ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/7



ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης έχει κέφια κι εσύ καλείσαι να δώσεις μια σειρά από μάχες, άλλοτε νικηφόρες κι άλλοτε όχι! Το σπίτι και η οικογένειά σου είναι το βασικό πεδίο δράσης κι ίσως είναι μια ευκαιρία να προχωρήσεις σε τεχνικές εργασίες, ώστε να διοχετεύσεις......
δημιουργικά την πλεονάζουσα ενέργεια. Η γυμναστική, τα σπορ και το σεξ είναι τρεις ακόμη επιλογές που μπορεί να βοηθήσουν.
Ερωτικά
Ο Ήλιος στον Λέοντα «φωτίζει» ακόμη περισσότερο την προσωπική σου ζωή κι ίσως έφτασε η στιγμή να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά τις προοπτικές μιας πιο «επίσημης» δέσμευσης.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο Ζυγό σε ωθεί να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία και την διατροφή σου, ενώ παράλληλα προμηνύει ένα κλίμα αστάθειας στην δουλειά σου, όπου καλείσαι να διαπραγματευτείς δικαιώματα και υποχρεώσεις. Ακόμη, η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα ορίζει την έναρξη ενός κύκλου θετικών εξελίξεων σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια σου.
Ερωτικά
Όσο περνούν οι ημέρες η διάθεσή σου γίνεται όλο και πιο «χαλαρή», με αποτέλεσμα να περνάς καλύτερα! Ωστόσο η ώρα των μεγάλων αποφάσεων δεν έφτασε ακόμη, δώσε λοιπόν περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Κάποιες έντονες διαφωνίες για οικονομικά θέματα απειλούν να ταράξουν την ηρεμία σου, πολύ περισσότερο που φαίνεται να εμπλέκονται άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Όσο για τις οικονομικές σου επιδόσεις, σίγουρα μπορείς να κυνηγήσεις κάτι μεγάλο αλλά παράλληλα θα πρέπει να έχεις τον νου σου στα διάφορα «αρπακτικά» που σε περιτριγυρίζουν!
Ερωτικά
Η Σελήνη στον Ζυγό στρέφει την προσοχή σου στις ανάγκες των ανθρώπων που αγαπάς, ωστόσο συναισθηματικά η κατάσταση είναι μάλλον ασταθής! Μην βιαστείς λοιπόν να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε φέρνει μπροστά σε ενδιαφέρουσες προκλήσεις αλλά παράλληλα συμβάλλει και σε διαφωνίες ή εντάσεις, που μπορεί να... ξεφύγουν από τα συνήθη πλαίσια. Στο πρόγραμμα είναι και κάποιες «ενοχλητικές» ανατροπές είτε στη δουλειά σου, είτε στο κοινωνικό σου status κι όλα αυτά βέβαια συνηγορούν σε ένα και μόνο πράγμα: Να είσαι μάχιμος/η και έτοιμος/η για όλα!
Ερωτικά
Ο Κρόνος εξακολουθεί να δεσπόζει στον τομέα των ερωτικών σου, αντί όμως να αναλώνεσαι σε ασκήσεις μαζοχισμού, άρπαξε την ευκαιρία για να βάλεις τα όρια σου όπου χρειάζεται.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου αναδεικνύει τα προσόντα αλλά και τις αδυναμίες σου. Σε αυτήν την φάση πάντως μπορείς να δρομολογήσεις μια συνεργασία που θα σε ωφελήσει ή να επισφραγίσεις μια συμφωνία με ενδιαφέρουσες προοπτικές. Παράλληλα, η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό αναμένεται να συμβάλλει σε περισσότερες μετακινήσεις αλλά και επαφές για διάφορα ζητήματα.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη «μεταφράζει» τον έρωτα σε προσφορά και δεν αποκλείεται να λάβεις ένα δώρο από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Φυσικά μπορείς να πράξεις κι εσύ αναλόγως, εξασκώντας την γενναιοδωρία σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Άρης ανεβάζει την αδρεναλίνη σου στα ύψη και σε καλεί να δώσεις μάχες, είτε για να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου και τα οικονομικά συμφέροντα σου, είτε για να διευθετήσεις παρεξηγήσεις και εντάσεις μεταξύ φίλων. Ανεξάρτητα όμως από όλα αυτά φαίνεται πως βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας σημαντικής επαγγελματικής συμφωνίας και δεν θα έπρεπε να αφήσεις να χαθεί μια τέτοια ευκαιρία.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε ραίνει με αγάπες και λουλούδια αλλά για την ώρα δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάτι πραγματικά αξιόλογο. Κράτα λοιπόν τις φιλοφρονήσεις και τα φλερτ, χωρίς όμως να «δέσεις» τίποτα.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε χρίζει πρωταγωνιστή στις εξελίξεις αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα για καλό! Όλα πέφτουν επάνω σου κι αν δεν επιδείξεις ετοιμότητα και σωστά αντανακλαστικά θα βρεθείς εν μέσω... τρικυμίας! Από την άλλη πλευρά όμως σε κάθε περίπτωση μπορείς να ξεδιπλώσεις τις συνθετικές σου ικανότητες, επιτυγχάνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους.
Ερωτικά
Η διάθεσή σου είναι κυμαινόμενη και αν θέλεις να διασφαλίσεις την αξιοπιστία σου και να αποφύγεις τα «ήξεις-αφήξεις», είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με τις σχέσεις των άλλων, όπου ο διαμεσολαβητικός σου ρόλος θα φέρει αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης σε θέλει ετοιμοπόλεμο απέναντι σε τεχνικά προβλήματα, νομικές διεκδικήσεις αλλά και οτιδήποτε αφορά στις εργασιακές σου σχέσεις. Σε αυτήν την φάση, η αποφυγή μιας κατά μέτωπο σύγκρουσης δείχνει δύσκολη, με δεδομένο όμως το ότι από στρατηγική πας καλά, σίγουρα μπορείς να διαλέξεις να δώσεις την μάχη σου σε ένα πεδίο που είναι πιο προνομιακό για σένα.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο διευρύνει τις συμπάθειές σου αλλά από αυτό το σημείο μέχρι κάτι πραγματικά πιο ουσιαστικό υπάρχει μεγάλη απόσταση. Εσύ πάντως δεν χάνεις τίποτα να πάρεις το μπλοκάκι σου και να σημειώνεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό διευρύνει την κοινωνικότητα σου και σε φέρνει σε επαφή με άτομα ποικίλων προδιαγραφών και... προθέσεων! Παράλληλα μπορεί να ζητηθεί η βοήθεια σου σε κάτι που απασχολήσει έναν φίλο ή φίλη. Κατά τα άλλα, στα επαγγελματικά, ο Άρης διεγείρει το επιχειρηματικό σου ένστικτο, ωθώντας σε να ρισκάρεις υπέρ το δέον, έχοντας όμως αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας.
Ερωτικά
Η ημέρα δεν προσφέρεται για κάτι ήσυχο ή σταθερό, αντίθετα ενισχύει τις «περιπετειώδεις» τάσεις σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να δοκιμάσεις μια μάλλον δυσάρεστη έκπληξη.
  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Άρης και ο Ουρανός σε «βομβαρδίζουν» με δύσκολες, όσο και σπάνιες υποθέσεις που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς. Οι οργανωτικές και διοικητικές σου ικανότητες δοκιμάζονται σκληρά αλλά σίγουρα έχεις όλα τα περιθώρια για να πετύχεις το καλύτερο, δυνατό, αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να εξαντλήσεις την στρατηγική σου και τις διαπραγματευτικές σου αρετές.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με την δουλειά σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να βρεθείς προ απροόπτου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα προάγει τις συνεργασίες σου και προετοιμάζει το έδαφος για μια πολύ σημαντική πρόταση ή συμφωνία. Παράλληλα, έχεις την ευκαιρία είτε να αναδειχθείς, είτε να προωθήσεις το έργο σου, βρίσκοντας τις κατάλληλες «επαφές». Να θυμάσαι ότι τα μάτια όλων είναι στραμμένα επάνω σου, οπότε κάθε τι σωστό ή λάθος που θα κάνεις, θα μετρήσει εις διπλούν!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε θέλει πιο ορεξάτο/η στον σεξουαλικό τομέα και με δεδομένο ότι αυτήν την περίοδο δεν σου λείπουν οι ευκαιρίες, μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές είτε με τον άνθρωπο σου, είτε με μια νέα γνωριμία.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά
Τόσο ο Άρης όσο και ο Ουρανό συνηγορούν σε σημαντικές «αναταράξεις», είτε στα οικονομικά σου, είτε στις σχέσεις σου αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξεις τακτική και να εκτεθείς σε εντάσεις, που δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα. Αντιμετώπισε τις προκλήσεις με τον δικό σου γνωστό τρόπο, είτε δηλαδή υπερβαίνοντας τις, είτε διαφεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση!
Ερωτικά
Μπορεί η Αφροδίτη να θέλει να σε ρίξει σε μια αγκαλιά αλλά ο Άρης «επιμένει» πως πρόκειται για κάτι προσωρινό. Ζήσε λοιπόν το σήμερα και μην παρασύρεσαι (ακόμη) από μεγάλες προσδοκίες.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου