ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Νέα προγράμματα, νέες σειρές και μεγάλα ονόματα στη φετινή σεζόν του ΑΝΤ1 !


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΤ1

Στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών έγινε η παρουσίαση του φετινού προγράμματος του ΑΝΤ1, το βράδυ της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου. Το παρών έδωσε όλη η ομάδα του σταθμού με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Θοδωρή Κυριακού.....


«Όλα αυτά που θα δείτε εφέτος είναι για άλλη μια φορά, αποκλειστικό αποτέλεσμα της ομάδας του ΑΝΤ1. Ο Θοδωρής Κυριακού συνηθίζει να λέει dream team και το ενστερνίζομαι πλήρως. Είναι η ομάδα που κάνει το όνειρο πραγματικότητα και το όραμα μας για μια καλύτερη τηλεόραση το μετατρέπει πραγματικά σε δημιουργία. Με φρέσκιες ιδέες, αποφασιστικότητα, ομαδικότητα, αέναη κίνηση, αέναη θετική ενέργεια μαζί με εμπειρία χρόνων και πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα είναι και αυτή που τη φετινή χρονιά θα κερδίσει την πρώτη θέση», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τάσος Μιχαλάκης, διευθύνων σύμβουλος της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.

«Εκεί που γίνεται η διαφορά είναι η δημιουργικότητα, η καινοτομία, η τόλμη, η φαντασία. Είναι οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν αυτές τις ιδέες και τις αξίες, είναι οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν να επικοινωνήσουν το όραμα μας στο τηλεοπτικό κοινό και πιστεύω εκεί έχουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα που υπάρχει στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο» σχολίασε ο κ. Γιάννης Λάτσιος, γενικός διευθυντής προγράμματος, marketing και επικοινωνίας ΑΝΤ1 TV

Τηλεπαιχνίδια, νέες σειρές, shows και ενημερωτικές εκπομπές συνθέτουν ένα πρόγραμμα, ίσως το καλύτερο της τελευταίας επταετίας όπως το χαρακτήρισε ο κ. Λάτσιος, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται και μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου θα έχει ξεδιπλωθεί πλήρως. Στην ενημέρωση, εδώ και 28 χρόνια ο Γιώργος Παπαδάκης και το «Καλημέρα Ελλάδα» φροντίζουν για την καθημερινή μας πρωινή ενημέρωση ενώ στις 20.00 ο Νίκος Χατζηνικολάου μεταφέρει τις σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με εγκυρότητα, ήθος και αξιοπιστία.

Στην ψυχαγωγία, ο ΑΝΤ1 μπαίνει στην αρένα της μυθοπλασίας με τρεις σειρές την «Παρθένα Ζωή», το «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» και το «4χχχ4». Στο κομμάτι των εκπομπών η Φαίη Σκορδά κρατά τη ηνία της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης. Σε πυρετώδεις ρυθμούς βρίσκονται οι Γιώργος Λιάγκας, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Αφροδίτη Γραμμέλη και Νικολέτα Ράλλη προκειμένου το τρίτο δεκαήμερο του Οκτώβρη να βγουν στον αέρα με το «late night show». Πολύς λόγος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για το «Ράδιο Αρβύλα», όπως ανακοίνωσε ο κ. Λάτσιος η εκπομπή θα προβάλλεται ως special event και όχι σε τακτική βάση.

Στο γεμάτο πρόγραμμα υπάρχουν και καινοτόμα -όπως τα χαρακτηρίζουν οι ιθύνοντες του καναλιού - τηλεπαιχνίδια. Η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει με το «Rouk Zouk» (στη συνέχεια θα παρουσιάσει μαζί με τον Νίκο Μουτσινά και το οικογενειακό ψυχαγωγικό πρόγραμμα «Sunday live show») και η Μαρία Μπεκατώρου σε έναν διαφορετικό αλλά ταιριαστό στο χαρακτήρα της τηλεπαιχνίδι παρουσιάζει το «Still Standing».

Η ναυαρχίδα του σταθμού φέτος είναι το «Nomads» το πιο περιπετειώδες reality επιβίωσης, το οποίο ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ηδη οι 21 παίχτες έχουν φτάσει στο νησί Παλαουάν. Μετά την επιστροφή του από τις Φιλιππίνες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ξεκινήσει και πάλι το «The tonight show» ενώ έχει ήδη γυρίσει επεισόδια με τους Εκτορα Μποτρίνι και Δημήτρη Σταρόβα για την εκπομπή «My way».

H Φωτεινή Γεωργίου θα συνεχίσει με το «Υγεία πάνω απ' όλα» όπως θα συνεχιστεί και η συνεργασία του καναλιού με το Vice.



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου