
Τώρα που έρχονται οι διακοπές, έχουμε και περισσότερο χρόνο για μικρές καθημερινές απολαύσεις! Δοκιμάστε λοιπόν να φτιάξετε το γνωστό... γαλλικό τοστ, είναι εύκολο γρήγορο και νοστιμότατο!
Ας τo φτιάξουμε!
- 1Σε ένα μπολ σπάμε τα αβγά και προσθέτουμε ζάχαρη, αλάτι, την κρέμα και τα μπαχαρικά. Χτυπάμε το μίγμα μέχρι να ανακατευτεί καλά.
- 2Βάζουμε ένα τηγάνι σε ψηλή φωτιά και προσθέτουμε το μισό Flora Soft. Ενώ το Flora Soft ζεσταίνεται κόβουμε το ψωμί σε τρίγωνα και τα τοποθετούμε στο μίγμα με τα αβγά. Το ψωμί πρέπει να είναι καλά καλυμμένο και από τις δύο πλευρές – μετά το μεταφέρουμε στο τηγάνι.
- 3Περιμένουμε μέχρι να ροδίσει το ψωμί. Τότε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και γυρίζουμε το ψωμί από την άλλη πλευρά.
- Σερβίρουμε με μέλι και αν θέλετε τριμμένο καρύδι.
Χρόνος
Υλικά
8 χοντρές φέτες άσπρο ψωμί6 αβγά
50 γρ ζάχαρη
Λίγο αλάτι
50 γρ κρέμα γάλακτος
50 γρ Flora Soft
Κανέλα
Μοσχοκάρυδο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου