ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Πατέρας & Κόρη (Fathers & Daughters)!

Ο Τζακ Ντέιβις, συγγραφέας βραβευμένος με Πούλιτζερ, αγωνίζεται να είναι ταυτόχρονα χήρος και πατέρας έπειτα από έναν νευρικό κλονισμό, στο πλάι της πεντάχρονης κόρης του, Κέιτ. Αυτά στο....
... Μανχάταν τη δεκαετία του 1980, μια και μεταφερόμαστε 25 χρόνια αργότερα, χρόνια που πέρασαν μακριά ο ένας από τον άλλον. Τώρα, η Κέιτ έχει τα δικά της φαντάσματα να πολεμήσει, τα οποία προέρχονται από την ασταθή παιδική της ηλικία. 






Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 19 Μαϊ 2016
Διανομή: Seven Films/Σπέντζος
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: Dolby Digital
Γλώσσα: Αγγλικά

- Συντελεστές :

Russell CroweΗθοποιός....Jake Davis

Amanda SeyfriedΗθοποιός....Katie Davis

Aaron PaulΗθοποιός....Cameron

Diane KrugerΗθοποιός....Elisabeth

Quvenzhane WallisΗθοποιός....Lucy

Gabriele MuccinoΣκηνοθετης

Brad DeschΣεναριογράφο






πηγη


Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου