ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια



Προβλέψεις Εβδομάδας από 15 έως 21 Μαΐου από την αστρολόγο, Μπέλλα Κυδωνάκη

ΚΡΙΟΣ
Υπάρχει μια στασιμότητα στα θέματα που θέλεις να αλλάξεις αλλά αυτό δε σε εμποδίζει να απολαμβάνεις και κάποιες δημιουργικές φάσεις που δε μπορούσες πριν, αφού οι ρυθμοί σου ήταν πολύ γρήγοροι. Εσύ μπορεί ....
......  να την χαρακτηρίζεις ως «αδράνεια», σου δίνεται όμως η ευκαιρία να κερδίζεις σε ποιότητα και καλύτερες σχέσεις με τα πολύ δικά σου άτομα και η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά τους. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα έχεις μεγαλύτερη δράση σε θέματα επικοινωνίας και δεν αποκλείεται να σχεδιάζεις ή να βρίσκεσαι σε κάποιο ταξίδι. Στις 17 του μηνός θα είναι πιο εύκολο για σένα να συζητήσεις για θέματα συνεργασίας αλλά και να νιώσεις την αρετή της συντροφικότητας.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Συγκράτησε την παρόρμησή σου για να μπορέσεις να φτάσεις στο βάθος των καταστάσεων και να έχεις άλλες πιο σίγουρες και σταθερές προσλαμβάνουσες. 


ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι και τις 20/5, όπως επίσης ο Ερμής και η Αφροδίτη, οπότε δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό γιατί βλέπεις ότι υπάρχουν δυνατότητες αλλά και νέες εξελίξεις. Κυρίως ο Ερμής, αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα σου φέρει μια θετική εξέλιξη σε υπόθεση αφορά στα οικονομικά σου κι η Αφροδίτη, αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, μια καλή σχέση ή συνεργασία αλλά και μια ιδιαίτερη λάμψη στην εμφάνισή σου. Οπότε κατά κάποιο τρόπο θα έχεις εξασφαλίσει αυτό που ζητούσες εδώ και πολύ καιρό. Το ζητούμενο, αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, είναι να τολμήσεις να ρισκάρεις και να τα πεις έξω από τα δόντια γιατί εκεί πρέπει να εστιαστείς τώρα, στην αλήθεια και στην τόλμη. Έτσι θα βγεις έξω από στεγανά που μάλλον δε σε εξυπηρετούν αυτή την στιγμή.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Απόλαυσε τα καλά που σου συμβαίνουν χωρίς να κάνεις συνεχείς αναφορές στο παρελθόν και να εστιάζεσαι στα αρνητικά του μέλλοντος. 


ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχεις ακόμα κάποιες εκκρεμότητες να επιλύσεις γι’ αυτό προτιμάς να είσαι στην απομόνωση ή στην «απόσυρση» -όπως το λες- για να μπορείς να δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Πιθανές απαιτήσεις από άτομα που είναι πολύ κοντά σου θα σε κάνουν να διεκδικήσεις περισσότερα, αλλά οφείλεις να προσέχεις γιατί μπορεί να χάσεις την κρίση σου ή να υπερβάλλεις. Το παρασκήνιο και πάλι θα δουλέψει και αν σε ενδιαφέρει ένα άτομο από την δουλειά σου αλλά δεν έχεις πολλές προσβάσεις για να το πλησιάσεις, θα προσπαθήσεις έμμεσα να πάρεις πληροφορίες. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα νιώσεις μια ανησυχία κι αναστάτωση ενώ μια προσωπική αλήθεια θα σε βάλει σε άλλους ρυθμούς. Επίσης, μπορεί να προκληθεί από άλλους ένας εκνευρισμός. Όμως, θα μπεις σε μια καινούργια φάση αφού στις 20/5 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιό σου, οπότε θα έχεις άμεσες και πολύ δυναμικές επιρροές.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η σταθερότητα σκέψης και συναισθήματος θα σου φέρει μια εσωτερική εμπιστοσύνη ότι μπορείς να τα καταφέρεις σε ό,τι θέλεις. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Νιώθεις σαν να σου «χαρίζονται» συνεχώς πράγματα από φίλους ενώ μέσα από καταστάσεις που αφορούν σε συνεργασίες, δουλειές και οικονομικά προσπαθείς να περάσεις καλά, ακόμα και αν εμφανίζονται κάποιες δυσκολίες. Όλα τα βλέπεις πλέον από διαφορετική οπτική γωνία, κάτι που σε βοηθά να αναβαθμίσεις τη ζωή σου. Το σίγουρο είναι ότι πατάς στα πόδια σου και μπορείς να διεκδικήσεις αλλά και να κερδίσεις αυτά που πιστεύεις ότι δικαιούσαι. Ωστόσο, θα πρέπει να κρατήσεις με νύχια και με δόντια τις ισορροπίες. Οι ελπίδες σου έχουν αναπτερωθεί και πιστεύεις ότι κάτι καλό θα γίνει γι’ αυτό δίνεις περισσότερη έμφαση στο να διασκεδάσεις και να διατηρήσεις καλές σχέσεις με παρέες και ομάδες.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι ελπίδες σου αναπτερώνονται και βρίσκεσαι στην αρχή μια νέας φάσης που θα ξεδιπλώσεις τις δυνάμεις σου. Μην αφήνεις κανένα να σε επηρεάζει προς διαφορετική κατεύθυνση. 


ΛΕΩΝ
Παραμένεις σε μια κατάσταση που μπορεί να σου φαίνεται αδρανής αλλά δεν είναι. Προσπαθείς να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα αλλά το κάνεις πλέον με πολύ κομψό τρόπο για να μη χαλάσεις σχέσεις και να μην υπάρχουν διαφωνίες από πολλές πλευρές. Ο τομέας των υλικών πραγμάτων σε απασχολεί πολύ αλλά παρότι βλέπεις ότι είναι αναγκαίο να ξεκοπείς από άτομα και καταστάσεις που δεν σου κάνουν καλό στην συγκεκριμένη φάση, κάπου μέσα σου αρνείσαι και κρατάς έστω και μια στοιχειώδη επαφή. Η κοινωνικότητα που έχεις αναπτύξει αυτό το διάστημα σε βοηθάει να δημιουργήσεις με ευκολία κάποιες νέες σχέσεις, όμως αναζητάς ορισμένες σταθερές για να νιώσεις ασφάλεια και αυτό ίσως σε μπλοκάρει στο να προχωρήσεις. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα έχεις μεγαλύτερη δράση και ελευθερία κινήσεων.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Για να διατηρηθούν οι ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα χρειάζεται από την πλευρά σου να βάλεις όλα τα θέλω σου σε μια τάξη και μια ρεαλιστική βάση. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Περνάς καλά γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι οι κινήσεις σου αποδίδουν και όχι μόνο αυτό, κάπως έχεις αλλάξει και βλέπεις τη ζωή με άλλα μάτια. Γι’ αυτό έχεις σιγουριά και δεν παραπαίεις, ούτε έχεις εσωτερικές συγκρούσεις. Η προστασία που νιώθεις μπορεί να προέρχεται από μέσα σου και σε βοηθά να πετυχαίνεις τους στόχους σου. Η διαφορετικότητα που ζητάς στις επαφές και στις σχέσεις σου είναι μια στάση ζωής που σε ωθεί να ανεβάσεις την ποιότητα της ζωής σου. Οι σκέψεις σου πάντως είναι πολύ λογικές και ώριμες γι’ αυτό τοποθετείς σωστά τα πράγματα εσωτερικά και εξωτερικά. Το ενδιαφέρον που ίσως δείχνεις σε κάποια μορφή τέχνης και γενικά σε θέματα που αφορούν στο δημιουργικό σου κομμάτι σε εμψυχώνει και σε κάνει να νιώθεις ωραία. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να σε σπρώξει στο να αναθεωρήσεις τον έρωτα και την αγάπη γιατί πιθανόν εκεί να ξεκινήσεις μια σημαντική σχέση.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η αναθεώρηση αξιών που κάνεις θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις την δύναμη που διαθέτεις αλλά και μέχρι που μπορεί να φτάσει. 


ΖΥΓΟΣ
Είναι μια περίοδος περίεργη για σένα γιατί μάλλον σου έχουν πέσει όλα μαζεμένα αλλά νιώθεις ότι κάπου στο βάθος υπάρχει ένα είδος ανταμοιβής για τον κόπο που έχεις καταβάλλει εδώ και καιρό. Το θέμα είναι ότι οι ευθύνες κι οι υποχρεώσεις αυξάνονται και εσύ πρέπει να είσαι πολύ εστιασμένος/η και με επίγνωση για να μπορείς να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Αισθάνεσαι ότι κάνεις αγώνα για να ριζώσεις και να βιώσεις ένα άλλο κομμάτι της ζωής, πιο πρακτικό και κοντά στην συνολική σου εξασφάλιση. Επειδή τίποτε δεν γίνεται με μαγικό ραβδί, τώρα σηκώνεις τα μανίκια και πέφτεις στη δουλειά, με στόχο την εδραίωση αλλά και τη συντήρηση κάποιων καταστάσεων. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα έχεις μια έξτρα δύναμη για να υλοποιήσεις αλλά και για να πατήσεις πόδι σε αυτά που δεν σου αρέσουν καθόλου.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο ταυτίζεσαι με προβλήματα που δεν είναι δικά σου, τόσο βαραίνεις και γίνεσαι ένα με το πρόβλημα των άλλων. Ανακάλυψε αυτά που αφορούν μόνο εσένα. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μοιράζεσαι και είσαι πιο συντροφικός/η, ακόμα και συνεργατικός/η γιατί πιστεύεις ότι αυτή την περίοδο έχεις ανάγκη και από άλλα άτομα για να εκφράσεις περισσότερο τον εαυτό σου αλλά και για να πετύχεις τους στόχους σου. Οπότε έχεις επικεντρώσει τη δύναμη και την προσοχή σου προς τα εκεί και σίγουρα δεν θα βγεις χαμένος/η. Η συνεργασία και η επαφή με ένα Ταύρο μπορεί να σε οδηγεί σε ένα δρόμο σταθερότητας, αρμονίας και ισορροπίας αλλά για να μην χαλάσει, θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη διαφάνεια και αλήθεια στον τομέα που αφορούν τα κοινά οικονομικά και άλλα συμφέροντα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα έχεις μεγαλύτερη εύνοια, αφού θα σου ανοιχτούν πόρτες που δεν περίμενες από την μια στιγμή στην άλλη.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ανοίγουν εύκολα οι πόρτες που μπορεί να σε οδηγήσουν σε ένα καλύτερο δρόμο. Για αυτό να είσαι σε εγρήγορση και χωρίς απόλυτες θέσεις. 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Άρης, ως ανάδρομος, βρίσκεται και πάλι στην αρχή του ζωδίου σου και σε ξαναφέρνει σε επαφή με πράγματα και καταστάσεις που είχαν παρουσιαστεί πριν λίγο καιρό, με στόχο να τα κλείσεις και να ολοκληρώσεις πάνω σε συγκεκριμένους τομείς τη δράση σου, οπότε επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Για αυτό να είσαι σε εγρήγορση για να καταλάβεις με την πρώτη ματιά τι πρέπει να συνειδητοποιήσεις -κυρίως σε προσωπικό επίπεδο σε συνδυασμό με τις ενέργειές σου και το ιδεολογικό σου υπόβαθρο- και τι πρέπει να αλλάξεις για να γίνει η ζωή σου καλύτερη. Σίγουρα ο τρόπος δράσης σου θα είναι πιο φλογερός και επιθετικός αλλά μπορεί να είναι μικρής διάρκειας γι’ αυτό χρειάζεται να προσπαθήσεις να κρατήσεις με νύχια και με δόντια ό,τι είχες ξεκινήσει και σου έκανε καλό γιατί οποιαδήποτε αλλαγή είχες επιφέρει στο σώμα σου, τη δουλειά σου ή σε επίπεδο αποφάσεων μπορεί να σου ξεγλιστρήσει μέσα από τα χέρια.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βλέπεις τη ζωή με άλλο μάτι και πιθανόν να σου φαίνεται τελείως διαφορετική από τα πιστεύω σου αλλά τώρα διδάσκεσαι αληθινά. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσπαθείς να βάλεις τα πράγματα σε τάξη και βλέπεις ότι μπαίνουν αλλά με επιπλέον κόπο και δουλειά από την πλευρά σου. Η επιθετική πολιτική πιθανόν να μην σου πηγαίνει καθόλου αυτό το διάστημα και ίσως πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό και πιο επικοινωνιακό, με στόχο να έρθεις πιο κοντά στα εσωτερικά σου οράματα. Πάντως έχεις την άνεση και την ευκολία να βγαίνεις και να διατηρείς το ανέμελο στυλ που σου κάνει τόσο καλό γιατί σε οδηγεί έξω από τα πολλά «πρέπει» και τους ενδοιασμούς του τύπου «είναι καλό να ζω με αυτόν τον τρόπο;» ή «να πάω ή όχι με την τάδε παρέα;». Η διάθεση για να δημιουργήσεις μια καλύτερη και πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι σου και γενικά στους χώρους που κινείσαι, θα σου δώσει μια μεγαλύτερη και πιο ανοικτή προοπτική σε όλα τα θέματα. Αν έχεις ταλέντο σε θέματα τέχνης και διακόσμησης ή στην διαρρύθμιση χώρων, θα ευχαριστηθείς πολύ, έστω και μια μικρή αλλαγή να κάνεις οπουδήποτε ζεις και κινείσαι.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο πιστεύεις στη δημιουργικότητά σου και στη δική σου ταυτότητα, τόσο θα καταφέρνεις να κερδίζεις πράγματα με το σπαθί σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Νιώθεις ότι πρέπει να παραμείνεις αμετακίνητος/η στους στόχους σου και γενικά στη ζωή σου για να έρθει το αποτέλεσμα που θέλεις. Μπορεί φυσικά στους άλλους να δείχνεις λίγο εμμονικός/η ή κατ’ εξακολούθηση απόλυτος/η αλλά δεν σε νοιάζει, αν είναι στα πλαίσια μιας υγιούς συμπεριφοράς. Γιατί τελικά πρέπει να γίνει το δικό σου και θα γίνει, αν επιμείνεις στις επιθυμίες σου, οι οποίες δεν είναι αποτέλεσμα εγωιστικών πεποιθήσεων, αντίθετα προέρχονται από μια εσωτερική αισθητική η οποία σε βοηθά να βάζεις σε αρμονία και τάξη τη ζωή σου. Μπορεί να το παρακάνεις, μόνο όταν είναι να διεκδικήσεις οικονομικά ή σε ζητήματα που αφορούν σε ένα ακίνητο ή μια οικογενειακή υπόθεση από το παρελθόν. Οι διαβαθμίσεις είναι πολλές, καθώς επίσης και οι παράμετροι που πρέπει να προσέξεις, πριν καταλήξεις σε μια συνεργασία. Και θα το κάνεις γιατί έχεις αντοχές και στο βάθος μπορείς να διακρίνεις την αλήθεια.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δεν υπάρχει συνταγή για την επιτυχία. Αυτό που υπάρχει είναι το ένστικτό σου το οποίο δεν πρέπει να το προδώσεις ποτέ.


ΙΧΘΥΕΣ
Συμμορφώνεσαι πιο εύκολα στους κανόνες και στο ευ ζην, οπότε έρχεσαι αντιμέτωπος/η με μια αντικειμενική πραγματικότητα η οποία όμως σε συμφέρει. Αν βρίσκεσαι σε φάση επισκευής ή επιδιόρθωσης ενός χώρου ή ακινήτου που ενδεχομένως να μην είναι δικό σου αλλά από εκεί μπορεί να κερδίσεις, θα το πετύχεις εύκολα αφού το μυαλό σου και οι κινήσεις σου θα είναι πιο οργανωμένες και περισσότερο στοχευμένες. Μικρά ταξίδια, μεγαλύτερη επικοινωνία αλλά με γνώση του τι θέλεις και τι όχι, θα είναι για σένα το κλειδί για να ανοίξεις την πόρτα σε νέους ορίζοντες αλλά και σε καινούργιες επαγγελματικές γνωριμίες. Γενικά, αυτή την περίοδο ό,τι μοιράζεσαι, ακόμα και ένα προβληματισμό, θα σου κάνει καλό γιατί θα βρίσκεις αμέσως τη λύση. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες χρειάζεται να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί όλα μπορεί να χαλάσουν από ένα απλό λάθος.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μην αφήνεις τίποτε για την επόμενη ημέρα. Ό,τι μπορείς να το κάνεις σήμερα για να έχεις την ευχέρεια της υλοποίησης. 




Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου