ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΓΡΑΒΙΕΡΑ
ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε τη γραβιέρα στο πιο λεπτό τρίφτη και την ανακατεύουμε με ξύδι, πιπέρι, μπούκοβο, σκόρδο λιωμένο, ψιλοκομμένο μαϊντανό και ελαιόλαδο. Σερβίρουμε τη σάλτσα μας σε ένα ποτήρι όπου βουτάμε τα κουλούρια μας!
chefonair
ΥΛΙΚΑ
- 4 κουλούρια Θεσσαλονίκης
- 100 γρ. γραβιέρα Δωδώνη
- 4 κ.γ. ξύδι
- 2 σκελ. σκόρδο
- ½ κ.γ. μπούκοβο
- 100 γρ. ελαιόλαδο Άλτις
- Μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε τη γραβιέρα στο πιο λεπτό τρίφτη και την ανακατεύουμε με ξύδι, πιπέρι, μπούκοβο, σκόρδο λιωμένο, ψιλοκομμένο μαϊντανό και ελαιόλαδο. Σερβίρουμε τη σάλτσα μας σε ένα ποτήρι όπου βουτάμε τα κουλούρια μας!
chefonair
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου