ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Η Λιακάδα Μέσα μου (Un Beau Soleil Interieur)


Αποτέλεσμα εικόνας για film un beau soleil intérieur

Η Ιζαμπέλ είναι παριζιάνα καλλιτέχνης, μια χωρισμένη μητέρα που δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να βρει τον αληθινό έρωτα. Παρόλο που το κενό μεταξύ αυτού που ψάχνει και των αντρών που παρουσιάζονται στη ζωή της ........
..... μεγαλώνει συνεχώς, οι διαφορετικοί άντρες έχουν όλοι κάτι το μοναδικό, ακόμα κι αν δεν είναι αυτό που αναζητά. Η ελπίδα, οι προσδοκίες και η απογοήτευση κάνουν πολλούς κύκλους και προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για γέλιο, καθώς παρ`όλες τις ατυχίες η προσπάθεια της Ιζαμπέλ συνεχίζεται.



Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 5 Οκτ 2017
Διανομή: FilmTrade
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: Dolby Digital
Γλώσσα: Γαλλικά
Δραμεντί | 95'
Αποτέλεσμα εικόνας για Η Λιακάδα Μέσα μου (Un Beau Soleil Interieur)

- Συντελεστές :
Juliette Binoche Ηθοποιός ....Isabelle
Xavier Beauvois Ηθοποιός ....Vincent
Philippe Katerine Ηθοποιός ....Mathieu
Josiane Balasko Ηθοποιός ....Maxime
Nicolas Duvauchelle Ηθοποιός ....ο ηθοποιός
Claire Denis Σκηνοθετης
Claire Denis Σεναριογράφος
Christine Angot Σεναριογράφος





Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου