Για 4 άτομα
Χρόνος προετοιμασίας : 30-40 λεπτά
ΥΛΙΚΑ :
1 κιλό πατάτες κομμένες σε ροδέλες
4 αυγά
200 γρ. φέτα
2 φέτες ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια
1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε κυβάκια
1 φλιτζανάκι του καφέ γάλα
Λίγη πάπρικα γλυκιά
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Τηγανίζω τις πατάτες και τις απλώνω σε ένα ταψί.
Ανακατεύω όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από την πάπρικα, και τα απλώνω πάνω στις πατάτες.
Πασπαλίζω με την πάπρικα και βάζω το ταψί στο φούρνο, στους 160 βαθμούς, για 15-20 λεπτά.
Σερβίρω με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ανακατεύω όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από την πάπρικα, και τα απλώνω πάνω στις πατάτες.
Πασπαλίζω με την πάπρικα και βάζω το ταψί στο φούρνο, στους 160 βαθμούς, για 15-20 λεπτά.
Σερβίρω με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου