεια έναν εβδομαδιαίο καφέ ώστε να θυμάστε πού και πού τα ξέγνοιαστα, ένδοξα χρόνια του παρελθόντος; Το πιθανότερο είναι να τα επιθυμήσετε και να κινητοποιηθείτε!
  • Συγγενείς που αγαπάς, σε κάνουν να νιώθεις ζεστασιά και οικειότητα και με τους οποίους έχετε κάπως χαθεί! 
  • Η δουλειά σου. Μπορεί να δεις μεγάλη διαφορά στην καθημερινότητα σου και στην ψυχολογία σου αν αντιμετωπίσεις τη δουλειά σου σαν να είναι κάτι περισσότερο από μια βιοποριστική υποχρέωση και αρχίσεις να προσπαθείς να βρεις σε αυτήν στοιχεία που πραγματικά σε ικανοποιούν και ηθικά!
  • Ένα καινούργιο χόμπι. Μου έκανε πρόσφατα μεγάλη εντύπωση το πόσο ικανοποιημένες και γεμάτες ενέργεια έδειχναν δύο φίλες μου που αποφάσισαν να ασχοληθούν εντατικά η μία με το πιάνο και η άλλη με τη φωτογραφία! Ένα νέο χόμπι θα γεμίζει δημιουργικά τις ώρες σου, θα σε αποφορτίζει από το άγχος της καθημερινότητας και θα σε φέρει σε επαφή με καινούργιους ανθρώπους με τους οποίους έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Βρες απλώς ποια ασχολία είναι ο καταλληλότερος «έρωτας» για σένα!
Αυτό που πρέπει να προσέξεις στο σημείο αυτό είναι ότι όλα τα παραπάνω δεν είναι υποκατάστατα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις όσο δεν βρίσκεται ένας άνδρας να ερωτευτείς. Δεν είναι πράγματα που σου «χρυσώνουν το χάπι» για να μην αισθάνεσαι μια μοναχική, μίζερη γεροντοκόρη . Είναι πράγματα που ούτως ή άλλως θες ή χρειάζεσαι στη ζωή σου και αγνοείς ή παραμελείς κάθε φορά που βρίσκεται ένας άντρας να ερωτευτείς και εσύ ξεχνάς ποια είσαι, τι αγαπάς και τι άλλους έρωτες έχεις ήδη!
marymary

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου