ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/9/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Χρησιμοποιείς πράγματα που ανήκουν σε άλλους για να κάνεις την δουλειά σου πιο γρήγορα και οικονομικά. Γενικά είσαι υπεύθυνο άτομο και για τα πάντα για σένα ισχύει η τύχη την οποία και συχνά κακολογείς. Δεν γίνεται για τα πάντα να φταίνε οι άλλοι κάπου φταις και εσύ. Μία εκδρομή ή μια αποστασιοποίηση από ......
........ τα πράγματα μπορεί να σε βοηθήσει να δεις πιο καθαρά και να ξεκαθαρίσεις κάποια από τα προβλήματά σου που πλέον έχουν βαλτώσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα διαπρέψεις σε ένα καλλιτεχνικό τομέα μιας και διαθέτεις καλό γούστο και ταλέντο. Δεν κάνεις για αρχηγός αλλά πολύ είσαι καλός συνέταιρος. Απέφυγε τις κοινωνικές συναναστροφές γιατί η κοινωνικότητα σου μπορεί να σου φέρει μπερδέματα με δικά σου πρόσωπα που θέλουν να σε υποβιβάσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις τις καταστάσεις για να πάνε καλύτερα τα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οτιδήποτε εμπόδιο υπήρχε στο δρόμο σου μέχρι τώρα. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν αλλά σε βεβαιώνω ότι πρέπει να ηρεμήσεις γιατί έχεις μπει σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Είσαι τίμιος και με την τιμιότητά σου και πολύ υπομονή καταφέρνεις να ευτυχήσεις στη ζωή. Προτιμάς να μην πέφτει ο προβολέας επάνω σου και κίνησε πάντα κρατώντας ένα χαμηλό προφίλ. Κάποιος που σε γνωρίζει χρειάζεται αρκετό χρόνο για να σε μάθει και να αισθανθεί άνετα μαζί σου αλλά όταν αυτό συμβεί τότε θα δει ότι έχεις μια πάρα πολύ ζεστή καρδιά και είσαι πρόθυμος να την δώσεις όποτε χρειαστεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε με την συμπεριφορά σου να μην δημιουργήσεις μπερδέματα σε σχέση με τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αφού ο δυναμισμός σου αλλά και η ένταση που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Σε αυτό καλά κάνεις. Αυτό που δεν κάνεις καλά είναι να μην κάνεις άλλα έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Είσαι φιλήσυχος, σου αρέσει η φύση, τα βουνά, οι λίμνες και τα λιβάδια και έτσι προτιμάς να μένεις στην εξοχή παρά στο κέντρο της πόλης. Ο ιπποτισμός, η ευσυνειδησία, η εξυπηρετικότητα και η εντιμότητα είναι τα δυνατά σου σημεία. Προσπάθησε να μην είσαι ευκολόπιστος . Μπορεί να μην θέλουν μόνο να σε εμπιστευτούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Την πορεία των αισθηματικών σου να ξέρεις ότι θα την έχεις εσύ στα χέρια σου. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου για να μην στεναχωρήσεις τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς και λύνεις προβληματικές καταστάσεις που στο παρελθόν δεν μπορούσες. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε σχέση με συζητήσεις οικονομικές και να μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να χαλάσουν υποδομές που έχεις χτίσει με πολύ κόπο.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Δε σε ξεγελούν εύκολα, δέχεσαι τις αποτυχίες σου με ηρεμία και κατανοείς τα ελαττώματα των άλλων. Είσαι βαθιά ειλικρινής και νομιμόφρον και ποτέ δε μπορείς να υποκριθείς. Πιστεύεις αυτά που λένε αλλά ότι λες εσύ θες πάντα να έχεις την ανάγκη να τα υποστηρίξεις και να φέρεις επιχειρήματα γιατί νοιώθεις και κατά βάθος φοβάσαι ότι οι άλλοι δεν σε πιστεύουν. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης που έχεις δεν σου κάνει καθόλου καλό. Ξεπέρασέ την για να πραγματοποιήσεις όσα θες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα λύσεις προβλήματα που σε ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στον επαγγελματικό τομέα γιατί θα γίνουν λάθη από άλλους και μπορεί στο τέλος να θα τρέχεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα το ένστικτο και το θάρρος συνοδεύουν τη συνήθως περιπετειώδη ζωή σου και έχεις μια ανεξάντλητη σωματική και πνευματική ζωτικότητα. Χρειάζεσαι διαρκώς νέες προκλήσεις και καινούργιες επιδιώξεις να πραγματοποιήσεις. Είσαι επαναστάτης και γεμάτος πάθος, τραβάς πάνω σου την προσοχή και γοητεύεις τα πλήθη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα φέρει έντονη δραστηριότητα αυτή την περίοδο και εκεί που δεν το περιμένεις θα έρθει και το ταίρι που θα κερδίσει την καρδιά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες αλλά και νέα ξεκινήματα. Μπορείς να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά, αρκεί να βάλεις στόχους τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις την σχετική οικονομία.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα απεχθάνεσαι οτιδήποτε συμβατικό και φυσιολογικό και κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να αποφύγεις τη ρουτίνα. Ο χαρακτήρας σου μπορεί να τρέψει σε φυγή τους διαρρήκτες. Διακρίνεσαι από έντονο και άγριο πάθος σε οτιδήποτε κάνεις, αλλά είσαι αρκετά απρόβλεπτος, οπότε δεν μπορείς να βασίζεται κανείς και πολύ επάνω σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή , προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις κινήσεις στα οικονομικά, που μπορεί να ρισκάρεις τα ήδη υπάρχοντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα τα πιο έντονα χαρακτηριστικά σου θα είναι η επιμονή, η ισχυρή θέληση και η υπομονή σου, σε συνδυασμό με τη σταθερότητα του χαρακτήρα σου. Έχεις ήρεμη ιδιοσυγκρασία, παρόλο που τα ξεσπάσματα της οργής σου είναι έντονα, και καμιά φορά γίνεσαι αυταρχικός. Θα σε χαρακτηρίζει η καθαρή σκέψη, αν και με κάποια έλλειψη δημιουργικότητας, αλλά χάρη στην εξυπνάδα σου καταφέρνεις τους στόχους σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να σώσεις την σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σήμερα η αφοσίωσή σου στο καθήκον θα είναι απόλυτη, τόσο που κάνει τη ζωή σου μονότονη. Παίρνεις τα πάντα πολύ σοβαρά και ακολουθείς τους στόχους σου με πείσμα. Είσαι δεμένος με την παράδοση και μάλλον συντηρητικός. Όταν οι άλλοι ενθουσιάζονται με μια καινούργια ιδέα, εσύ θα κουνήσεις με δυσπιστία το κεφάλι μουρμουρίζοντας, καλά, περίμενε και θα δεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο αφού ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις , θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να επανορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης σε περιμένει κάτι πολύ καλό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όλες σου τις κινήσεις. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίζουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Είναι βέβαιο πως, από τη στιγμή που κάτι πρέπει να γίνει, πρέπει να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και κατά πάσα πιθανότητα κανείς δεν μπορεί να το κάνει καλύτερα από σένα. Έτσι, συχνά φορτώνεσαι με ένα σωρό υποχρεώσεις, δουλεύοντας ατελείωτα και χάνοντας την προσωπική σου ζωή. Να είσαι ικανός για τεράστιες θυσίες, εφόσον θεωρείς ότι γίνονται για καλό σκοπό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία σου. Θα μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα από ότι αυτή την στιγμή. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου και να φροντίσεις να τελειώσεις κάποια γραφειοκρατικά και νομικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα είσαι ικανός για τεράστιες θυσίες, εφόσον θεωρείς ότι όλα γίνονται για καλό σκοπό. Δίνεις τεράστια σημασία στην επιτυχία και θέλει να κερδίσεις τον θαυμασμό των άλλων. Επιπλέον δεν ανέχεσαι τα άτομα που δεν συμμερίζονται αυτή σου την τάση και έχει μια κάπως επικριτική στάση απέναντι σε όσους θεωρείς τεμπέληδες και νωθρούς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου, ότι τα αισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μην δίνεις αναβολές σε προτεραιότητες που πιέζουν αυτή την στιγμή. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα που κάνεις και αγορές γιατί θα βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Είσαι ιδιόρρυθμος και ιδιότροπος. Σήμερα δεν θα θέλεις να φορτώνεσαι με ευθύνες, ούτε και να παίρνεις βεβιασμένες αποφάσεις. Συχνά θα είσαι διχασμένος ανάμεσα στην αγάπη σου για ελευθερία και την προσκόλλησή σου στην καλοπέραση. Δεν θα πλέκεις σε περίπλοκες καταστάσεις, γιατί έχεις μια έμφυτη σύνεση, που σε βοηθά να αποφεύγεις τις κακοτοπιές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, πολλές άσχημες καταστάσεις έχουν πλέον ξεχαστεί και είναι στο χέρι σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου. Καλό είναι αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς άτομα δικά σου, γιατί μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Θα μπορέσεις τα οικονομικά σου να τα φέρεις σε ισορροπία. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου μπορείς αυτή την περίοδο να τα τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

πηγη


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου