ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Γλυκιά Απόδραση (Comme un Avion)!

Ο μεσήλικας γραφίστας Μισέλ αγαπάει τα αεροπλάνα. Μέρα με νύχτα, στο ντους, στη δουλειά, απάνω στο σκούτερ του, ονειρεύεται να είναι ένας αεροπόρος εξερευνητής. Μια ημέρα, δέχεται το σοκ, όταν βλέπει ....
.... ένα καγιάκ. Θα μπορούσε να είναι αεροπλάνο δίχως φτερά. Ορμώμενος από τρελό αυθορμητισμό, παραγγέλνει όλο το πακέτο: κανό, κουπιά, ό,τι χρειάζεται. Κι αφού η σύζυγος του, η Ρασέλ, τον ενθαρρύνει, τι πειράζει που δεν έχει ξαναμπεί ποτέ του σε βάρκα; Η περιπέτεια του ξεκινά και είναι γεμάτη εκπλήξεις, μέσα και έξω από το νερό.
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 26 Μαϊ 2016
Διανομή: FilmTrade
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: Dolby Digital
Γλώσσα: Γαλλικά




Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου