ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια



Προβλέψεις Εβδομάδας από 22 έως 28 Μαΐου από την αστρολόγο, Μπέλλα Κυδωνάκη

ΚΡΙΟΣ
Μπαίνει μια καινούργια ενέργεια στην ζωή σου και σου δίνει την ελπίδα ότι όλα θα αλλάξουν και θα πάνε καλύτερα κυρίως στον οικονομικό τομέα. Μπορεί να ....
..... μην έχει συμβεί κάτι διαφορετικό, αλλά εσύ έχεις κάνει μια εσωτερική στροφή και αυτό θα σε βοηθήσει να γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός/η. Γιατί αποκτάς μια άλλη οπτική, περισσότερο αισιόδοξη. Η διάθεση να ξεφύγεις από την καθημερινότητα κάνοντας ταξίδια και μεγάλες διαδρομές θα σε ξεσηκώσει με κάποιο τρόπο και θα αλλάξει πάνω από όλα τη διάθεσή σου και μετά τα υπόλοιπα. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες μπορεί να σου δημιουργηθεί μια αίσθηση κτητικότητας αλλά και καχυποψίας για όλους και όλα. Πριν βγάλεις συμπεράσματα, φρόντισε να δεις που είναι η αλήθεια και που το ψέμα.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Διατήρησε μέσα σου τα καινούργια συναισθήματα αισιοδοξίας για να μπορέσεις να ξεκολλήσεις από παλιές καταστάσεις που δεν σε εξυπηρετούσαν καθόλου.


ΤΑΥΡΟΣ
Φεύγει πλέον ο Ήλιος από το ζώδιό σου και πρέπει με κάποιο τρόπο να εκμεταλλευτείς τις καινούργιες πληροφορίες που σου άφησε και πως πρέπει να τις χρησιμοποιήσεις για να έχεις την καλύτερη έκβαση κυρίως σε θέματα συνειδητότητας αλλά και σε πρακτικές αποφάσεις. Είναι πολύ σημαντικό η έκφρασή σου να ξεκινάει από σένα και να κατευθύνεται προς εσένα. Ο Ερμής, που γυρνάει ορθόδρομος από την Κυριακή και μετά, θα δώσει μια καινούργια διάσταση στην προσωπική σου ζωή γιατί θα εκφραστείς πλέον πιο ανοικτά και θα έχεις την όρεξη να υλοποιήσεις πολλές από τις ιδέες σου. Ο συγκεντρωτισμός που έχεις σαν χαρακτήρας πολλές φορές σε παιδεύει γιατί δεν ελίσσεσαι και δεν δίνεις πρωτοβουλίες σε άτομα που δεν σε πείθουν. Εκ των πραγμάτων όμως θα δοκιμάσεις νέες εμπειρίες βασισμένες στην επικοινωνία και στον επιμερισμό. Οι οικονομικές σου ανησυχίες θα βρουν διέξοδο πιο εύκολα αν καταφέρεις να ξεκολλήσεις από το ίδιο μοτίβο που δεν σε αφήνει να ρισκάρεις ή να ελιχθείς για να ανοίξεις νέες πόρτες.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Το μυστικό για να δημιουργήσεις καινούργιες προοπτικές κυρίως στον οικονομικό τομέα είναι να δεις και άλλες πτυχές της πραγματικότητας που πιθανόν αποφεύγεις λόγω του φόβου σου να επικοινωνήσεις πιο ανοικτά.


ΔΙΔΥΜΟΙ
 Έχεις την τύχη με το μέρος σου από εδώ και πέρα. Γιατί από τη μια μόλις μπήκε ο Ήλιος στο ζώδιό σου και από την άλλη από τις 24/6 και μετά θα έρθει να τον συντροφεύσει και η Αφροδίτη. Οπότε θα δοκιμάσεις να ανοίξεις τα φτερά σου προς άλλες κατευθύνσεις περισσότερο ταιριαστές στο δικό σου χαρακτήρα. Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον άξονά σου θα ενεργοποιήσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες και θα κάνεις πολλές επαφές και σκέψεις για συνεργασίες. Αλλά όλα αυτά κάτω από μια υπερβολική ένταση. Για αυτό φρόντισε να χαλαρώνεις και λίγο. Επιπλέον, από τις 22/6, γυρνάει και ο Ερμής ορθόδρομος και σίγουρα θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις και πάλι τις επικοινωνίες σου με το στυλ που σου αρέσει και σου πηγαίνει. Παρόλα αυτά, θα παραμείνεις για λίγο σε ένα σκεπτικισμό για διάφορα πράγματα που σου συμβαίνουν αυτήν τη στιγμή. Με κάποιο τρόπο όμως θα αρχίσεις να είσαι καλύτερα με τον εαυτό σου και να μοιράζεσαι έστω και με λίγα άτομα τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο μπαίνεις και πάλι στο παιχνίδι τόσο θα νιώθεις ότι έχεις μια μεγαλύτερη γκάμα ενδιαφερόντων που αν την χρησιμοποιήσεις σωστά θα βγεις από τα εσωτερικά σου αδιέξοδα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Πανσέληνο που γίνεται στις 22 του μηνός σίγουρα θα έχεις μια μικρή ανησυχία την οποία πιθανόν να βγάλεις στο κομμάτι της επικοινωνίας σου. Μπορεί να μην προλαβαίνεις να καθίσεις ούτε για ένα λεπτό, γιατί θα μπουν τόσα πολλά πράγματα στην ατζέντα σου που θα νιώθεις συνέχεια ότι ο χρόνος δεν σε φτάνει. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να κάνεις μια πιο χρήσιμη επιλογή στις επικοινωνίες και στις επαφές σου για να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα και να μην πελαγώσεις. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα δοκιμαστούν τα νεύρα σου από το βαρυφορτωμένο πρόγραμμά σου. Μην αγχώνεσαι πάντως όλα θα τα καταφέρεις. Και αν χαλάσει κάτι μάλλον θα είναι για το καλό σου γιατί πιθανόν δεν θα έπρεπε τελικά να το κάνεις. Η επαφή με έναν Τοξότη μπορεί να σε τσιτώσει περισσότερο γιατί θα υπάρχει πίεση από την πλευρά του να τελειώσεις κάτι που πιθανόν εσύ να το βλέπεις δύσκολο ή σχεδόν ανέφικτο. Ενδεχομένως να δημιουργηθεί ένα καινούργιο παρασκήνιο στη ζωή σου με επαφές και συζητήσεις που μπορεί να μη δουν ποτέ το φως της ημέρας, αλλά έτσι σου βγαίνει και πρέπει μάλλον να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μη σε φοβίζουν οι αιφνίδιες αλλαγές που βιώνεις αυτήν τη στιγμή. Σε οδηγούν σε λύσεις που δεν μπορούσες καν να φανταστείς.


ΛΕΩΝ
Δημιουργούνται νέες προϋποθέσεις στην καθημερινότητά σου και σιγά-σιγά θα φύγεις από μια κατάσταση που πιθανόν να μην έβλεπες λύσεις. Οι καινούργιες γέφυρες που θα χτίσεις θα σε συνδέσουν με νέα άτομα και δουλειές. Οπότε θα σταματήσει κατά κάποιο τρόπο η απραξία και η στασιμότητα σε κάποια θέματα τα οποία ίσως να σου φαίνονταν αδιέξοδα. Το θέμα με ένα ακίνητο που μπορεί να σε είχε προβληματίσει μάλλον θα λυθεί με έναν περίεργο τρόπο που ούτε καν μπορούσες να φανταστείς. Γιατί χρειάζεται να θυμάσαι ότι πρέπει να αφήνεσαι στα μηνύματα του σύμπαντος για να δεις και άλλες πόρτες που μπορούν να σου ανοιχτούν. Οι προσωπικές σου σχέσεις σίγουρα θα γίνουν πολύ καλύτερες αφού θα έχεις την άνεση να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να τα επικοινωνήσεις χωρίς να φοβάσαι ότι θα εκτεθείς ή θα προδοθείς.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Πίστεψε περισσότερο στο στόχο σου για να μπορέσεις να τον δεις ολοκληρωμένο. Τώρα είναι η ευκαιρία να οραματιστείς πράγματα που σου πηγαίνουν και σε προχωράνε πιο μπροστά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρ’ όλο που υπάρχει ακόμα ένα είδος σταθερότητας στην καθημερινότητά σου και σε βοηθάει στο να νιώθεις ασφαλής, έχεις ξεκινήσει να διαπραγματεύεσαι μέσα από μια ευρύτερη επικοινωνία ή και διαφωνίες με κάποιους φίλους ή συγγενικά πρόσωπα. Πιθανόν όλο αυτό να σου δημιουργεί μια μεγαλύτερη ανησυχία γιατί μέσα στις συζητήσεις και στις αναλύσεις μπορεί να διαφωνήσεις ανοικτά με ένα άτομο. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες ίσως νιώσεις ξαφνικά ότι γίνεται στη ζωή σου μια εισβολή πληροφοριών ή ατόμων που σε βγάζουν έξω από τα νερά σου και να αντιδράσεις περίεργα. Αν φυσικά παραμείνεις ψύχραιμος/η, θα δεις ότι όλο αυτό θα περάσει χωρίς να «βραχείς» καθόλου. Όλα παίζονται στη διαχείριση και γενικά στο τρόπο που θα συλλάβεις τις πληροφορίες από τους έξω. Το καλό είναι ότι μπορείς να διατηρείς με έναν εύκολο τρόπο την ισχυρή λογική σου η οποία σε βοηθάει και στον οικονομικό τομέα. Μια μικρή δόση πάντως επιπολαιότητας μπορεί να αλλάξει για λίγο την εικόνα σου, αλλά μάλλον το έχεις ανάγκη γιατί κάπου θα ελαφρύνεις από τα πολλά βάρη.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Σχεδιάζοντας να βγεις πλέον προς τα έξω και επικοινωνώντας περισσότερο, μπορεί να παρασυρθείς από κάποιες υπερβολές και θα χρειαστεί να είσαι πιο συνειδητός/ή σε ό,τι κάνεις για να μην εκτεθείς.


ΖΥΓΟΣ
Το τοπίο πλέον αλλάζει και μπορεί να νιώσεις ότι είσαι σε ένα λεωφορείο με το οποίο ταξιδεύεις σε καλύτερα μέρη. Όλα θα είναι σιγά-σιγά πιο εύκολα και θα λυθούν πολλά μυστήρια που εδώ και καιρό σε είχαν προβληματίσει. Ό,τι πήρες αυτό το διάστημα σαν εμπειρία θα πρέπει να το επικοινωνήσεις με τον καλύτερο τρόπο και σίγουρα είσαι το πλέον κατάλληλο άτομο για να το κάνει, γιατί αυτή είναι η δυναμική σου και το ταλέντο σου συγχρόνως. Το ότι θα ξαποστάσεις και ψυχικά και σωματικά θα σου δώσει την ευκαιρία να εναρμονιστείς πιο εύκολα με το περιβάλλον. Η δημιουργικότητα και το ρίσκο θα σου προσφέρουν καινούργιες χαρές αλλά και ένα μελλοντικό ορίζοντα όπου θα μπορείς να ονειρεύεσαι πιο εύκολα. Σίγουρα θα υπάρχουν ακόμα κάποιες παράμετροι που δεν μπορείς να τις αναιρέσεις αλλά τουλάχιστον βλέπεις ότι μπορείς να βρεις λύσεις και αυτό σε ηρεμεί.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βλέπεις ότι οι ανατροπές σε οτιδήποτε που ήταν μεν σταθερό αλλά βλαβερό θα γίνουν μόνον από εσένα. Άρα το παιχνίδι είναι στα χέρια σου, αρκεί να το καταλάβεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια που υπήρχαν σιγά-σιγά θα σταματήσουν και θα υπάρξει μεγαλύτερη και πιο εύκολη πρόσβαση μέσω κάποιων άλλων ατόμων. Τα πράγματα θα ισιώσουν τελείως και θα μπορέσεις με το δικό σου τρόπο να εξασφαλίσεις αυτά που πρέπει και χρειάζεσαι για να νιώσεις ασφάλεια. Οι συζητήσεις και οι συμφωνίες που θα ανταλλάξεις με πολύ κοντινά σου άτομα ή με συνεργάτες θα σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα παραπέρα γιατί θα δεις ότι έχεις κάποια στηρίγματα τα οποία είναι για σένα απαραίτητα. Το ότι θα πρέπει να ανοιχτείς περισσότερο και να πάρεις ακόμα και κάποιες γνώσεις μάλλον δεν είναι το καλύτερό σου γιατί μερικές φορές νιώθεις ότι εκτίθεσαι. Αλλά είναι στο χέρι σου το πώς θα χρησιμοποιήσεις τις πληροφορίες και τις γνώσεις που θα συλλέξεις αυτή την περίοδο. Ο Άρης που μπαίνει πάλι στο ζώδιό σου από τις 28/6 και μετά, θα επαναφέρει την ατομική σου δύναμη στη βάση της. Τελικά ξεκινάει μια περίοδος για σένα πολύ ιδιαίτερη και καρμική.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο πιο πολύ ανοίγεσαι, μπορεί να νιώθεις ότι εκτίθεσαι. Το μυστικό είναι να ανοίγεσαι αλλά με διάκριση σε ποιον/α θα πρέπει να μιλήσεις και μέχρι που να φτάσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπαίνεις και πάλι σε μεγαλύτερη δράση αφού ο Ήλιος αλλά και η Αφροδίτη θα βρεθούν στον άξονά σου, στους Διδύμους, οπότε ενεργοποιείσαι πάρα πολύ σε σχέση με τους άλλους. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, στις 22 του μηνός θα σε βάλει σε διαδικασία να ανοιχτείς πολύ παραπάνω, οπότε θα μιλήσεις και πιθανόν θα εκτεθείς, κάτι που δείχνει να μη σε ενδιαφέρει. Η παρουσία σου σε μια συνεργασία θα είναι καταλυτική και σίγουρα αυτό θα σε βάλει σε καινούργιες περιπέτειες. Γιατί έτσι βλέπεις τη ζωή, σαν ένα τεράστιο ρίσκο και γεμάτη ευκαιρίες για νέους στόχους. Αυτός είναι ο λόγος που η προσωπικότητά σου σε οδηγεί συχνά σε... μπελάδες, αλλά εσύ στο τέλος καταφέρνεις να βγαίνεις αλώβητος/η. Το ζητούμενο είναι να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων χωρίς νεύρα και εντάσεις για να ξεπεράσεις τελικά το κομμάτι των εσωτερικών ανατροπών και να συνεργαστείς με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο αντέχεις και μπορείς βάλε ακόμα και σε μικρά πράγματα μια τάξη για να μη χάνεις τον μπούσουλα και για να μη φεύγεις μακριά από τους στόχους σου


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορεί να βομβαρδιστείς ξαφνικά από νέες πληροφορίες που πιθανόν να μην είναι εύκολο να τις αντέξεις γιατί θα πελαγώσεις και δεν θα ξέρεις από που να ξεκινήσεις ή τι πρέπει να κρατήσεις και να πετάξεις. Η σχέση σου πάντως με τα άτομα που είναι γύρω σου θα αλλάξει τελείως και θα γίνει πιο ανοιχτή εκ των πραγμάτων, χωρίς όμως να σημαίνει ότι θα είναι εύκολο για σένα. Γιατί κατά κάποιο τρόπο αναγκάζεσαι και μπορεί μαζί με την επικοινωνία να εκτίθεσαι συγχρόνως. Οπότε όλα θα πρέπει να γίνουν με μια ισορροπία και χωρίς υπερβολικές εντάσεις. Τα πάντα είναι στο χέρι σου αυτή την στιγμή και αυτό που σε βοηθάει είναι ότι μπορείς εύκολα και προσαρμόζεις το πρακτικό κομμάτι της ζωής με τις προσωπικές σου ιδέες. Ένα ταξίδι, όχι απαραίτητα στο εξωτερικό, θα σου δώσει μια καινούργια οπτική γωνία γιατί θα το συνδυάσεις με νέα επαγγελματικά ανοίγματα.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μην επηρεάζεσαι από λόγια και αποφάσεις άλλων. Διερεύνησε πρώτα καλά κάθε νέα πληροφορία πριν βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 Έχεις καινούργια πράγματα να ασχοληθείς και αυτό σε ενθουσιάζει γιατί βγαίνεις από τη στασιμότητα και τη μονοτονία. Η διάθεσή σου να γνωριστείς και πάλι από την αρχή με κάποια πρόσωπα που συνεργάζεσαι, θα σου δείξει μια άλλη διάσταση της πραγματικότητας. Θα αναπτύξεις δραστηριότητες οι οποίες θα αλλάξουν τελείως την οπτική σου και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις μέσα σου πολύ καλύτερα από άλλες φορές. Για αυτό ερεύνησε σε βάθος οτιδήποτε καινούργιο πέφτει στα χέρια σου γιατί έτσι θα επεκταθείς και θα έχεις και ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο. Οι σκοπιμότητες που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή από την πλευρά μιας ομάδας μπορεί να μη σου αρέσουν και τόσο πολύ, αλλά, επειδή έχεις δώσει το λόγο σου κατά κάποιο τρόπο, θα ακολουθήσεις αυτά που έχουν αποφασιστεί. Με ένα διπλωματικό τρόπο όμως «θα τραβήξεις και την ουρά σου» από εκεί που δεν σου αρέσει. Οπότε θα συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου και θα νιώθεις και καλά.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δύσκολα συναισθήματα από το παρελθόν μπορεί να σε απομονώσουν για λίγο. Φρόντισε να πείσεις τον εαυτό σου ότι είναι προσωρινό.


ΙΧΘΥΕΣ
Μεγεθύνεις κάποιες καταστάσεις μέσα σου με στόχο να ξεκαθαρίσεις και πιθανόν να απομακρυνθείς από κάποια άτομα ή συνθήκες που δεν σε βολεύουν αυτή την στιγμή. Τα πράγματα είναι πολύ ρευστά γιατί θα δεις και άλλες διαστάσεις αλλά και απόψεις που τις θεωρούσες δεδομένες να μεταβάλλονται κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να υιοθετήσεις σαν πραγματικότητα μέσα σου αυτές τις αλλαγές. Το ζητούμενο είναι να αναλάβεις τις δικές σου ευθύνες και μετά να κοιτάξεις μπροστά, χωρίς να δεσμεύεσαι αυτήν τη στιγμή με άτομα, λόγια και πολλές συζητήσεις που μπορεί μετά να σου φανούν ανούσιες ή χωρίς υπόσταση.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Το μυστικό είναι να κρατηθείς σε εγρήγορση και να ξέρεις ποιος/ποια είσαι και τι θέλεις να κάνεις. Γιατί ξαφνικά μπορεί να χάσεις για λίγο τον προσωπικό σου δρόμο.



Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου