ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Μάθε πριν πας να περάσεις ακόμα μια βαφή όσα δε σου είπε κανείς για τα βαμμένα μαλλιά!


Ο καιρός ανοίγει, η επιδερμίδα σκουραίνει και αυτό δε μπορεί παρά ένα πράγμα να σημαίνει: η αλλαγή στα μαλλιά έρχεται. Όπως κι αν επιλέξεις να τα κάνεις, το σίγουρο είναι πρέπει πριν απλωθεί η βαφή επάνω σου, να ξέρεις κάποια πράγματα. Κάποιες πληροφορίες που κανείς δε μοιράστηκε μαζί σου και ίσως έχεις ακούσει αλλά δεν είσαι και πολύ σίγουρη ότι ισχύουν.....

1. Η ΜΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗΑν κοιτάξεις προσεκτικά φωτογραφίες διάσημων γυναικών που ξεχωρίζουν για την εμφάνιση τους, θα δεις ότι οι περισσότερες δεν έχουν μαλλιά σε μια απόχρωση αλλά περισσότερες. Και αυτό γιατί τα highlights, οι ανταύγειες κλπ, τονίζουν το πρόσωπο και δημιουργούν την οπτική ψευδαίσθηση ότι τα μαλλιά έχουν περισσότερο όγκο και κίνηση.

2. Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ ΠΑΕΙ ΠΑΚΕΤΟ

Η θεραπεία κερατίνης πρέπει να γίνεται ακριβώς μετά το βάψιμο των μαλλιών σου, ώστε να προστατεύσει το χρώμα και να το κάνει να αναδειχθεί καλύτερα.

3. ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

Εννοείται ότι πρέπει να πάρεις ένα σαμπουάν ειδικό για βαμμένα μαλλιά, αλλά αυτό και μόνο δεν πρόκειται να κάνει θαύματα στο κεφάλι σου. Πρέπει επίσης να αγοράσεις και ένα spray για προστασία από τις ακτίνες UV που έχουν το ταλέντο να ξεθωριάζουν το χρώμα σου.

4. ΠΟΤΕ ΛΟΥΣΙΜΟ ΠΡΙΝ

 
Θυμάσαι τότε που πήγες φρεσκολουσμένη στο κομμωτήριο και η βαφή νόμιζες ότι έκαιγε όλο σου το δέρμα; Σίγουρα το θυμάσαι. Δεν πρέπει να πηγαίνεις φρεσκολουσμένη για βάψιμο μαλλιών γιατί το λάδωμα προστατεύει το δέρμα από καψίματα, αλλά επίσης η βαφή στέκεται καλύτερα και δε γλιστράει.

5. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΘΡΕΨΕΙΣ ΒΑΨΤΑ ΜΑΥΡΑ

Το ξανθό χρώμα για να σταθεί ωραία και να είναι επιτυχημένο το αποτέλεσμα, προυποθέτει αδυνάτισμα της τρίχας. Τα πιο σκούρα χρώματα, ουσιαστικά προσθέτουν αντί να αφαιρούν. Το να προσθέτεις χρώμα είναι λιγότερο βλαβερό από το να αφαιρείς.

6. Η ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Είτε είσαι στο κομμωτήριο, είτε στο σπίτι, μην αμελήσεις να απλώσεις λίγη αμμωνία γύρω στο περίγραμμα του προσώπου σου. Με αυτό τον τρόπο δε θα σου μείνει βαφή πάνω στο δέρμα.

7. Η ΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ

Σε αντίθεση με όσα μπορεί να φαντάζεσαι, το να κάνεις τη ρίζα στο σπίτι είναι πολύ εύκολο και σου αφήνει λεφτά στην τσέπη. Τόλμησε το και θα δεις.

8. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΩΝΙΑ

Η αμμωνία μπορεί αν αφυδατώσει εντελώς τα μαλλιά σου  οπότε καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Αν επιλέξεις να τα βάψεις σπίτι, μπορείς να βρεις μια βαφή χωρίς αμμωνία. Επίσης, καλό θα ήταν να αποφύγεις και το οξικό μόλυβδο. Το όνομα του και μόνο δείχνει ότι δεν είναι και πολύ καλή επιλογή για να το βάλεις στο κεφάλι σου.


Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου