ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Πανεύκολες συνταγές για brunch για όσους κάνουν δίαιτα!

Θες να φτιάξεις brunch στο σπίτι αλλά φοβάσαι μην χαλάσεις την διατροφή σου. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς.
Λατρεύεις να πηγαίνεις για brunch με φίλους. Διαλέγεις πάντα το καλύτερο πιάτο το οποίο είναι πάντα αρκετά χορταστικό αλλά παχυντικό. Θες να τρως κάτι που να έχει λιγότερες θερμίδες για να μην χαλάσεις την διατροφή σου. Εμείς σου βρήκαμε μερικές συνταγές για brunch με κάτω από 80 θερμίδες.....


Γιαούρτι με γκρανόλα




Πολύ απλή συνταγή. Χρειάζεσαι ένα γιαούρτι στραγγιστό, γκρανόλα και μέλι. Άμα θες και φράουλες. Αν σου αρέσουν πάνε πάρα πολύ. Βάζεις δυο κουταλιές γιαούρτι μετά την γκρανόλα και μετά λίγο μέλι από πάνω. Νοστιμότατο και διαίτης.

Ψητά σπαράγγια με τηγανητά και πανσέτα




Θα χρειαστείς ένα ματσάκι σπαράγγια, 2 πανσέτες, φέτες κρεμμυδιού, 3 σκελίδες σκόρδο, κόκκινο πιπέρι σε σκόνη, δυο κουταλάκια του γλυκού σκόνη και λίγο λάδι. Τι κάνεις; Τηγανίζεις για λίγο τα σπαράγγια μέχρι να μαλακώσουν. Βγάζεις τα σπαράγγια και τηγανίζεις την πανσέτα. Όταν πάρει χρώμα βάζεις τα σπαράγγια. Ρίξε μέσα όλα τα υλικά και τα μυρωδικά, περίμενε λίγο να πάρουν χρωματάκι. Και έτοιμο.

Τοστ ολικής αλέσεως με αυγά βραστά




Πανεύκολη, νόστιμη και υγιεινή συνταγή. Βράσε δυο αυγουλάκια για κανένα δεκάλεπτο. Κόψε το σε κομμάτια, ρίξε τις φέτες στο τοστ και βάλε λίγο αλατάκι. Αυτό ήταν.

Burritos με λαχανικά




Λοιπόν. Θα χρειαστείς κομμένες ντοματούλες, κρεμμυδάκι, φέτες αβοκάντο, και ότι λαχανικά σου αρέσουν. Επίσης θα πρέπει να έχεις χυμό λεμονιού, τσίλι, αλάτι, κύμινο και τορτίγιας.
Βάζεις σε ένα τηγάνι την ντομάτα και το κρεμμύδι μαζί με ένα κουταλάκι της σούπας ελαιόλαδο. Περίμενε 20 λεπτά και μετά πρόσθεσε τον χυμό λεμονιού, το τσίλι, το αλάτι, το κύμινο και μισό φλιτζάνι νερό. Χαμήλωσε την φωτιά και ας το να σιγοβράζει για δέκα λεπτά. Στην συνέχεια άνοιξε της τορτίγιας και βάλε μέσα το μείγμα που έφτιαξες και το αβοκάντο. Έτοιμο.




Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!


1 σχόλιο:

  1. Υπέροχες και εύκολες συνταγές. Για περισσότερες ιδέες σχετικά με brunch συνταγές επισκέπτομαι και το maggicooking.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή