ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς στο γήπεδο με σουτιενάκι και καυτό σορτσάκι!

o-zlatan-impraimobits-sto-ghpedo-me-soytienaki-kai-kayto-sortsaki
Μετά το τέλος του αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν- Ρεάλ, ο Ιμπραίμοβιτς έβγαλε την μπλούζα του αποκαλύπτοντας ότι κάτω από αυτή φορούσε …σουτιέν!
 Αμέσως άρχισαν τα περιπαιχτικά σχόλια δημοσιογράφων που έλεγαν ότι ο Ζλάταν είναι τόσο εκκεντρικός που φοράει σουτιέν, μπικίνι και άλλα σχετικά αλλά η αλήθεια είναι άλλη ενώ κάποια σχόλια από την κερκίδα ενόχλησαν τον παίχτη που άρχισε να απευθύνεται στο κοινό, βρίζοντας.
Η αλήθεια όμως γι' αυτό που φορούσε ο Ιμπραίμοβιτς είναι άλλη. Το περιβόητο σουτιέν δεν είναι τίποτα άλλο από ένα σούπερ προϊόν νανοτεχνολογίας επιχρισμένο με βιοκεραμικό υφάσμα στο δέρμα, στοχεύει στην αναγέννηση του συνδετικού ιστού ενώ καταπολεμά και την κυτταρίτιδα. Οι αθλητές το φορούν κυρίως για να αυξήσουν τις επιδόσεις τους στην ταχύτητα, την επιτάχυνση, ενώ βοηθάει και στην ομαλή λειτουργία της καρδιάς.
Το συγκεκριμένο, είναι της εταιρίας GPSports, η οποία έχει εξαπλωθεί στην Ευρώπη και με τα προϊόντα της έχει στόχο να μεγιστοποιεί την απόδοση των αθλητών στη δουλειά που κάνουν σε καθημερινή βάση.
Τέτοιου είδους προϊόντα χρησιμοποιούνται ήδη από τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης, όπως Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Γιουβέντους, Τσέλσι, Λίβερπουλ, ενώ από την Ελλάδα στη λίστα είναι ο Παναθηναϊκός.
Και καλά το σουτιέν να δεχτούμε πως εξηγείται! Το καυτό σορτσάκι που ούτε στην παραλία οι 18χρονες δεν το φοράνε, ιατρικό θαύμα κι αυτό; Άσε που τα φοράς ρε φίλε, τι τα δείχνεις σε ένα γήπεδο γεμάτο μαντραχαλάδες και θυμώνεις μετά γιατί σε παίρνουν στο ψιλό! «Καλέ συ με το καυτό, πήρε φωτιά το τσαντάκι σου» θα ακούσεις και θα κρατάς τη μπάλα…


newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου