ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Η νέα τάση επιτάσσει χρώμα στις βλεφαρίδες!

Ζηλεύεις και εσύ τις γυναίκες με πλούσιες βλεφαρίδες; Θες και εσύ να έχεις μακριές, μεγάλες βλεφαρίδες που να φαίνονται από πολύ μακριά; Να λάμπει το πρόσωπο σου. Δεν είσαι η μόνη.....
Έχεις δοκιμάσει όλες τις μάσκαρες απ' όλες τις εταιρίες. Εντάξει, δεν είναι ότι δεν κάνουν δουλειά αλλά δεν κάνουν τις βλεφαρίδες σου τόσο εντυπωσιακές. Άσε που όσο βάζεις μάσκαρα, αυτές ξεκινούν να πέφτουν. Γιατί δεν δοκιμάζεις ψεύτικες βλεφαρίδες;
Και μάλιστα χρωματιστές. Είναι στην μόδα και είναι υπέροχες. Ότι πρέπει για το καλοκαίρι που μας έρχεται. Μην είσαι προκατειλημμένη απέναντι στις ψεύτικες βλεφαρίδες και τόλμησε αυτή την αλλαγή. Να δεις που σιγά σιγά όλες οι γυναίκες θα τις φοράνε και εσύ θα λες ''εγώ ήμουν η πρώτη''.







Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου