ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ΜΑΣ

                            ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΓΡΑΒΙΕΡΑ

                                           
ΥΛΙΚΑ
  • 4 κουλούρια Θεσσαλονίκης
  • 100 γρ. γραβιέρα Δωδώνη
  • 4 κ.γ. ξύδι
  • 2 σκελ. σκόρδο
  • ½ κ.γ. μπούκοβο
  • 100 γρ. ελαιόλαδο Άλτις
  • Μαϊντανό 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε τη γραβιέρα στο πιο λεπτό τρίφτη και την ανακατεύουμε με ξύδι, πιπέρι, μπούκοβο, σκόρδο λιωμένο, ψιλοκομμένο μαϊντανό και ελαιόλαδο. Σερβίρουμε τη σάλτσα μας σε ένα ποτήρι όπου βουτάμε τα κουλούρια μας!
chefonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου