ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   24/9/17 έως  30/9/17
ΚΡΙΟΣ
Με την πίεση που υφίστασαι αυτό το διάστημα βλέπεις τα πράγματα μέσα από μια υπερβολή. Και πριν βγάλεις συμπεράσματα πρέπει να καταλάβεις ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος, ώστε να έχεις την επαφή με την πραγματικότητα .....
....... και για να μην βγαίνεις από το παιχνίδι. Κάνε τους αφορισμούς σου, αλλά μην αδικήσεις κανέναν γιατί μπορεί να τα χαλάσεις και με άτομα που είναι πολύ κοντά σου.
Θέματα ρουτίνας σχετικά με την υγεία σου μπορεί να σε πιέσουν ξαφνικά γιατί όλα θα πρέπει να γίνουν «εδώ και τώρα» και εσύ σίγουρα δεν είσαι ποτέ διαθέσιμος/η να περιποιηθείς αναλόγως τον εαυτό σου. Επιπλέον, θα πρέπει να δώσεις δικαίωμα λόγου σε κάποια άτομα που είναι στην δουλειά σου και υπάρχουν μεταξύ σας κόντρες. Το καλό είναι ότι από εδώ και πέρα αλλάζουν ελαφρώς οι συνθήκες των συνεργασιών αλλά και των στενών σου σχέσεων και θα νιώσεις μεγαλύτερη εσωτερική «ευρυχωρία».

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να βλέπεις ακριβώς που πρέπει να κάνεις πίσω και να το κάνεις χωρίς δισταγμό. Γιατί αλλιώς θα χαθείς με κόσμο που σίγουρα δεν άξιζε για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ
«Προσγειώνεσαι» όμορφα και ομαλά και κατά κάποιο τρόπο βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να προσφέρεις και όχι μόνο. Δεν κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα και προχωράς σε δικού σου τύπου προσφορά και υπηρεσία με στόχο να γίνουν καλύτερα τα πράγματα όχι μόνο στη δική σου ζωή αλλά και των άλλων. Η σχέση με τα παιδιά σου και γενικά με την οικογένεια είναι άκρως βελτιωμένη και αυτό θα σε ενθαρρύνει, γιατί θα ξέρεις κατά πόσο έχεις δουλέψει σωστά. Από την άλλη, είναι πιθανό και ένα επιχειρηματικό ρίσκο, που όμως θα έχει και δημιουργική χροιά. Η ενασχόλησή σου με ένα χόμπι που αγαπάς θα σου δώσει μεγαλύτερη επιτυχία και θα σε κάνει να περνάς καλά σε οποιεσδήποτε συνθήκες.
Η ερωτική σου διάθεση θα έχει μια νότα προσφοράς και αυτοθυσίας, οπότε θα λειτουργήσει λιγότερο ο εγωισμός και αυτό σίγουρα είναι για το καλό σου. Να συνεχίζεις να λες αλήθειες στην προκειμένη φάση αλλά θα χρειαστεί προσοχή το πως θα τις εκφράσεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναγνωρίζεις το καλό και μάλιστα με πολύ γρήγορο τρόπο. Η ανακούφισή σου θα έρθει μόνον όταν φερθείς με δικαιοσύνη και ισοτιμία σε άτομα με τα οποία είσαι βαθιά συνδεμένος/η.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δουλεύεις, προχωράς και συγχρόνως ξεκαθαρίζεις και πετάς. Αυτό μπορεί να γίνει σε δύο επίπεδα ή μέσα στο σπίτι πετώντας όλα τα άχρηστα αντικείμενα ή πετώντας από την καρδιά και το μυαλό σου άχρηστα πράγματα που δεν υπάρχει χώρος για να τα κρατήσεις. Τώρα βλέπεις και στην πράξη πως είναι ένα σχέδιο που είχες εδώ και καιρό στο μυαλό σου. Και είναι σίγουρο ότι αναγνωρίζεις την πραγματικότητα η οποία, επειδή αλλιώς τα περίμενες και αλλιώς τα βρήκες, δε σε βοηθάει και πολύ και μάλλον απογοητεύεσαι.
Όλα όμως εξαρτώνται από το πόσο έχεις πάρει απόφαση να αλλάξεις τα κακώς κείμενα και να αναλάβεις τις ευθύνες σου ή αν θα τα ρίχνεις στους άλλους. Όταν φταίνε οι άλλοι είναι πιο εύκολο να το αντέξεις. Όταν φταις εσύ το ξέρεις ότι δεν είσαι τελείως καθαρός με την αλήθεια σου και προσπαθείς να υπεκφεύγεις. Αν αυτό το καταλάβεις και το ξεπεράσεις, τότε θα βρεθείς μπροστά σε ένα μικρό θαύμα που σίγουρα θα σε οδηγήσει σε ένα διαφορετικό δρόμο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η ώρα των αποκαλύψεων έφτασε και για σένα και για τα άτομα που είναι πολύ κοντά σου. Οτιδήποτε σκεφτόσουν τώρα ήρθε η ώρα που θα πρέπει να το κάνεις πράξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βρίσκεσαι σε μια φάση μόνιμων διαπραγματεύσεων και αυτό σε οδηγεί σε διαφορετικούς δρόμους από άλλες φορές. Ο λόγος είναι ότι μπορείς εύκολα και διοχετεύεις αυτήν τη μεγάλη αισθαντικότητα σε κάτι πολύ εμπειρικό και δραστικό και σίγουρα κάνεις περισσότερο καλό στον εαυτό σου. Για αυτό θα ξεκινήσεις άμεσα καινούργια πράγματα τα οποία θα σε ωφελούν αλλά θα κάνεις και μακροπρόθεσμα σχέδια που σίγουρα θα πάρουν καλή κατεύθυνση. Από την άλλη, υπάρχουν δραστηριότητες οι οποίες θα σε φέρουν σε επικοινωνία με πολλά άτομα και σίγουρα κάτι καινούργιο θα βγει από αυτό.
Είναι, πάντως, ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες σε οικογενειακά θέματα γιατί όλα θα βγουν στην επιφάνεια και θα μπορείς εύκολα να τα βάλεις κάτω και να κάνεις τις ανάλογες συζητήσεις. Ταξίδια και νέα γνώση είναι αναγκαία και απαραίτητα για να προχωρήσεις προς μια άλλη κατεύθυνση που θα δώσει καινούργια διάσταση στη ζωή σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Το μυαλό σου δουλεύει πυρετωδώς και αναγνωρίζει τι ακριβώς πρέπει να κάνεις και πως πρέπει να κινηθείς για να έχεις άμεσο αποτέλεσμα. Τρέξε με χίλια για να μην χάσεις την ευκαιρία. 

ΛΕΩΝ
Βρίσκεσαι σε πολλές διαπραγματεύσεις και αυτό θα σε βάλει να σκεφτείς πως να λειτουργήσεις πρακτικά σε πολλές υποθέσεις, κυρίως οικονομικές, οι οποίες σε βοηθάνε να πατάς γερά στα πόδια σου και να νιώθεις σιγουριά. Μάλλον βάζεις το δάκτυλο και σε πρακτικά θέματα τα οποία δεν είναι και πολύ εύκολα, για αυτό θα κάνεις αναθεωρήσεις στο πως θα αυξήσεις τα οικονομικά σου ή και με ποιο τρόπο θα εξοικονομήσεις χρήματα για να τα τοποθετήσεις κάπου αλλού, με στόχο να ξεμπλέξεις από τα διάφορα που σε κυνηγάνε.
Από την άλλη, θα σταματήσεις να είσαι, όσο μπορείς φυσικά, απαιτητικός/η ή διεκδικητικός/ή, γιατί θα αντιληφτείς τη διαδικασία που θα σε οδηγήσει από τη θεωρία στην πράξη. Οπότε, θα πέσουν οι τόνοι και σίγουρα θα καταλάβεις άλλα πράγματα, πέρα από το «εγώ» σου. Το σίγουρο είναι ότι θα δεις μια άλλη πραγματικότητα η οποία θα σε βοηθήσει να έχεις καλύτερη επαφή με τους ανθρώπους γύρω σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο περισσότερο ταπεινώνεσαι, με την καλή έννοια, τόσο περισσότερο θα κερδίζεις στον αληθινό κόσμο την προστασία, την αφθονία και την αναγνώριση της αξίας σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ανανεώνεσαι και σίγουρα αλλάζεις ένα-ένα τα κακώς κείμενα, επειδή σε επηρεάζει πολύ δραστικά η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιό σου. Η ενέργεια αυτού του ερωτικού διδύμου θα επιδράσει πάνω σου με πολύ δυναμικό τρόπο και εσύ θα βγεις μπροστά σαν κυνηγός που ψάχνει να βρει τα λάφυρά του. Το σημαντικό είναι να στρέψεις αυτήν την ενέργεια προς κατευθύνσεις που θα σε βοηθήσουν να αντιληφθείς ένα κομμάτι του εαυτού σου. Γιατί μόνον έτσι, θα πάρεις την δύναμή σου πίσω, αφού θα συναντάς άτομα και καταστάσεις που θα συντάσσονται με τη δική σου πλευρά.
Όλα θα γίνουν με έναν τρόπο που θα σου φανεί πολύ δυναμικός και σίγουρα θα εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια λογικής και σωστής σκέψης, αφού και ο Ερμής στο ζώδιό σου βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση. Η παρουσία του Ερμή σου δίνει ιδέες ώστε να κάνεις με μεγαλύτερη άνεση κινήσεις οικονομικές, αλλά και να προλάβεις ένα λάθος το οποίο δεν μπορούσες να εντοπίσεις εύκολα τις προηγούμενες ημέρες. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, πιθανόν να γίνει ένα ξαφνικό «μπαμ» και να ακολουθήσεις κάποιες μη πεπατημένες συμπεριφορές, τελείως πρωτότυπες, απελευθερωμένες ή ιδιαίτερες. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να έχεις το θάρρος να σηκώσεις την αλήθεια σου ψηλά και να κάνεις την ανανέωση που χρειάζεσαι.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κάνεις πολλά πράγματα και σίγουρα κάτι καλό θα σου μείνει από όλα αυτά, αν φυσικά το αναγνωρίσεις σαν δεξιότητα και σαν ταλέντο που τώρα εκδηλώνεται.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σου και σίγουρα θα αναλάβεις άλλη δράση, γιατί θα αναγνωρίσεις την αναγκαιότητα της επικοινωνίας που τόσο καιρό την έχεις χάσει. Το ότι είσαι σε μια καινούργια πραγματικότητα θα σου δώσει ώθηση για να γίνεις συνεργάσιμος/η και σίγουρα θα αναθεωρήσεις κάποιες ιδέες ή απόψεις οι οποίες σε κρατάνε αυτόν τον καιρό δεσμευμένο και κυρίως συνέχεια μέσα. Όσο πάντως μπορείς κάνε τις διαπραγματεύσεις σου και ας πιστεύεις ότι όλα θα πάνε στραβά ή ότι δεν θα γίνουν αυτά που θέλεις.
Όταν τελικά βρεθείς στην τελική ευθεία, θα διαπιστώσεις ότι όλα μπορούν να αλλάξουν και να αντλήσεις αξίες, ιδέες και γενικά δύναμη από αυτήν την απομόνωση που έχεις βάλει τον εαυτό σου. Επειδή δεν αντέχεις και δεν ακολουθείς τα παράλογα, μπορεί να λες συνέχεια «όχι» σε δεσμεύσεις ή συμφωνίες που δεν σου φαίνονται σωστές. Η σωματική προστασία είναι άκρως απαραίτητη αυτήν την περίοδο γιατί είναι σαν να ξεκινάς από την αρχή, οπότε ξεκουράσου όσο μπορείς και μην υπερβάλεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο δε χάνεις την πίστη σου, τόσο πιο γρήγορα θα συνδεθείς με τον εσωτερικό σου εαυτό και θα έχεις άμεσα αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγωνίζεσαι για μια καινούργια πραγματικότητα και συνέχεια σκέφτεσαι να κάνεις κινήσεις που θα αφορούν συγκεκριμένα φιλικά πρόσωπα ή και μια ομάδα με κοινές ιδέες. Το ότι νιώθεις ότι πρέπει να ταυτιστείς με άτομα και καταστάσεις που έχουν την ανάγκη σου μερικές φορές σε αγχώνει. Αλλά «στην τελική» σε βάζει να σκέφτεσαι έξω από τον εαυτό σου που είναι το πιο σημαντικό για την εξέλιξή σου. Ένα μέρος της δράσης σου είναι στραμμένο στην επαγγελματική σου καταξίωση, αποφεύγοντας εκδηλώσεις και κινήσεις υπερβολής, όμως το να πετύχεις εξαρτάται κι από εξωτερικούς παράγοντες.
Πάντως κοινωνικοποιείσαι και αυτό σε βοηθάει να γίνεις πιο δραστήριος/α, γιατί παράλληλα, μέσα από φίλους και ομάδες, κινείς και τα δικά σου θέματα, αντλώντας έτσι και μια σιγουριά ότι δεν είναι εύκολο να κάνεις λάθη. Είναι μια βοηθητική κατάσταση για σένα, επειδή όταν εστιάζεσαι 100% στην δουλειά σου αγχώνεσαι και δεν σου είναι εύκολο να ξεχωρίσεις το λάθος από το σωστό.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αξιολογείς σωστά όλες σου τις κινήσεις και μέσα από ομάδες και κοινωνικούς στόχους βρίσκεις και εσύ το στίγμα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι υποχρεωμένος/η να κάνεις κινήσεις που θα αποδεικνύεις συνέχεια ότι είσαι μέσα στα πράγματα, ενώ παράλληλα συμμετέχεις σε καταστάσεις που δεν σου αρέσουν καθόλου αλλά ακολουθείς εξ ανάγκης. Αγγαρείες και δουλειές που είναι άκρως βαρετές μπορεί να σε κουράσουν για ένα διάστημα, έτσι όμως θα δεις την αξιοσύνη και τα ταλέντα σου. Θα δεις επίσης το πόσο μετράς εσύ, αλλά και πόση απόκλιση υπάρχει μεταξύ φανταστικού και πραγματικού, αφού θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να φέρεις στα μέτρα σου ακόμα και τους πιο δύσκολους ανθρώπους. Αρκεί να κρατήσεις την εσωτερική σου ειρήνη και να νιώθεις σιγουριά ότι δεν έχεις κάνει λάθος σε σχέση με την κρίση σου για τα άλλα άτομα.
Όταν είσαι καθαρός/η δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα γιατί βρίσκεσαι σε φάση που σίγουρα ξεπερνάς τις φοβίες αλλά και τα κολλήματά σου. Όταν λάμπεις σαν το καθαρό κρύσταλλο δεν φοβάσαι τίποτα και δεν σε εμποδίζει κανένας να κάνεις το σωστό, απλά το ακολουθείς. Όσο πιο πολύ έχεις διάθεση να είσαι ξεκάθαρος/η τόσο πιο πολύ θα σου έρχονται δουλειές και χρήματα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι συνεχείς αναθεωρήσεις για τις πράξεις σου βγάζουν όλη τη δύσκολη κατάσταση στην επιφάνεια. Και μέσα από αυτό βρίσκεις τρόπο και «καθαρίζεσαι» τελείως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Νιώθεις γενικά καλά γιατί ασχολείσαι με θέματα τα οποία σου είναι πολύ γνωστά, αλλά το πιο ουσιαστικό είναι ότι έχεις πάρει φόρα και βλέπεις με μεγάλη ακρίβεια τα επόμενά σου βήματα. Οπότε, αξιολογείς σωστά αν πρέπει να κάνεις κάτι «εδώ και τώρα» ή όχι. Όσο και να μη θέλεις να σε βοηθήσει ένας Παρθένος, λόγω μιας παλιάς αρνητικής εμπειρίας, τελικά θα βρεθεί στον δρόμο σου. Μπορεί να πρόκειται για συνεργάτη, φίλο ή και συγγενικό πρόσωπο, που όμως θα σου δώσει τις πληροφορίες εκείνες που είναι απαραίτητες για την εξέλιξή σου.
Το ότι λες αλήθειες και δεν φοβάσαι για αυτές θα παίξει σημαντικό ρόλο σε ένα επαγγελματικό βήμα που θέλεις να κάνεις, το οποίο μπορεί να σχετίζεται και με το εξωτερικό. Αν κρατήσεις κάπως κλειστά τα χαρτιά σου και δεν μιλάς προβάλλοντας τον εαυτό σου, θα θεωρηθεί γνησιότητα και θα μετρήσει για να ξεκινήσεις τη συγκεκριμένη συνεργασία.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναλαμβάνεις πολλά πράγματα μαζί και αυτό σε πάει όσο πιο ψηλά γίνεται. Ανάλογα φυσικά με τις ατομικές σου προσπάθειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Νιώθεις ότι πρέπει για λίγο να μείνεις ακίνητος/η και να παρατηρείς τους άλλους γύρω σου πως κινούνται και πως φέρονται στον τομέα των διεκδικήσεων. Εκεί θέλεις να τα αλλάξεις όλα, επειδή τώρα βάζεις σαν κριτήριο πως φέρονται οι άλλοι απέναντι σε οποιαδήποτε σχέση ή εργασία εξαρτημένης φύσεως. Όταν υπάρχει ισοτιμία διαφορετικά φέρονται κάποιοι συνεργάτες ή ακόμα και το άτομο που έχεις σχέση μαζί του/της. Θα παρατηρείς λοιπόν για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, μέχρι να βγάλεις συμπεράσματα και μέχρι να μπουχτίσεις από συγκεκριμένες συμπεριφορές. Τότε, θα δεις ποιος μπορεί να σου σταθεί και ποιος όχι και θα κινηθείς ανάλογα.
Αν θέλεις να αναπτυχθείς σε πνευματικό επίπεδο καλό είναι να ξεχάσεις τα καλά που έχεις κάνει και να θυμάσαι τα καλά που σου έχουν δώσει. Οπότε η ζυγαριά ισορροπεί και εσύ δεν κλείνεις την πόρτα σε άτομα επειδή, από τη δική σου σκοπιά, δεν έχουν φερθεί τέλεια. Τώρα ήρθε η ώρα είτε να αλλάξεις επίπεδο και να εκτιμήσεις τις παροχές των άλλων ή να παραμείνεις εγκλωβισμένος/η στα κεντρικά θέματα του εγωισμού, με το σκεπτικό «τι δίνω και τι παίρνω».

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η διαφορά της παρατήρησης από την συνεχόμενη κριτική θα σε κάνει να ξεχωρίσεις πότε μπορείς να βασίζεσαι σε συνεργάτες και πότε όχι.

ΙΧΘΥΕΣ
Έχεις μια μεγάλη αγκαλιά για όλους τους ανθρώπους και συγχρόνως κάνεις κινήσεις για να είσαι όσο μπορείς περισσότερο ρεαλιστής/α και να βρίσκεσαι στο «εδώ και τώρα». Χρειάζεται να προσγειωθείς περισσότερο για να κάνεις πλέον τα σχέδια σου μέσα στο χρονικό περιθώριο που εσύ θέλεις, χωρίς οι άλλοι να ορίζουν το χρόνο σου. Η δικαίωση θα έρθει γρήγορα και μάλιστα από άτομα που γνωρίζουν τι μπορείς να κάνεις. Και θα το κάνεις επειδή το πιστεύεις περισσότερο από ποτέ. Τώρα ανοίγουν οι πόρτες διάπλατα και σε συνεργασίες, αλλά και οποιαδήποτε πρόταση ήταν για πολύ καιρό στα σκαριά, τώρα παίρνει σάρκα και οστά.
Με το να λες παντού «ναι» αυτό το διάστημα κερδίζεις για λίγο χρόνο για να μη χάσεις κάποια ευκαιρία και συγχρόνως για να αξιολογήσεις σωστά την πρόταση ή την πόρτα που έχει ανοίξει. Όλα παίζονται πάντως και, επειδή θα πρέπει να γίνεις καλός παίχτης, θα χρειαστεί να πηγαίνεις καλά προετοιμασμένος/η σε οτιδήποτε αντιπροτείνεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο δεν ανησυχείς και ανοίγεις συνέχεια τα χαρτιά σου με ειλικρίνεια και ενδιαφέρον δεν μπορεί να σε αγγίξει τίποτα και κανένας.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου