250 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
8 φέτες τσουρέκι ψιλοκομμένο
3 κουταλιές της σούπας κακάο
1 συσκευασία γάλα ζαχαρούχο
Εκτέλεση
Στον κάδο του μίξερ και στη μεσαία σκάλα ανακατεύουμε το βούτυρο κομμένο σε κομμάτια και σε θερμοκρασία δωματίου με το ζαχαρούχο, μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
Κόβουμε τις φέτες τσουρεκιού σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο υπόλοιπο μείγμα. Ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε όλο το υλικό σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο, το τυλίγουμε σε ότι σχήμα αγαπάμε και το τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσει για περίπου 3 ώρες.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου