ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/5



ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη και ο Δίας στην Παρθένο προάγουν τις φιλοδοξίες σου για κάτι «μεγάλο» στην δουλειά σου, να θυμάσαι όμως ότι κάποιες από τις πρωτότυπες ιδέες σου μπορεί να σκοντάψουν σε τεχνικές αδυναμίες ή ανεπάρκειες, που δεν έχεις υπολογίσει. Γι’ αυτό φρόντισε πριν...
ενθουσιαστείς, να προβείς σε έναν «εξονυχιστικό» έλεγχο, ιδιαίτερα σε σχέση με κάποιες «καταλυτικές» λεπτομέρειες, ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ερωτικά
Σήμερα έλκεις πρόσωπα που δίνουν μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες και εκτιμούν ιδιαίτερα τον «επαγγελματισμό» στον χειρισμό των όποιων υποθέσεων κι αν φροντίσεις να καλύψεις τις απαιτήσεις τους μπορεί να γίνουν φανατικοί θαυμαστές σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Με την Σελήνη και τον Δία στην Παρθένο, το θετικό κλίμα και η προφανής αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπο σου, σε κάνει να αναθαρρήσεις και να ελπίζεις στα καλύτερα! Μάλιστα, εκτός από τις καθαρά επαγγελματικές σου υποθέσεις, που φαίνεται πως θα εξελιχθούν καλύτερα του αναμενομένου, ίσως βρεις τον χρόνο να ασχοληθείς και με την φροντίδα ενός αγαπημένου σου προσώπου ή οικιακού ζώου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου εξακολουθεί να σε «προμοτάρει», προσελκύοντας άτομα που γενικά ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές σου. Από εκεί και ύστερα είναι στην διακριτική σου ευχέρεια να αποφασίσεις το που θα δείξεις τελικά την... εύνοια σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ρυθμίσεις θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, όχι όμως κάνοντας ότι... σου έρθει αλλά με βάση έναν σχεδιασμό, στον οποίο πιθανότατα θα συμμετέχουν και κάποιοι πιο ειδικοί επί του θέματος. Παράλληλα, με την συνδρομή του Δία στο ίδιο ζώδιο οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να προμηθευτείς τον αναγκαίο οικιακό εξοπλισμό αλλά και για να προχωρήσεις σε μια περιουσιακή ρύθμιση, που θα σε ωφελήσει.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο που παρέχει υπηρεσίες φαίνεται να σου κινεί το ενδιαφέρον και με δεδομένη την ικανότητα σου να «γητεύεις» με τα λόγια, δεν θέλει και πολύ για να τον/την πείσεις να σε ακολουθήσει σε ένα ... κρυφό μέρος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η ημέρα μπορεί να έχει αυξημένες απαιτήσεις σε σχέση με επαφές και μετακινήσεις, που στην πλειοψηφία τους περιστρέφονται γύρω από επαγγελματικά θέματα. Και παρότι κάποια στιγμή μπορεί να «αγανακτήσεις» από την γραφειοκρατία ή την σχολαστικότητα κάποιων, τελικά δεν θα λείψουν και οι ευχάριστες στιγμές, αφού όσο τελειομανής μπορεί να είναι η Σελήνη στην Παρθένο άλλο τόσο «χαλαρός» είναι ο Δίας στο ίδιο ζώδιο!
Ερωτικά
Ίσως γνωρίσεις ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο κατά την διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης ή μιας εργασίας, παρότι όμως αυτό θα σε βοηθήσει να τελειώσεις τις δουλειές σου μια ώρα αρχύτερα, φαίνεται να παραπέμπει σε μια φιλία και τίποτα περισσότερο.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Συνήθως αδιαφορείς για τις «ταπεινές» λεπτομέρειες δίνοντας μεγαλύτερη σημασία σε αυτά που εντυπωσιάζουν είτε εσένα, είτε τους άλλους, σήμερα όμως η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να αλλάξεις πολιτική, δίνοντας προτεραιότητα στην χρηστική αξία των πραγμάτων. Αυτό ισχύει άμεσα για τις οικονομικές σου υποθέσεις ή τις αγορές σου αλλά και για θέματα συμπεριφοράς απέναντι σε πρόσωπα που θα μπορούσαν να σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμα.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις, όσον αφορά όμως στην ουσία της προσωπικής σου ζωής, δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι που θα σε ικανοποιήσει, ίσα-ίσα που καλείσαι να διαχειριστείς μάλλον περίπλοκες καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου, το κλίμα είναι «επαγγελματικό» και απόλυτα συμβατό με τις πεποιθήσεις σου και τον τρόπο που συνήθως επιλέγεις για να κινηθείς. Δεν έχεις λοιπόν παρά να εφαρμόσεις όλα αυτά που σχεδίασες με προσοχή ή να εκμεταλλευτείς την άρτια παρουσία σου, που μπορεί να είναι η αφετηρία μιας γόνιμης συνεργασίας με έναν ισχυρό παράγοντα. Παράλληλα, ο Δίας συμβάλλει κι αυτός από την πλευρά του στην ανάπτυξή σου.
Ερωτικά
Σήμερα έχεις τον τρόπο να κερδίσεις τους άλλους χωρίς να κάνεις κάτι ιδιαίτερο, αφού τα «κλισέ» με βάση τα οποία κινείσαι βρίσκουν ανταπόκριση! Ίσως μάλιστα να βρεθείς πολύ κοντά με ένα πρόσωπο που μπορεί να σε βοηθήσει και στην δουλειά σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να μην αγνοήσεις τις λεπτομέρειες σε μια επαγγελματική υπόθεση σου, κι αν νομίζεις ότι δεν διαθέτεις την τεχνογνωσία για την επίλυση ενός προβλήματος, απευθύνσου στους ειδικούς και μην αποπειραθείς να «επινοήσεις» λύσεις της στιγμής, αφού πιθανότατα θα κάνεις τα πράγματα ακόμη πιο περίπλοκα. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Δίας στο ίδιο ζώδιο θα σε βγάλει τελικά στον... αφρό!
Ερωτικά
Φαίνεται ότι κάποιος/α σε «ζορίζει» με το αναλυτικό πνεύμα του/της κι ίσως κάποια στιγμή να... αγανακτήσεις από την σημασία που δίνει σε κάποιες λεπτομέρειες. Είναι ωστόσο μια ευκαιρία να κάτσεις και να σκεφτείς όλα όσα μπορεί να αφορούν στις σχέσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σε φέρνει κοντά σε άτομα με τα οποία μπορείς να έχεις μια ισότιμη σχέση «κτισμένη» με αμοιβαίες εξυπηρετήσεις. Ίσως μάλιστα να καρπωθείς άμεσα τα καλά αυτής της συνεργασίας, βελτιώνοντας το εισόδημα σου ή αποκτώντας κάτι μέσω μιας ανταλλαγής. Παράλληλα, ο Δίας στο ίδιο ζώδιο σε καλεί να αξιοποιήσεις το πλεονέκτημα που σου παρέχει μια «κομβική» φιλία ή ένας συλλογικός φορέας.
Ερωτικά
Σήμερα φαίνεται να υπάρχει ένα έλλειμμα... ρομαντισμού κι αντίστοιχα ένα περίσσευμα λογικής. Το καλύτερο λοιπόν θα ήταν να δώσεις στην σχέση σου έναν πιο πρακτικό χαρακτήρα, δουλεύοντας με το ταίρι σου ένα χρηστικό αντικείμενο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να επιληφθείς κάποιων λεπτομερειών που αφορούν στην αρτιότερη παρουσίαση ενός θέματος, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί «κομβικό» για την περαιτέρω εξέλιξη σου. Επιπλέον, ο Δίας στο ίδιο ζώδιο θα σου δώσει την ευκαιρία να βρεθείς πιο κοντά σε ένα ισχυρό πρόσωπο, με σκοπό να καταστρώσετε σχέδια και να «τρέξετε» μια υπόθεση από κοινού, συνδυάζοντας μάλιστα «το τερπνόν μετά του ωφελίμου»!
Ερωτικά
Η επιθυμία σου να γοητεύσεις ένα πρόσωπο που έχει διαφορετική νοοτροπία από την δική σου, μπορεί να σε κάνει να υιοθετήσεις πρακτικές που δεν συνηθίζεις. Μπαίνοντας όμως σε έναν ρόλο που δεν σε αντιπροσωπεύει, κινδυνεύεις να φανείς αναξιόπιστος/η στη συνέχεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια νομική υπόθεση ή ένα επαγγελματικό ταξίδι. Επιπλέον, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να «μυηθείς» σε κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες που μπορεί να αφορούν είτε το διαδίκτυο, είτε γενικότερα τον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας. Αν όμως κάτι τέτοιο ξεφεύγει από τα ενδιαφέροντα σου, μπορείς να αρκεστείς στην διευθέτηση πρακτικών θεμάτων που σχετίζονται άμεσα με την καθημερινότητα σου.
Ερωτικά
Αν θέλεις να ανεβάσεις ακόμη περισσότερο το «πρεστίζ» σου δεν έχεις παρά να «κυκλοφορήσεις», αφού η ανταπόκριση των άλλων προς το πρόσωπο σου είναι μάλλον δεδομένη. Επιπλέον ίσως να προκύψει κάτι ενδιαφέρον κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Η Σελήνη και ο Δίας στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλουν θετικά στην διεκπεραίωση μιας οικονομικής υπόθεσης σου, κυρίως μέσω της συνδρομής κάποιων ειδικών που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Παράλληλα, ίσως να αποκτήσεις πρόσβαση σε κάποια χρήσιμα εργαλεία, με τα οποία θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στις πιο σύγχρονες απαιτήσεις των καιρών. Ακόμη, ευνοούνται οι επενδυτικές δραστηριότητες.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να μάθεις κάτι νέο ή διαφορετικό στην σεξουαλική σου πρακτική, διαπιστώνοντας τελικά, ότι έχουν και οι τεχνικές τα... καλά τους! Επιπλέον όμως καλείσαι να τηρήσεις τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας, ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο θα σου δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσεις μια συνεργασία, μέσα από την παραγωγή συγκεκριμένου έργου. Καλό είναι όμως να περιορίσεις τον συναισθηματισμό σου, ώστε να κινηθείς λογικά και με βάση κάποιους κανόνες που διασφαλίζουν την ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων. Αυτό θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις με επιτυχία μια επαγγελματική σου υπόθεση αλλά και να τελειοποιήσεις τις εμπνεύσεις σου.
Ερωτικά
Από την στιγμή που οι διαθέσιμες επιλογές σου είναι περισσότερες από μια, κινδυνεύεις να περιπέσεις σε μια κατάσταση, όπου όσο και να «ψειρίζεις» τα πράγματα, συμπέρασμα... δεν θα βγαίνει! Ίσως λοιπόν είναι καλύτερα να αποφασίσει η άλλη πλευρά.




Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου