ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Εβδομαδιαίες Μαγιάτικες προβλέψεις για όλα τα ζώδια



Προβλέψεις Εβδομάδας από 1 έως 7 Μαΐου από την αστρολόγο, Μπέλλα Κυδωνάκη

ΚΡΙΟΣ
Προσπαθώντας να ηρεμήσεις και να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις, μπορεί κάπως να απομονωθείς ή να νιώσεις ότι οι άλλοι σε έχουν βάλει στο περιθώριο αλλά αυτό δεν ισχύει. Απλά, οφείλεις να δεις κάποια.....
..... θέματα κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα. Η πρακτική πλευρά πολλών ζητημάτων θα σε απασχολήσει για αυτό θα πιάσεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που παλιότερα δεν σκεφτόσουν καν και κυρίως να λειτουργείς με έναν εντελώς άλλο τρόπο στα οικονομικά σου θέματα. Αυτό θα σε βάλει σε μια διαφορετική λογική η οποία πιθανόν να έχει μια ορθή βάση.
ΤΟ ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μην αφήνεις εντάσεις αλλά και εσωτερικές ενστάσεις να χαλάνε το πρόγραμμά σου. Η εμπειρία που παίρνεις αυτή την στιγμή είναι μοναδική και πρέπει να την εμπεδώσεις.



ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου, στις 6 του μηνός, θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν στην προσωπική σου ζωή. Γενικά θα δεις οτιδήποτε σχετίζεται με σένα με μεγαλύτερη ευκολία, όπως τις προσωπικές σου επιθυμίες και τα πραγματικά σου θέλω, μέσα από τα δικά σου μάτια. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, η Αφροδίτη που ήδη έχει μπει στο ζώδιό σου θα σε καθοδηγήσει σωστά, με πυξίδα πλέον την καρδιά σου. Μπορεί να υπάρχουν μικρές καθυστερήσεις σε ό,τι κάνεις και αυτό να σου δημιουργεί μια ανυπομονησία για το πότε θα φτάσεις στην εκπλήρωση του σκοπού σου. Σίγουρα χρειάζεσαι μεγαλύτερη υπομονή από άλλες φορές. Μάλλον τώρα βρίσκεις τον τελικό σου στόχο αλλά και τον τρόπο που θα τον φτάσεις, επειδή ξεκαθαρίζεις το τοπίο.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η αφιέρωση σε ένα μοναδικό και ολοκληρωμένο στόχο θα σου δώσει κίνητρα αλλά και πίστη ότι θα πετύχεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ανατρέπονται πολλά από τα σχέδιά σου που συμβαίνουν κάτω από μεγάλη μυστικότητα και απομόνωση. Η διεκδίκηση μιας προσωπικής σχέσης με άλλα μέσα ίσως είναι η αφορμή να δεις κάποιες καταστάσεις διαφορετικά. Τώρα έχεις σταθερή οπτική γωνία και ό,τι γίνει είναι με βάση τη λογική αλλά και την υπομονή. Ο τρόπος πάντως που σκέφτεσαι αυτή την στιγμή ενδέχεται να σε κάνει να αναρωτηθείς που έχεις κάνει λάθος και γιατί δεν προχωρούν τα πράγματα με τους ρυθμούς που θέλεις. Όντως, υπάρχουν καθυστερήσεις που σχετίζονται με παλιά κομμάτια τα οποία έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, με στόχο να τα λύσεις για να ανοίξεις καινούργιο δρόμο.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Το ενδιαφέρον σου χρειάζεται να παραμείνει αμείωτο σε ό,τι και αν κάνεις. Με αυτόν τον τρόπο θα αποδείξεις στον εαυτό σου -πάνω από όλους- τι θέλεις αληθινά και τι όχι.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο και με τον πιο ασφαλή τρόπο. Η διεκδίκηση από την πλευρά σου θα γίνει εύκολα και χωρίς να δημιουργηθούν αντιστάσεις ή αντιθέσεις με άλλα άτομα. Οπότε ό,τι και αν επιχειρήσεις, θα βρεις συμμάχους και κυρίως θα έχεις καλύτερη επαφή με τους γύρω σου. Θα αναζητήσεις την οικονομική σταθερότητα και με κάποιο τρόπο θα μεριμνήσεις με ορθότητα αλλά και με πολύ πρακτική σκέψη. Οπότε, χωρίς δυσκολία θα φέρεις το παιχνίδι στα μέτρα σου. Μπορεί να συναντηθείς με φίλους που είχατε χαθεί και σας ενώσουν κοινά ενδιαφέροντα και χόμπι.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Σκέψεις και συναισθήματα, όλα υποστηρίζουν τα σχέδιά σου. Η προσπάθειά σου θα ανταμειφθεί με το παραπάνω, αν δεν βιαστείς να βγάλεις πρώιμα συμπεράσματα.


ΛΕΩΝ
Αντιλαμβάνεσαι πιο εύκολα την υλική πραγματικότητα η οποία θα σε πιέσει αρκετά για να αποδώσεις τα μέγιστα. Οι ισορροπίες θα είναι εύθραυστες και στη δουλειά σου αλλά και στο σπίτι σου γιατί αναζητάς το καλύτερο. Όμως χρειάζονται έξυπνα βήματα και όχι σκέψεις παλαιολιθικές και απόλυτες για να το πετύχεις, κυρίως με αυτούς που συνεργάζεσαι ή τα κοντινά σου πρόσωπα. Πιθανόν να σταματήσει για λίγο η κίνηση σε οτιδήποτε κάνεις ή να υπάρχουν εμπόδια αλλά όλα αυτά σε σπρώχνουν προς νέες κατευθύνσεις που δεν είχες υπολογίσει πριν. Οπότε ό,τι γίνεται είναι για να δεις σε βάθος τα πράγματα. Η κοινωνικότητά σου πάντως θα βοηθήσει σε όλες τις αντιξοότητες που μπορεί να υπάρξουν.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ανάλαβε πρωτοβουλίες και μην σταθείς σε πράγματα που μπορεί να σε πηγαίνουν πίσω. Διάλεξε να πας μπροστά, χρησιμοποιώντας το δυνατό ένστικτό σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πιθανόν να δεις με ευκολία να υλοποιούνται πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείς να απολαμβάνεις κάποιες καλές και δυνατές εμπειρίες κι αυτό είναι για σένα το πιο εντυπωσιακό κομμάτι. Γιατί μαζί με την ευχαρίστηση, τα περνάς όλα με μια σχετική ηρεμία αλλά και εσωτερική εμπιστοσύνη κι είναι το κίνητρο για να καταφέρεις να προσφέρεις το καλύτερο στον εαυτό σου. Υποθέσεις του εξωτερικού ή σπουδών ενδέχεται να σου δώσουν μια ξεχωριστή οπτική αλλά και μελλοντική προοπτική και θα νιώσεις ότι τελικά οι προσπάθειες σου μπορεί να δικαιωθούν.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναζήτησε την ποιότητα σε όλα τα επίπεδα και θα δεις ότι θα σου είναι πιο εύκολο να την αποκτήσεις.


ΖΥΓΟΣ
Πολλά από τα θέματα που αντιμετωπίζεις έχουν να κάνουν με τις οικονομικές σου συνεργασίες και έστω και με τα χίλια ζόρια βλέπεις πράγματα ή συνειδητοποιείς τι πρέπει να κάνεις και πώς να κινηθείς για να έχεις το καταλληλότερο αποτέλεσμα. Ίσως νιώθεις ότι έχεις μια μικρή εξάρτηση από άτομα που δεν θα ήθελες και θεωρείς τον εαυτό σου έρμαιο γιατί δεν μπορείς να δράσεις αυτοβούλως, όμως δε γίνεται να προχωρήσεις αλλιώς, οπότε το υπομένεις. Η εδραίωση μιας συνεργασίας δεν είναι και τόσο εύκολη αλλά θα τα καταφέρεις περίφημα, αν βάλεις τη λογική σου κάτω και δεν αφήσεις τα συναισθήματα να σε παρασύρουν σε εντάσεις και λάθος κατευθύνσεις. Όσο πάντως οι επιλογές σου θα δικαιώνονται, άλλο τόσο θα παίρνεις τα πάνω σου. Η σχέση με έναν Ταύρο ή Σκορπιό θα έρθει και πάλι στο προσκήνιο.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οτιδήποτε θέλεις να κάνεις μπορεί να καθυστερεί, χωρίς να ευθύνεσαι εσύ. Μερικές φορές είναι απαραίτητη μια μεγαλύτερη διερεύνηση γι' αυτό χρειάζεται να αφήνεις τα πράγματα να κυλούν στους δικούς τους ρυθμούς.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 6 του μηνός και επηρεάζει άμεσα εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα φέρει στο προσκήνιο υποθέσεις που σε αφορούν αλλά σε σχέση με τους άλλους. Οπότε θα δώσεις προτεραιότητα και βάση στο τι θέλουν αυτοί και πώς ή αν γίνεται να το προσφέρεις. Όμως θα γίνουν και ξεκάθαρες συζητήσεις κι ίσως θέσεις καινούργιες βάσεις πάνω σε συγκεκριμένα πλάνα και συνεργασίες που σίγουρα θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις κάτι καλύτερο αφού θα έχεις τη σιγουριά ή την πεποίθηση ότι τελικά μπορείς να εμπιστευτείς.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η σταθερότητα και η πίστη για σένα είναι δυο σημαντικά εργαλεία για να κτίσεις την προσωπική αλλά κι όλων των ειδών τις σχέσεις σου που αφορούν σε συνεργασίες και επαφές. Όμως πρόσεξε μην το παρακάνεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκπαιδεύεσαι αυτό το διάστημα αλλά για σένα μπορεί να είναι δύσκολο ή επώδυνο, όμως αποκτάς μεγάλη εμπειρία στο γίγνεσθαι και τις πρακτικές εφαρμογές. Η διαδικασία του ξεκαθαρίσματος στο τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και πώς να το οργανώσεις είναι για σένα σημαντική που τώρα την μαθαίνεις. Δυσκολίες θα βρεις αλλά όχι τόσο μεγάλες όσο πίστευες αρχικά γιατί ήδη έχεις μπει σε βαθιά νερά και τα καταφέρνεις πολύ καλά, οπότε θα αντλήσεις μια εσωτερική σιγουριά η οποία θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις και να μην σταματήσεις πουθενά. Η σχέση σου με τα άτομα που βρίσκονται στην καθημερινότητά σου, ίσως είναι κάπως δύσκολη ή να μην υπάρχει συνεννόηση αλλά εσύ δεν το βάζεις κάτω, αφού είσαι αισιόδοξη φύση.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μπορείς να ανατρέψεις όλες τις αρνητικές σκέψεις που αφορούν πράξεις και δράσεις και κυρίως εφαρμογή πάνω στις ιδέες σου, δοκιμάζοντας και ρισκάροντας. Οπότε, θα απομακρύνεις όλους τους φόβους που έχεις για συγκεκριμένα θέματα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Βρίσκεις ότι όλα μπορούν να γίνουν με το δικό σου, ιδιαίτερο τρόπο κι αυτό σε ευχαριστεί. Αφού μάλιστα δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάτι, σου δημιουργείται ασφάλεια και σταθερότητα. Πάντως όποια πέτρα κι αν σηκωθεί θα είσαι από κάτω και όποτε βρίσκεις την ευκαιρία να περάσεις ωραία και να διασκεδάσεις, θα την εκμεταλλεύεσαι με μεγάλη ευκολία ενώ δεν θα διστάσεις ακόμα και να ρισκάρεις ή να δημιουργήσεις συνθήκες καλοπέρασης. Η ερωτική σου ζωή μπορεί επίσης να βελτιωθεί, αφού θα ανοίξεις, χωρίς δισταγμό τις πόρτες της καρδιάς σου. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα σου δοθεί η δυνατότητα να κάνεις καινούργια ανοίγματα.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μην αντιστέκεσαι στην καλή ζωή. Όλα σου αξίζουν και θα τα πάρεις με τον καλύτερο τρόπο. Χαλάρωσε τις αντιστάσεις και μην φοβάσαι να ζήσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επικεντρώνεσαι περισσότερο σε θέματα σπιτιού και προσωπικές υποθέσεις που σχετίζονται με αυτά. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή, αν και κάποια στιγμή θα κολλήσεις σε ζητήματα του παρελθόντος και ίσως δεν μπορέσεις εύκολα να ξεφύγεις, εκτός αν τα αντιμετωπίσεις με διπλωματία και ευελιξία. Οπότε στο χέρι σου είναι τι θα κρατήσεις και τι θα πετάξεις από το μυαλό σου. Μην ξεχνάς ότι οι σκέψεις καθορίζουν τη ζωή και το πώς θέλεις να τη ζήσεις. Ενδεχομένως να σε πιάσει και μια μικρή τεμπελιά ή να σου βγει απίστευτη κούραση γι’ αυτό θα αφήσεις πολλές υποθέσεις σου να λιμνάζουν. Θέματα ομορφιάς, εμφάνισης και καλοπέρασης θα σε απασχολήσουν έντονα.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να θυμάσαι ότι η συνειδητότητα των πράξεων και των σκέψεών σου δεν θα σε αφήσει να ξεφύγεις από τους στόχους σου αλλά και από την καρδιά σου.


ΙΧΘΥΕΣ
Έχεις ένα σκεπτικό και με βάση αυτό χειρίζεσαι όλες σου τις υποθέσεις. Αν τα έχεις όλα καθαρά και ξάστερα μέσα σου, θα έχεις ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα. Πάντως για τις υποθέσεις ενός ακινήτου ή για κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, ακόμα και κληρονομικές, ίσως χρειαστεί να ταξιδεύεις συνέχεια ή να είσαι σε συνεχή μετακίνηση. Φυσικά αυτό δε σε πειράζει γιατί έχεις αντοχές αλλά και την όρεξη να υλοποιήσεις. Η διάθεση για εκπαίδευση και νέες γνώσεις, κυρίως σε θέματα μουσικής ή εικαστικά θα σου κάνει πολύ καλό γιατί θα βρεις μια ενασχόληση που θα σου βγάλει στην επιφάνεια τα καλά σου κομμάτια.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βρίσκεις εύκολα ένα ασφαλές έδαφος για να προχωρήσεις, χωρίς να έχεις προβλήματα και εντάσεις. Αλλά χρειάζεται ό,τι κάνεις να γίνει πολύ γρήγορα και να μην αναβάλλεις τίποτε για αύριο.



Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου