ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   3/9/17 έως  9/9/17
ΚΡΙΟΣ
Μπαίνεις πλέον στη διαδικασία της πρακτικής εφαρμογής των εμπειριών που έχεις αποκτήσει. Βασίζεσαι πάνω σε αυτές, αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο γιατί θα χρειαστεί αρκετές φορές να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν .....
..... ενδείξεις που σε κάνουν να πιστεύεις ότι μπορείς ακόμα να κερδίσεις το στοίχημα. 
Αν μάλιστα διατηρείς την εφηβική σου στάση και δε εγκαταλείπεις τη διασκέδαση και την καλή ζωή, εκεί που πέφτεις στα πατώματα, εκεί θα παίρνεις θάρρος και θα σηκώνεσαι. Η ερωτική σου διάθεση θα είναι έντονη και θα έρχεσαι σε επαφή με πολύ κόσμο, που αυτό σε βοηθά να ξεπερνάς όλες τις δύσκολες φάσεις. Η φαντασία σου μερικές είναι πολύ δυνατή και δημιουργική και θα αποδειχτεί κι επωφελής.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Χρειάζεται να αφουγκραστείς τις προσωπικές σου καθημερινές ανάγκες και κυρίως του σώματός σου για να το προσέξεις και να το φροντίσεις ιδιαιτέρως.

ΤΑΥΡΟΣ
Αλλάζεις τελείως, σκέφτεσαι πρακτικά και τα υπολογίζεις όλα με βάση το κατά πόσο σε εξυπηρετούν, οπότε δεν παρεκτρέπεσαι. Είναι ευκαιρία πάντως, τώρα που έχεις ξεκάθαρη σκέψη, να αφήσεις την καρδιά σου να κάνει την σωστή επιλογή γιατί τόσο καιρό υπήρχε ένας μεγάλος εγωισμός σε ό,τι σκεφτόσουν ή ήθελες να κάνεις, ο οποίος σε μπλόκαρε, ιδίως στον τρόπο που έβλεπες την προσωπική σου ζωή και δεν σε άφηνε να διακρίνεις μέσα σου την αλήθεια από το ψέμα. 
Τώρα όμως μπορείς να τα ξεχωρίσεις και να αλλάξεις τελείως τα κακώς κείμενα. Η εμφάνισή σου θα περιλαμβάνει κι ένα ρομαντικό στοιχείο και έτσι θα εκφράσεις πλήρως όλες τις πλευρές του εαυτού σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Γίνονται πράγματα τα οποία σε ευχαριστούν και κυρίως σου δημιουργούν ενέργεια και με μεγαλύτερη δημιουργικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα και μέχρι ενός σημείου τα καταφέρνεις, χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσεις περισσότερο από άλλες φορές, ούτε θα μείνεις αδρανής ακόμα και σε πράγματα που σε ενοχλούν. Πιθανόν να ανεβάσεις τον πήχη ψηλά σε επικοινωνιακό επίπεδο και να συναντήσεις δυσκολίες στο πρακτικό αλλά και στο ιδεολογικό κομμάτι γιατί δε θα έχεις σωστή κρίση. 
Η διάθεσή σου μπορεί να έχει διακυμάνσεις και να επηρεάζεσαι συναισθηματικά, αν κι εσύ ίσως δε το συνειδητοποιείς. Απλά κάνεις μηχανικές κινήσεις, μάλλον όμως αυτό πρέπει να προσέξεις περισσότερο γιατί οι αποφάσεις σου χρειάζεται να είναι απόλυτα συνειδητές. Θέματα υγείας, όπως τα τσεκάπ κι εξετάσεις, οφείλεις να τα τηρήσεις ευλαβικά για να νιώθεις ότι κάνεις κάτι καλό για τον εαυτό σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο ασχολείσαι με δουλειές που χρειάζονται οργανωτικό πνεύμα και σε κάνουν να νιώθεις χρήσιμος/η, τόσο πιο θετικά αποτελέσματα θα έχεις σε όλους τους τομείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος που γίνεται στις 6 του μηνός έχει επίδραση πάνω σου, καθώς είσαι επιρρεπής σε οποιαδήποτε σεληνιακή φάση, γι’ αυτό φρόντισε να κρατηθείς στο ύψος των περιστάσεων και να μην επηρεαστείς από τη δράση ή τη συμπεριφορά των άλλων γύρω σου γιατί ξαφνικά θα βρεθείς μπροστά σε ένα χάος, που θα είναι δύσκολο να βάλεις τάξη. Αν μείνεις όμως παρατηρητής, τουλάχιστον σε συναισθηματικό επίπεδο, θα δεις ότι όλα θα ρολάρουν πιο εύκολα. 
Από την άλλη, αν χρειαστεί να κινηθείς για να επιλύσεις υποθέσεις, θα πρέπει να το κάνεις γρήγορα και κυρίως χρησιμοποιώντας δημιουργική φαντασία και μπαίνοντας στη θέση των άλλων. Πάντως δε θα είναι τόσο εύκολο να τα φέρεις όλα στα μέτρα σου, κυρίως αν βρίσκεσαι κάτω από καθεστώς πανικού ή φόβου. Εμπιστεύσου το μέσα σου και δώσε ευκαιρία και χώρο στον εαυτό σου να κινηθεί όπως τον συμφέρει.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναλογίζεσαι τι πρέπει να κάνεις και πώς και μερικές φορές πελαγώνεις. Αλλά, τώρα θα δεις τα πράγματα σφαιρικά και θα έχεις σωστή άποψη. 

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιό σου, οπότε δέχεσαι αλλά και δημιουργείς όμορφα πράγματα. Οι στόχοι σου είναι ακόμα υψηλοί, παρ’ όλο που ο Άρης φεύγει από το ζώδιό σου, ωστόσο σου αφήνει κληρονομιά και κυρίως πρακτική εμπειρία. Με ένα δικό σου, μοναδικό τρόπο θα έρθεις σε επαφή με το μέσα σου για να βρεις τι χρειάζεται να πετάξεις και τι να κρατήσεις για να είσαι καλύτερα. Επειδή μπορεί να υπάρχουν διακυμάνσεις στα οικονομικά σου, θα προσπαθήσεις με κάποιο τρόπο να βρεις ολοκληρωμένες λύσεις. 
Επίσης, θα δεις κατάματα την αλήθεια μιας συνεργασίας και θα ξεκαθαρίσεις, αν πρέπει τελικά να τη συνεχίσεις ή όχι. Ο Ερμής έχει μπει και πάλι στο ζώδιό σου και επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, ενεργοποιώντας έτσι και τα θέματα της έκλειψης που έγινε στις 21 Αυγούστου, βοηθώντας σε να τα διακρίνεις και να προχωρήσεις περισσότερο. Ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός θα σε δυσκολέψουν, αν συνεχίσεις να σκέφτεσαι κατά αυτόν τον τρόπο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αφήνεις πίσω σου τις μεγαλόσχημες και βασιλικές κινήσεις και προσγειώνεσαι... στο επίπεδο των θνητών, σκεπτόμενος/η λογικά, κυρίως όσον αφορά στη διαχείριση όλων των υλικών θεμάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις την τιμητική σου, αφού υπάρχει μεγάλη πλανητική κίνηση στο ζώδιό σου. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 6 του μηνός στον άξονά σου θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με θέματα, τα οποία χρειάζονται άμεση διάκριση μεταξύ ψευδαισθήσεων και αλήθειας, όπως επίσης και να καταλήξεις τι θα κρατήσεις από όλα αυτά, όταν θα γυρίσεις σελίδα.
Από την άλλη, ο Άρης, που μπαίνει στο ζώδιό σου στις 5 του μηνός, θα σου δώσει δύναμη για να παλέψεις τις υποθέσεις σου, επειδή θα δεις πλέον ξεκάθαρα πώς πρέπει να κινηθείς σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε σχέση με τους άλλους, βάζοντας όμως τον εαυτό σου και τις ανάγκες του σε προτεραιότητα. Διακυμάνσεις για λίγο δεν θα υπάρχουν γιατί ο στόχος θα είναι καθαρός και θα αφορά περισσότερο στον δικό σου κομμάτι. Είναι ωραίο να μπορείς να βρίσκεις το μέσα σου χωρίς μεγάλες αντιστάσεις. Η μυστική επαφή με ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο μπορεί να σου δημιουργήσει ενοχές, κυρίως αν πρόκειται να ανταλλάξεις πληροφορίες σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βρίσκεσαι σε κίνηση γιατί σε πολλούς τομείς της ζωής σου υπάρχει δραστηριότητα και πρέπει να είσαι επί των επάλξεων.

ΖΥΓΟΣ
Βρίσκεις εύκολα τον δρόμο σου και παρ’ όλο που συχνά που αισθάνεσαι άβολα γιατί είσαι έξω από τα νερά σου, καταφέρνεις να επιβιώνεις και να γίνεσαι ενίοτε και το επίκεντρο. Είσαι μια στο καρφί και μια στο πέταλο αυτή την εποχή γιατί δεν υπάρχουν οι ισορροπίες που θα ήθελες και πρέπει να αποδείξεις σε κάποια άτομα ποιος/α είσαι για να πας παρακάτω. Η ηθελημένη απομόνωση μπορεί να σε κάνει να οργανωθείς περισσότερο και να ξεκινήσεις να φτιάχνεις από συρτάρια μέχρι και ντουλάπες για να κάνεις έστω μια αρχή. 
Με τη διάθεσή σου να εναλλάσσεται συχνά, άλλες φορές θα νιώθεις ανέτοιμος/η να αντιμετωπίσεις και το πιο μικρό πρόβλημα και άλλες θα θέλεις να προσφέρεις και να εξυπηρετήσεις σαν να είναι ο μοναδικός σου σκοπός. Οι συναισθηματικές σου μεταπτώσεις ίσως σε κάνουν επιρρεπή σε κάποιες κρίσεις και αντίληψη, όμως δε θα κρατήσει πολύ όλο αυτό γιατί γρήγορα θα δεις ότι πρέπει να αντιδράσεις δυναμικά και θα το πράξεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δεν αφήνεις περιθώρια να γίνουν λάθη και αυτό θα σε κάνει γι’ άλλη μια φορά να αποσυρθείς για να μην έχεις την ευθύνη πάνω σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχει ξεκινήσει μια ήπια περίοδος για σένα, αφού είσαι σε μια φάση όπου δημιουργείς συνέχεια και προσφέρεις σε πολύ κόσμο, οπότε αυτό σε κάνει να νιώθεις χρήσιμος/η και ίσως σε μια συνεργασία ανεκτίμητος/η, καθώς μπορείς να συμβάλλεις στο να στεριώσει μια κατάσταση που ήταν φλου και στον αέρα. Όλα πάντως γίνονται για ένα σκοπό. Το επίμονο «μαρκάρισμα» που σου κάνει ένα άτομο, το οποίο ενδεχομένως να βρίσκεται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο με σένα, θα σου δώσει μεγάλη ώθηση γιατί θα νιώσεις ότι η αξία σου αυξάνεται.
Αλλά, αν είσαι μεταξύ δυο προσώπων, πιθανόν να «μπουρδουκλωθείς», αφού όλα θα σου φαίνονται περίπλοκα ή θα υπάρχει το αίσθημα της λύπησης κι εξ αιτίας του να μη βλέπεις την αληθινή εικόνα. Γι’ αυτό δώσε λίγο χρόνο για να ξεδιαλύνει το τοπίο. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, οι απαιτήσεις ίσως είναι περισσότερες από άλλες φορές, ενώ θα υπάρχουν κάποιες υπερβάσεις από άποψη σκέψεων. Πάντως προετοιμάσου καλύτερα σε επίπεδο δουλειάς γιατί θα βγάλεις χρήματα αυτό το διάστημα με αρκετή ευκολία.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δεν αφήνεις τον εαυτό σου να πέσει χαμηλά γιατί τον συγκρατείς και κυρίως του έχεις βάλει όρια, κάτι που σημαίνει ότι έχεις αρχίσει να βρίσκεις τις δυνάμεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ξεφορτώνεσαι τελείως παλιές επιρροές και έτσι γίνεται ένα ξεκαθάρισμα του τοπίου. Μπορεί να σου φαίνονται δύσκολα τα πράγματα, αλλά θα αναγκαστείς να χαράξεις καινούργιες τακτικές. Θέματα υγείας και ευεξίας θα σε απασχολήσουν άμεσα κι όλα θα πρέπει να τα ξεκινήσεις από την αρχή. Μια καλή αποτοξίνωση, σωματική αλλά και πνευματική, θα σε ωφελήσει πολύ, αν και αρχικά ίσως δεν είναι εύκολη γιατί θα πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και κυρίως να μπεις σε ένα πρόγραμμα που εσύ, ο άναρχος Τοξότης, θα δυσκολευτείς. 
Αλλά αν είσαι εστιασμένος/η σε σένα και καταφέρεις το ακατόρθωτο, θα δεις τη δύναμή σου να εκτοξεύεται. Το μυστικό είναι να γειωθείς στην καθημερινότητα και να κάνεις συνέχεια πράξεις γιατί έτσι θα γεμίσεις τόσο τις μπαταρίες σου που θα φτάσεις στο σημείο να ξεπεράσεις ακόμα και τα δύσκολα σου σημεία. Θα αποκτήσεις μεγαλύτερη γνώση και κυρίως ρεαλισμό που θα σε βοηθήσει να είσαι πιο ξεκάθαρος/η.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο να μη θέλεις να δεις ορισμένα πράγματα που αφορούν τις αλήθειες της ζωής σου, τελικά τις βλέπεις και το κυριότερο δεν αφήνεις τη λύπη να σε καθοδηγεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η παρατεταμένη σχέση σου με διάφορα, τα οποία δεν είναι εύκολο να βγάλεις από τη ζωή σου, σε υποχρεώνει σε συγκεκριμένες ενέργειες αλλά και να υπολογίσεις αλλιώς τον εαυτό σου. Αρκετά τον είχες βάλει στην άκρη, κάνοντας τα χατίρια άλλων και καταπιέζοντάς τον. Αυτό που θα σε κάνει έξω φρενών είναι οι υπερβολές και γενικά η επίδειξη σε κοινωνικό επίπεδο, γιατί έτσι κινδυνεύεις να χάσεις το παιχνίδι. Τα πάντα διαφοροποιούνται και βγαίνουν στην επιφάνεια οι πιο βαθιές ανάγκες σου, ιδίως αυτές που σε σπρώχνουν να αποδείξεις την αξία σου, είτε σε σένα είτε στην οικογένειά σου.
Θέλεις να γίνεις το επίκεντρο, όχι όμως με τον κλασσικό τρόπο, αλλά σαν φάρος και φωτοδότης. Δεν είναι βέβαια εύκολο, αλλά, αφού σου βγαίνει, ακολούθησέ το. Πάντως η συμπεριφορά των άλλων θα καθορίσει και τις επόμενες κινήσεις σου και συγκεκριμένα πράγματα που θέλεις να κάνεις. Ωστόσο, επειδή θα νιώθεις ότι μπορείς να επιβληθείς, οι αφοριστικές τοποθετήσεις, οι πατριωτισμοί και οι μαγκιές θα πρέπει να περιοριστούν για να μη δημιουργήσεις κόντρες.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ενώ δε φαίνεσαι ότι είσαι πολύ ενεργός/η, γίνονται αρκετές ζυμώσεις μέσα σου και η δράση σου μπορεί ξαφνικά να εκτοξευτεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θέλεις οπωσδήποτε να κινηθείς σε ένα διαφορετικό πλαίσιο και ακολουθείς την πεπατημένη, η οποία όμως είναι για σένα πολύ δύσκολη, αφού τα εύκολα και συνηθισμένα δεν σου κινούν το ενδιαφέρον. Τώρα όμως θα πρέπει να είσαι παρών/σα, ακόμα και στην πιο μικρή εκδήλωση και ας βαριέσαι γιατί δεν πρέπει να χάσεις τίποτα από την καθημερινότητα και τις στιγμές της. Μαθαίνεις και διδάσκεσαι ακόμα και απ’ τα πιο απλά. Η προσφορά, η οργάνωση και όλες οι υπηρεσίες θα είναι για σένα μια εμπειρία που θα σου δώσει αργότερα μεγάλη ικανότητα δράσης. 
Οικονομικές συμφωνίες, συνεταιρισμούς και γενικά οτιδήποτε περιμένεις από άλλους, θα τα βάλεις κάτω και θα τα αναλύσεις, με στόχο να πετάξεις από πάνω σου ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης που δε σου αναλογεί και να κρατήσεις μόνο ένα μέρος, σαν υποχρέωσή σου. Η έρευνα της προσωπικότητάς σου και η αυτογνωσία θα σου φανούν πολύ χρήσιμες για να προχωρήσεις και να αντιληφτείς καταστάσεις αλλά και άτομα, με τα οποία συνεργάζεσαι στενά ή ορίζουν τα οικονομικά σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δίνεις την εντύπωση ότι δεν θέλεις τίποτε. Και τελικά από κάτω βράζει ένα ηφαίστειο που ζητάει τα πάντα. Αλλά ευτυχώς συνειδητοποιείς εύκολα τι μπορεί να πάρεις και τι όχι.

ΙΧΘΥΕΣ
Αναλαμβάνεις να βγάλεις το φίδι από την τρύπα κι η Πανσέληνος που γίνεται στις 6 του μηνός στο ζώδιό σου θα σου δώσει την ώθηση να πας παρακάτω. Αλλά, πρώτα πρέπει να λάβεις κάποιες χρήσιμες οδηγίες, βασισμένες στο ρεαλισμό, τη λογική και το πρακτικό κομμάτι της ζωής, αλλιώς θα χαθείς. Μπορεί να σου πέσει λίγο απότομα όλο αυτό και να νιώσεις ότι πας από το ένα άκρο στο άλλο ή ότι υπερβάλλεις γιατί οι συνειδητοποιήσεις που θα κάνεις θα αφορούν περισσότερο εσένα σε σχέση με τους άλλους.
Θα δεις και κομμάτια που σου έχουν διαφύγει, κυρίως όμως θα αναγκαστείς να τοποθετηθείς ανοικτά και να κινηθείς συγχρόνως με τη λογική και το συναίσθημα. Οι ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί ήδη στην καθημερινότητά σου, θα σε πιέσουν να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και το φαίνεσθαι, ιδιαίτερα σε θέματα προσωπικής εμφάνισης, όπου δε θα κάνεις καθόλου «εκπτώσεις». Από την άλλη, προσπαθώντας να δημιουργήσεις ένα όμορφο περιβάλλον στον χώρο της εργασίας σου, θα του δώσεις μια μορφή πιο λαμπερή και πολυτελή, φυσικά κατά τα δικά σου μέτρα και σταθμά.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Το να είσαι καλά μόνο με εσένα δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς σου, γι’ αυτό ασχολείσαι και με τους άλλους και τα πάντα γίνονται πιο εύκολα. 

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου