ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/7



ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής σχηματίζει ένα εξάγωνο με την Έριδα κι άντε τώρα να ασχοληθείς με τα ψιλολοΐδια και τις λεπτομέρειες! Η υπομονή δεν είναι δα το μεγαλύτερο ......
προσόν σου, η καθυστέρηση σου δίνει στα νεύρα, ευτυχώς όμως που έχεις για κορώνα στο κεφάλι σου τον Μέγα Αλέξανδρο και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Γόρδιος Δεσμός; This? Last year!
Ερωτικά
Οι προτάσεις και οι προκλήσεις διαδέχονται η μια την άλλη κι εσύ μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στην περιπέτεια και κάτι πιο... οικογενειακό. Σε κάθε περίπτωση, μη χολοσκάς με όρκους αιωνιότητας και τέτοια χαζά, αφού –το ξέρεις- γρήγορα θα βαρεθείς.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Μια μάλλον δυσάρεστη είδηση μπορεί να σε αιφνιδιάσει αλλά μην το βάλεις κάτω. Όσο κι αν ο Πλούτωνας σε εκπαιδεύει στα... σκληρά οι αντοχές σου είναι πολύ μεγάλες για να υποκύψεις στην πρώτη ατυχία. Βάλε λοιπόν τα... κέρατα μπροστά και... μάσησε καλά το μάθημα σου: Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου!
Ερωτικά
Επιτέλους φως! Η απόλυτη σχέση που τόσο λαχταρούσες σου κτυπά την πόρτα. Είσαι δικός/η του, είναι δικός σου στον αιώνα των άπαντα. Μα για στάσου... θέλει να μοιραστείτε την περιουσία σου; Με συγχωρείτε, λάθος πόρτα!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Πλούτωνας «σκαλίζει» τα οικονομικά σου κι αν θες πραγματικά να προχωρήσεις μπροστά θα πρέπει να πάρεις γενναίες αποφάσεις. Μηδέν από μηδέν, μηδέν και πάμε γι' άλλες πολιτείες... Και βέβαια, η χειρότερη δυνατή επιλογή σου είναι να επιμείνεις σε σχήματα και προοπτικές που είναι φανερό τοις πάσι ότι έχουν... πεθάνει!
Ερωτικά
Προβληματίζεσαι για το πώς θα διαχειριστείς τις περίπλοκες καταστάσεις στις οποίες έχεις μπλέξει και σκέφτεσαι να καταφύγεις στις γνωστές... μαλαγανιές σου, μα η λύση είναι πολύ πιο απλή: Πες την αλήθεια και στους δύο (τρεις κλπ) και κανείς δεν θα σε πιστέψει. Εσύ όμως θα έχεις ήσυχη την συνείδηση σου...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σίγουρα δεν έχεις πρόβλημα με τα «κλειστά» συστήματα, αφού πιστεύεις ότι όσοι και όσες συμμετέχουν σε αυτά σφραγίζονται από μια κοινή μοίρα και βέβαια έχουν ιδιαίτερα προνόμια σε σχέση με τους «έξω». Ωστόσο σε αυτήν την φάση φαίνεται πως οι παραχωρήσεις που καλείσαι να κάνεις είναι... too much! Εδώ που έφτασαν όμως τα πράγματα ή το παίρνεις ή το αφήνεις. Πλούτωνας είναι αυτός...
Ερωτικά
Δέχεσαι ισχυρές πιέσεις, η αλήθεια είναι με σπουδαία ανταλλάγματα. Ωστόσο το να μπεις σε μια κατάσταση απόλυτου δοσίματος κλείνοντας κάθε πύλη διαφυγής, είναι πάντα ένα θέμα, ιδιαίτερα αν δεν έχουν διασαφηνιστεί οι πραγματικές προθέσεις του άλλου. Κλεισμένος/η σε κλουβί, δε λέει ακόμη κι αν είναι χρυσό.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ωχ, ο Πλούτωνας! Το ξέρω ότι απεχθάνεσαι αυτόν τον τύπο γιατί πιστεύεις ότι το μοναδικό του μέλημα είναι το πώς θα σε ρίξει από τον θρόνο σου. Εσύ είσαι ο Τζεντάι κι αυτός ο Νταρθ Βέρντερ... Πρόκειται ωστόσο περί μεγάλης παρεξήγησης –για να μην πω πλάνης- αφού εκείνο που πραγματικά σου ζητά είναι να ψάξεις λίγο βαθύτερα μήπως και δεις επιτέλους όλους αυτούς που σου σκάβουν το λάκκο και παριστάνουν τους «κολλητούς».
Ερωτικά
Η εύνοια σου είναι συνεχής και αδιάλειπτη. Αν και σήμερα ενδέχεται να τραβήξουν την προσοχή σου άλλες υποθέσεις δεν παύεις να έχεις ένα καλό... αποκούμπι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στον Καρκίνο φωτίζει τις φιλικές σου σχέσεις αλλά εδώ είναι που θα κριθεί η δύναμη και η αξιοπιστία μιας φιλίας. Γιατί όπως λέει κι ο λαός οι φίλοι στην ανάγκη φαίνονται κι όχι στα εύκολα. Αν όμως πρόκειται για μια νέα επαφή, τότε ψάξε προσεκτικά που είναι χωμένος/η και με ποιους διαπλέκεται. Όχι να βάλεις και τον «Δούρειο Ίππο» στο σπίτι σου...
Ερωτικά
Στις σχέσεις δεν μπορείς να τα έχεις όλα, πάντα κάτι χάνεις και κάτι κερδίζεις. Πάρε λοιπόν τις αποφάσεις σου κι αν αποφασίσεις να φύγεις μην κοιτάξεις πίσω σου. Delete!


ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Τι σου έλαχε και σένα βρε φουκαρά... Να προσπαθείς να συνεννοηθείς με πρόσωπα που έχουν πάρει τις αποφάσεις τους και δεν τις αλλάζουν με τίποτα. Ποια δημοκρατία και ποιά διαλεκτική... Μάταιες ελπίδες τέτοιες μην καταδεχτείς, που γράφει κι ο ποιητής. Το καλύτερο που μπορείς να αποκομίσεις από όλα αυτά είναι η συνειδητοποίηση ότι... όλα είναι στημένα!
Ερωτικά
Αν δυσκολεύεσαι να διακόψεις μια σχέση, η μέρα είναι μάλλον ιδανική για να το προσπαθήσεις. Όσον αφορά σε στις νέες γνωριμίες σου... από αλλού το περιμένεις κι από αλλού θα έρθει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μυστήριο, αγωνία, χειραγώγηση, μαυρίλα... Προφανώς βρίσκεσαι στο στοιχείο σου αλλά τα καλύτερα έπονται. Ο Πλούτωνας αποφάσισε να σου κάνει ένα μεγάλο δώρο εξαφανίζοντας από προσώπου γης, ότι ή όποιον σε εμποδίζει να προχωρήσεις. Και μην βιαστείς να βάλεις το χεράκι σου, αφού η δουλειά θα γίνει... από μόνη της!
Ερωτικά
Έχεις τον έλεγχο, τη γοητεία, το χρήμα και επιπλέον την... τύχη με το μέρος σου. Σκανδαλώδης συνδυασμός, δε λέω αλλά σημασία έχεις το πώς θα χρησιμοποιήσεις το πλεονέκτημα σου για να έχεις κάτι περισσότερο από ένα καλό σεξ. Αν δεν «ανοίξεις», θα έχεις χάσει μια ακόμη ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά πέσανε πάνω στα... λεφτά! Κι επειδή ξέρεις κι εσύ πόσο σε καίει το θέμα –πάντα είσαι πρόθυμος να πλουτίσεις- πρόσεξε κακομοίρη μου μην φας το τυράκι του Πλούτωνα και πιαστείς στη φάκα. Πρώτα ψάξε και ύστερα δράσε, για να μην καταλήξεις να τραγουδάς σαν τον Λούκυ Λουκ «είμαι ένας φτωχός και μόνος καουμπόι»!
Ερωτικά
Ο Ουρανός δεν σου αφήνει περιθώρια. Όσο ζητάς ελεύθερες σχέσεις θα πέφτεις πάνω σε μανιακούς της δέσμευσης κι όσο θες να δεσμευτείς θα σου τυχαίνουν οι κατά συνείδηση... αδέσμευτοι. Μύλος δηλαδή αλλά έχει πλάκα...
  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Με τον... κύριο Πλούτωνα έχετε πια γνωριστεί για τα καλά και επισήμως. Πρεσβείες, διαπιστευτήρια, τα κόκκαλα των προγόνων σου... όλα είναι στη θέση τους, οπότε ουδείς λόγος ανησυχίας υπάρχει. Αντίθετα έχεις μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξεις στους άλλους ποιο είναι το αφεντικό κι αν συναντήσεις αντιδράσεις ή σου κάνει μαγκιές αυτός ο Όφις, τη δουλειά σου την ξέρεις: Κλωτσιά και έξω από τον παράδεισο!
Ερωτικά
Νοιώθεις πως ήρθε η στιγμή να αλλάξεις τη ζωή σου και σίγουρα κινείσαι στην σωστή κατεύθυνση. Έτσι κι αλλιώς αν θέλεις να αναβαθμίσεις την προσωπική σου ζωή, πρέπει να ξεκινήσεις από σένα. Ένας καθρέφτης είναι η ζωή και τραβάς πάντα το είδωλο της ψυχής σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Το «τέλος» σε έχει περικυκλώσει και δεν έχεις που να πας. Όμως στους λίγο-πολύ τρελούτσικους, ο Πλούτωνας δεν έχει καμία ισχύ, οπότε μένεις απερίσπαστος να εκστασιάζεσαι από τον χαμό που γίνεται γύρω σου. Πρόσεξε μόνον τα νώτα σου γιατί κυκλοφορούν και... αδελφοί καλικάντζαροι!
Ερωτικά
Οι επιτυχίες συνεχίζονται αλλά από ότι φαίνεται δεν ήρθε ακόμη η ώρα μιας ουσιαστικής δέσμευσης. Αν μάλιστα πάρεις σήμερα μια τέτοια απόφαση είναι βέβαιο ότι θα σου πέσει κάπως βαριά!

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά
Ποίηση, τέχνη, δραματουργία... Ο Ποσειδώνας έχει απλώσει γύρω σου δίχτυ προστασίας και (σχεδόν) τίποτα δεν σε αγγίζει. Σίγουρα όμως θα χρειαστεί να συνδράμεις σε φουκαράδες που δεν έχουν την δική σου τύχη. Μάθημα πρώτον: Εμψύχωση. Μάθημα δεύτερον: Υπέρβαση.
Ερωτικά
Είπαμε ΣΧΕΔΟΝ τίποτα δεν σε αγγίζει. Γιατί στον χώρο των παθών και των ερώτων δεν έχεις καμία ασυλία. Κι αν κρυφογελάς έχοντας κατά νου μόνον τις αμαρτίες που θα κάνεις, θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι κινδυνεύεις να μπλεχτείς «στον ιστό της αράχνης» όπως έλεγε κι ο εκφωνητής του ραδιοφώνου στα τέλη της δεκαετίας του 60. Χειραγώγηση, κατασκοπία, προδοσία... α πα πα!


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου