ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν


Το πολυαναμενόμενο νέο επεισόδιο στη σειρά ταινιών «X-Men» κάνει πρεμιέρα αυτή τη βδομάδα, η οποία περιλαμβάνει ταινίες για όλα τα γούστα. Μεταξύ άλλων, η κινηματογραφική εβδομάδα φέρνει τους «Ανυπόφορους Γείτονες 2», ένα κοινωνικό δράμα με τον Ράσελ Κρόου, ένα ισπανικό θρίλερ, ένα ιρανικό κοινωνικό δράμα, μια γαλλική κωμωδία και μια γερμανική ταινία για τον αναρχισμό.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«X-Men: Απόκαλιψ»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μπράιαν Σίνγκερ με τους: Μάικλ Φασμπέντερ, Τζέιμς Μακ Αβόι, Τζένιφερ Λόρενς, Όσκαρ Άιζακ, Ρόουζ Μπερν
Ο πανίσχυρος μεταλλαγμένος Απόκαλιψ ξυπνά, έπειτα από πεντέμισι χιλιάδες χρόνια, το 1983, και απογοητεύεται από την γκρίζα πραγματικότητα του Ψυχρού Πολέμου που αντικρίζει. Συγκεντρώνοντας δυνάμεις και τέσσερις μεταλλαγμένους Καβαλάρηδες-συνοδοιπόρους, ανάμεσά τους και τον γνωστό μας Μαγκνέτο, βάζει μπροστά το πανούργο σχέδιό του: να καταστρέψει αυτόν τον κόσμο και να φτιάξει έναν άλλο που θα κατοικείται μόνον από τους ενάρετους. Απέναντί του θα βρει τον Καθηγητή Χ, τη Μιστίκ και μια νέα γενιά μεταλλαγμένων που είναι αποφασισμένοι να αποτρέψουν τη συντέλεια του πλανήτη.



«Ανυπόφοροι Γείτονες 2»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Νίκολας Στόλερ με τους: Σεθ Ρόγκεν, Ρόουζ Μπερν, Ζακ Έφρον, Κλόι Γκρέις Μόρετζ
Για δεύτερη φορά, η αμερικανική κωμική παρέα παραβιάζει κάθε πολιτικά ορθό στεγανό. Φυλετικό ζήτημα, γάμος ομοφυλοφίλων, αντι-σεξισμός, μοντέρνα γονεϊκή εκπαίδευση και ένα σωρό άλλα προοδευτικά προτάγματα χτυπιούνται αλύπητα από την αμερικανική κωμική παρέα.



«Όλοι οι Καλοί Χωράνε»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Αλεξάντρα Λεκλέρ με τους: Καρίν Βιάρ, Ντιντιέ Μπουρμπόν, Βαλερί Μπονετόν, Μισέλ Βιγερμόζ
Για να αντιμετωπίσει έναν από τους χειρότερους χειμώνες στην ιστορία του Παρισιού, η σοσιαλιστική γαλλική κυβέρνηση ψηφίζει ένα νόμο που υποχρεώνει τους προνομιούχους πολίτες να φιλοξενούν στα σπίτια άπορους. Η εισβολή των τελευταίων σε μια αστική πολυκατοικία που βρίσκεται σε ένα από τα ακριβά διαμερίσματα της πρωτεύουσας φέρνει τα πάνω-κάτω στη ζωή των ενοίκων της.



«Πατέρας και Κόρη»

Αμερικανο-ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Γκαμπριέλ Μουτσίνο με τους: Ράσελ Κρόου, Αμάντα Σέιφριντ, Άαρον Πολ
Ο Τζέικ, ένας βραβευμένος με Πούλιτζερ συγγραφέας, καταρρέει μετά το θάνατο της συζύγου του. Όταν επιστρέφει από την ψυχιατρική κλινική όπου νοσηλεύεται, θα πρέπει να αντιμετωπίσει την εμπορική αποτυχία του νέου του βιβλίου, αλλά και να αγωνιστεί για να κρατήσει την κηδεμονία της κόρης του Κέιτι. Εκείνη, 27 χρόνια μετά, προσπαθεί να βρει το δικό της δρόμο και να πολεμήσει τα δικά της φαντάσματα.



«Το Σώμα»

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Οριόλ Πάουλο με τους: Μπελέν Ρουέδα, Χοσέ Κορονάδο, Ούγο Σίλβα, Άουρα Γαρίδο
Ένας αστυνόμος ερευνά την υπόθεση εξαφάνισης του πτώματος μιας όμορφης και πλούσιας γυναίκας από το νεκροτομείο. Οι υποψίες πέφτουν στο νεαρότερο σύζυγό της, ο οποίος μοιάζει να κρύβει πολλά επικίνδυνα μυστικά.



«Μελβούρνη»

Ιρανική ταινία, σκηνοθεσία Νιμά Τζαβιντί με τους: Πέιμαν Μοάντι, Νεγκάρ Τζαβαχεριάν, Μάνι Χαγκίγκι
Ένα νεαρό ζευγάρι περνά τις τελευταίες του ώρες στην Τεχεράνη πριν μετακομίσει στην Αυστραλία. Ένα τραγικό συμβάν, όμως, θα το φέρει μπροστά σε αξεπέραστα ηθικά διλήμματα.



«Projekt A»

Γερμανική ταινία, σκηνοθεσία Μαρσέλ Ζεχούμπερ, Μόριτζ Σπρίνγκερ
Δύο Γερμανοί σκηνοθέτες χαρτογραφούν το σύγχρονο ευρωπαϊκό αναρχικό/αντιεξουσιαστικό κίνημα, προσπαθώντας ταυτόχρονα να το αποχαρακτηρίσουν από τις προκαταλήψεις που το συνοδεύουν. Γι’ αυτό το λόγο παρουσιάζουν το Πάρκο Ναυαρίνου στα Εξάρχεια, το Kartoffelkombinat στο Μόναχο και την Cooperativa Integral Catalana (CIC) στην Καταλονία, συλλογικά αντι-ιεραρχικά εγχειρήματα που σκοπός τους είναι να ενδυναμώσουν την ενεργή συμμετοχή του πολίτη και να ακυρώσουν την κυρίαρχη λογική της ανάθεσης στην κεντρική κρατική εξουσία.





Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου