ΑΠΟ ΤΗ ΡΕΝΑ ΤΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ
Συνταγή για 4 μερίδες
Χρόνος προετοιμασίας: 30-40 λεπτά
Υλικά
Υλικά
2-3 φέτες ψάρι (που μας περίσσεψε)
μισό ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
5 μέτριες πατάτες βρασμένες και κομμένες σε κυβάκια
5 μικρά κολοκυθάκια βρασμένα και κομμένα σε κυβάκια
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
λίγη κάππαρη πολύ καλά πλυμένη
1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε ροδέλες
1 ποτήρι του νερού λάδι
1 ποτηράκι του κρασιού χυμό λεμονιού
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγη πάπρικα γλυκιά
Εκτέλεση
Ψήνω το ψάρι στο γκρίλ, στα κάρβουνα, ή στην ψηστιέρα, το αφήνω να κρυώσει, το ξεκοκαλίζω και το κόβω σε μεγάλα κομμάτια.
Σε μια μεγάλη σαλατιέρα, βάζω τα κομμάτια του ψαριού μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτω αλάτι, πάπρικα και πιπέρι και ανακατεύω.
Σε μια μεγάλη σαλατιέρα, βάζω τα κομμάτια του ψαριού μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτω αλάτι, πάπρικα και πιπέρι και ανακατεύω.
Σε ένα σέϊκερ χτυπάω πολύ καλά το λάδι και τον χυμό λεμονιού. Περιχύνω την σαλάτα με το λαδολέμονο και σερβίρω.
Το ψητό ψάρι κάνει την διαφορά στη σαλάτα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου