ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια



Προβλέψεις Εβδομάδας 26 Ιουλίου έως 1η Αυγούστου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ
Έρωτας: O φλογερός Ήλιος στον Λέοντα «φωτίζει» τους έρωτές σου ενώ η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής, εκτός από τη νότα ρομαντισμού που θα δώσει, μιας και τα φεγγάρια του καλοκαιριού.......
είναι εντυπωσιακά και ξεσηκώνουν, θα σε βάλει στη διαδικασία να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να χαρείς με τις παρέες, τους φίλους σου και το ταίρι σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Ναι, μεν, ο Άρης από τον Καρκίνο έχει ολοκληρώσει το ρεσιτάλ επιθετικών όψεων αλλά η διέλευσή του σε αυτό το ζώδιο συνεχίζεται γι' αυτό και δεν σταματούν οι εντάσεις, οι αντιπαραθέσεις, οι ανταγωνιστικές ενέργειες -θεμιτές και αθέμιτες- που θα σε αναστατώνουν. Να προσέχεις γιατί μπορεί να υπάρξουν προβλήματα σε κάποιες συνεργασίες σου, να αναγκαστείς να σηκώσεις τα βάρη της οικογένειάς σου ή να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες απ' όσες αντέχεις στη δουλειά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την ανάδρομη Αφροδίτη στην Παρθένο, ας φροντίσω την υγεία μου και τη διατροφή μου.

ΤΑΥΡΟΣ
Έρωτας: Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στην Παρθένο, τον 5ο ηλιακό σου οίκο που σχετίζεται με τους έρωτές σου. Ο ρομαντισμός είναι στο κόκκινο, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Ωστόσο, κράτα μικρό καλάθι και μην επιλέγεις συντρόφους με τάση να εξαρτάσαι από αυτούς γιατί μπορεί στο τέλος να απογοητευτείς. Είναι πιθανές οι επιστροφές ατόμων του παρελθόντος σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα που σχετίζεται με την καριέρα σου ενώ ο Ερμής βρίσκεται στον ίδιο άξονα. Παράλληλα, ο Άρης από τον Καρκίνο, δημιουργεί κάποιες επικοινωνιακές «ανωμαλίες». Στην καλύτερη περίπτωση, μάλλον θα ρέπεις προς την τεμπελιά, στη χειρότερη δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου ή πρόσθετα επαγγελματικά βάρη. Τελικά, ίσως η καλύτερη λύση να είναι οι διακοπές.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας εστιάσω περισσότερο στις ανάγκες της οικογένειάς μου, ας αφιερώσω χρόνο στους αγαπημένους μου, ας περάσω ευχάριστα μαζί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έρωτας: Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Λέοντα δημιουργούν άριστες συνθήκες για να φλερτάρεις, να παίξεις, να το ρίξεις έξω και να περάσεις καλά. Παράλληλα, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, είναι καλή για τις ερωτικές σου δραστηριότητες καθώς, εκτός των άλλων, θα δίνει μια ευχάριστη, ρομαντική νότα.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Αφροδίτη στην Παρθένο, έστω και ανάδρομη, θα σε βάλει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, τόσο με την οικογένεια όσο και τη δουλειά. Ωστόσο, αν είσαι γεννημένος/η στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου, να προσέχεις γιατί μπορεί να κάνεις λάθη ή να εμπιστευτείς άτομα που δεν είναι αξιόπιστα. Βεβαίως, θέλω να τονίσω ότι η περίοδος είναι καλή για διακοπές, μιας και οι πλανήτες από τον Λέοντα υπόσχονται πολλές καλοκαιρινές χαρές.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στον Καρκίνο, πρέπει να κάνω πιο συνετή διαχείριση των οικονομικών μου και να είμαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσω τυχόν έκτακτα έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έρωτας: Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου, δημιουργεί εντάσεις, ανταγωνιστικές συμπεριφορές και προβλήματα –αποκυήματα εγωισμού και υποκειμενισμού. Καλό θα ήταν να προσέχεις κάθε σου κίνηση και να είσαι πιο διαλλακτικός/η με το ταίρι σου. Επίσης, μην ξεχνάς ότι δεν πρέπει να κάνεις αυτά που δεν θα ήθελες να σου κάνουν.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή την περίοδο οι διακοπές είναι η καλύτερη λύση, όχι μόνο επειδή τις χρειάζεσαι αλλά και επειδή θα αποφύγεις τις τριβές με ανωτέρους, πελάτες και συναδέλφους στη δουλειά. Αλλιώς πρέπει να προσέχεις πολύ όλο το δεκαπενθήμερο γιατί είναι πιθανό να προκύψουν προβλήματα, εντάσεις, παρεξηγήσεις και να βάλουν σε κίνδυνο κάποιες συνεργασίες. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να είναι η δύναμη που θα σε επανασυνδέσει με άτομα και καταστάσεις του παρελθόντος σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Πανσέληνος στον άξονα των οικονομικών μου χρήζει προσοχής, καθώς μπορεί να «σεληνιαστώ» και να παρασυρθώ σε σπατάλες.

ΛΕΩΝ
Έρωτας: Ο Ερμής, ο Ήλιος και ο Δίας βρίσκονται στο ζώδιό σου και ενισχύουν τον μαγνητισμό σου. Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Ήλιος θα φωτίσει τη Σελήνη του Υδροχόου και οι δυο θα σου χαρίσουν μια πολύ όμορφη, μεγάλη και ρομαντική, καλοκαιρινή Πανσέληνο που θα σου δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ερωτική σκηνή, ιδιαίτερα σε εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες, να θυμάσαι ότι τώρα θα πρέπει να παίξεις πιο προσεκτικά γιατί ο Κρόνος από τον Σκορπιό καραδοκεί και επιβραβεύει τις σοβαρές σχέσεις και την ανάληψη ευθυνών.
Καριέρα – Οικονομικά: Μετά από έναν πολύ ζόρικο χειμώνα και δεδομένης της έξαρσης του ρομαντισμού σου, λόγω της Πανσελήνου στον άξονά σου, προτείνω ως καλύτερη επιλογή τις διακοπές. Αν δεν μπορείς να πάρεις την άδειά σου, μην ξεπερνάς τις αντοχές σου γιατί ο Άρης από τον Καρκίνο μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα υγείας ή να δημιουργεί τις συνθήκες για να χάνεις ενέργεια.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να φυλάω τα νώτα μου γιατί δεν αποκλείεται να δεχθώ πισώπλατα χτυπήματα ή να πέσω θύμα αθέμιτου ανταγωνισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έρωτας: Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στην πρώτη μοίρα του ζωδίου σου. Ανάλογα με τον προσωπικό σου χάρτη ή θα φωτίσει τους έρωτές σου και θα σε βάλει στη διαδικασία να φλερτάρεις, να χαρείς, να θυμηθείς τις πρώτες ημέρες του έρωτά σου ή θα σου δημιουργήσει διλήμματα και νεύρα. Από την άλλη, ο Άρης από τον Καρκίνο σε βάζει στην πρίζα να κυνηγάς τις ερωτικές χαρές και να κάνεις αταξίες...
Καριέρα – Οικονομικά: Η καλύτερη επιλογή γι' αυτές τις μέρες είναι οι διακοπές. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, να θυμάσαι ότι θα κουραστείς πολύ ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις λάθη λόγω έρωτα ή αμέλειας. Η Πανσέληνος που επηρεάζει τον άξονα της καθημερινής εργασίας σου, μάλλον σε εξωθεί στο να βρίσκεσαι εκτός υπηρεσίας και να χαίρεσαι το φως της σε κάποιο θέρετρο...
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω θέματα υγείας γιατί μπορεί να βγουν στην επιφάνεια τώρα. Επίσης, ας φυλάω τα νώτα μου από τα κουτσομπολιά που μπορεί να γίνουν σε βάρος μου.

ΖΥΓΟΣ
Έρωτας: Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου που σχετίζεται με τους έρωτές σου. Φαίνεται ότι θα χαρίσει το φως της, όχι μόνο στις καλοκαιρινές βραδιές, αλλά και στους έρωτες, τα φλερτ και τις σχέσεις σου. Από τον προσωπικό σου χάρτη εξαρτώνται οι εξελίξεις καθώς υπάρχει και ο Άρης στον Καρκίνο που σε βάζει στη διαδικασία να έχεις λυμένο το ζωνάρι σου για καβγά και σε εξωθεί σε λάθη.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο ζωδιακός σου σταυρός βάλλεται από τις γνωστές σκληρές όψεις που και αυτή την εβδομάδα ενισχύει ο Άρης από τον Καρκίνο. Αν δεν μπορείς να πάρεις την άδειά σου και να δραπετεύσεις σε άλλη γη, άλλα μέρη που είναι σαφέστατα η καλύτερη επιλογή, να προσέχεις κάθε σου κίνηση και να είσαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις ανταγωνιστικές συμπεριφορές και εντάσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν παραμείνω στην έδρα μου, ας αξιοποιήσω την περίοδο για να οργανώσω τις συμμαχίες μου, να ενταχθώ σε ομάδες, να δράσω μέσα σε συγκεκριμένους χώρους, σωματεία, συνεταιρισμούς, κλπ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έρωτας: Ο Άρης από τον Καρκίνο, θέση από την οποία «δουλεύει» καλύτερα παρασκηνιακά ή έστω πιο διακριτικά, ναι μεν κάνει «αταξίες» αλλά εσύ μάλλον το χαίρεσαι. Από την άλλη, η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στην πρώτη μοίρα της Παρθένου και αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν αναιρεί κάτι καλό, μάλλον θα σε ευνοήσει. Οι μέρες είναι ευνοϊκές για να ενσωματωθείς σε παρέες, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες ή να βρεις ερωτικά ενδιαφέροντα σε κάποιο ταξίδι ή κάποιος έρωτας που τώρα είναι «φίλος/η», θα ξαναγίνει έρωτας...
Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα που επηρεάζει την καριέρα και την οικογένεια ενώ ο Λέοντας, το ζώδιο της καριέρας σου, φιλοξενεί, εκτός από τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Δία. Αν δεν πάρεις τις διακοπές σου, θα μπορέσεις να προωθήσεις κάποιες υποθέσεις σου ενώ δεν αποκλείονται οι ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν από εκεί που δεν το περιμένεις. Αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, πρέπει να κάνεις πολύ ασφαλείς επιλογές με συγκρότηση και διάθεση να δουλέψεις σκληρά για να τις υποστηρίξεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στον Καρκίνο, θα πρέπει να προσέχω κάθε λεπτομέρεια, όταν ταξιδεύω γιατί δεν αποκλείεται να συμβούν αναποδιές που να με ταλαιπωρήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έρωτας: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται το μεσημέρι της Παρασκευής στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου, καθώς σε εξωθεί στο να συνδυάσεις ταξίδια και μετακινήσεις με καλοκαιρινά παιχνίδια, φλερτ, διασκέδαση. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν δεν συμβεί τίποτε ιδιαίτερο, με κάποιον τρόπο θα επιβεβαιωθείς και θα περάσεις καλά γι' αυτό συστήνω διακοπές και ξεκούραση.
Καριέρα – Οικονομικά: Αν παραμείνεις στην έδρα σου (που δεν το συστήνω), θα σε απασχολούν οι οικονομικές σου υποθέσεις που σχετίζονται με δημόσιο, τράπεζες, κληρονομικά, ασφάλειες, διατροφές. Αν δεν υπάρχει κάποια πολύ επείγουσα εκκρεμότητα, θα ήταν προτιμότερο να μην κάνεις διακανονισμούς αυτή την περίοδο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την ανάδρομη Αφροδίτη στην Παρθένο δεν αποκλείεται να επανέλθει στο προσκήνιο κάποια επαγγελματική υπόθεση του παρελθόντος. Αν υπάρξει κάποια ευκαιρία, ας την σκεφτώ πολύ κι ας εξετάσω διεξοδικά τις παραμέτρους της γιατί μπορεί να πάρω λάθος αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έρωτας: Με τον Άρη στον Καρκίνο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, οι πιθανότητες είναι πολλές για εντάσεις, ανταγωνιστικές συμπεριφορές και παρεξηγήσεις που, ωστόσο, θα συνοδεύονται από πάθη και έντονη σεξουαλικότητα. Εννοείται ότι επιβάλλεται να κάνεις έρωτα και όχι πόλεμο. Η πρόκληση που αντιμετωπίζεις είναι να αποφύγεις τον πόλεμο, όταν απομακρυνθείς από την κρεβατοκάμαρα...
Καριέρα – Οικονομικά: Με την Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, ο οποίος συνδέεται με τα οικονομικά σου, θα πρέπει να κάνεις μια πιο προσεκτική και «σφιχτή» οικονομική διαχείριση, να μην παρασυρθείς από τους πειρασμούς των εκπτώσεων για να είσαι σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσεις έκτακτα έξοδα, αν προκύψουν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη που κινείται ανάδρομα στην Παρθένο, θα με βάλει στη διαδικασία να απολαμβάνω τη διασκέδαση, τη χαρά, τα ταξίδια, τα φλερτ. Ίσως κάνω κάποιες λάθος επιλογές ή θελήσω να γυρίσω στο παρελθόν μου αλλά θα το ευχαριστηθώ και πάλι...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έρωτας: Ένα μεγάλο, υπέροχο, ρομαντικό, καλοκαιρινό φεγγάρι θα λάμψει αυτή την εβδομάδα. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου πραγματοποιείται το μεσημέρι της Παρασκευής και δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό για να στήσεις το ερωτικό σου παιχνίδι και να πάρεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το πρόγραμμα αυτών των ημερών που ανεπιφύλακτα συστήνω για διακοπές, περιλαμβάνει φλερτ, διασκέδαση, χαρές, έρωτες, επιβεβαιώσεις, καινούργιες σχέσεις, ανανεώσεις όρκων, κλπ, ανάλογα με τον προσωπικό σου χάρτη.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη στο περιβάλλον της καθημερινότητάς σου, της δουλειάς, της υγείας σου, οι διακοπές είναι μια καλή λύση για να αποφύγεις τις εντάσεις, την κούραση, την απώλεια ενέργειας. Αν δεν μπορείς να αποδράσεις, φροντίστε να μην αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες από αυτές που είσαι σε θέση να διεκπεραιώσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να ξεκουράζομαι, να μην εξαντλώ τα όρια της αντοχής μου, να τρέφομαι πιο υγιεινά και -το σημαντικότερο- να εξαλείψω το άγχος μου.

ΙΧΘΥΕΣ
Έρωτας: Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στην πρώτη μοίρα της Παρθένου, του ζωδίου που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου. Μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να φλερτάρεις, να αναπολήσεις το παρελθόν σου ή μπορεί να σε ξαναθυμηθεί κάποιο άτομο από τα παλιά και να επιστρέψει, διεκδικώντας χώρο στην καρδιά σου. Η Αφροδίτη επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Παράλληλα, ο Άρης από τον Καρκίνο ανεβάζει τη λίμπιντό σου και σας βάζει στο παιχνίδι, στην περιπέτεια, στο να αποζητάς την ικανοποίηση των παθών σου...
Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι αυτή η περίοδος δεν ενδείκνυται για δουλειές, καθώς τα μυαλά σου βρίσκονται στα μπαράκια, στις παραλίες, στους έρωτες. Επαγγελματικά κερδισμένος/η είσαι εσύ που έχεις καλλιτεχνικά ταλέντα και τα εκφράζεις μέσω της δουλειάς σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου έχει μια δημιουργική χροιά που μπορείς να αξιοποιήσεις για να προωθήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να μην πάρω αποφάσεις για τα ερωτικά μου αυτό το δεκαπενθήμερο γιατί μπορεί να κάνω κάποιο λάθος..

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου