ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Φτιάξε χρωματιστά βαζάκια από γυάλινα μπουκάλια!

Φτιάξε χρωματιστά βαζάκια από γυάλινα μπουκάλια

Αν στοιχεία του ωροσκόπου σου δεν σε αφήνουν σε ησυχία και σε αναγκάζουν συνέχεια να αλλάζεις την διακόσμηση στο σπίτι σου για να μην κουράζεται το μάτι σου τότε ......
μπορείς πολύ εύκολα τα βάψεις τα μικρά γυάλινα μπουκάλια που έχεις και να φτιάξεις υπέροχα χρωματιστά βαζάκια σε ότι αποχρώσεις θέλεις και με ότι χρωματικούς συνδυασμούς σου κάνει κέφι για να ανανεώσεις το χώρο σου και να ηρεμήσεις.
Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μπογιά νερού για γυαλί, μια πλαστική σύριγγα, κι ένα μπολ!
Ρίξε μέσα στο μπολ τη μπογιά που έχεις διαλέξει. Αν θέλεις να κάνεις μίξη για να βγει ένα ιδιαίτερο χρώμα ανακάτεψε καλά τις μπογιές για να ενωθούν. Πάρε χρώμα με τη σύριγγα και άδειασε την μέσα στο μπουκάλι.
Tip: Μπορείς να ρίξεις και δυο διαφορετικά χρώματα μαζί, χωρίς να τα ανακατέψεις, κι έτσι θα φτιάξεις ένα βαζάκι με νερά και πολύχρωμο!
Αφού αδειάσει η σύριγγα κούνησε το μπουκάλι, με προσοχή για να μη στάξει χρώμα, μέχρι το εσωτερικό του να καλυφθεί τελείως.
Φτιάξε χρωματιστά βαζάκια από γυάλινα μπουκάλια
Μόλις τελειώσεις γύρνα το μπουκάλι ανάποδα σε μια λεκάνη και άφησε το μέχρι να στεγνώσει και να χυθεί η μπογιά που περισσεύει. Και μην ανησυχείς, η μπογιά που θα πάρεις θα έχει βάση το νερό οπότε η λεκάνη θα καθαρίσει με ένα απλό πλύσιμο.
Φτιάξε χρωματιστά βαζάκια από γυάλινα μπουκάλια
Όταν βγάλουν την μπογιά τους και τα γυρίσεις ανάποδα καθάρισε τα κομμάτια χρώματος που θα έχουν δημιουργηθεί στο στόμιο και άφησε τα βαζάκια να στεγνώσουν καλά για 2-3 μέρες.
Extra Tip: Καλό θα ήταν να μη ρίξεις νερό μέσα στα βαζάκια για να βάλεις λουλούδια αλλά να χρησιμοποιήσεις ένα μικρό πλαστικό δοχείο που θα γεμίζεις με νερό, το οποίο τοποθετείται εύκολα μέσα στο βάζο, και θα βρεις στα καταστήματα με είδη σχεδίου.
Φτιάξε χρωματιστά βαζάκια από γυάλινα μπουκάλια
Τα βαζάκια είναι έτοιμα για να μπουν κάπου που θα βγάζουν μάτι και να τα καμαρώνεις εσύ και οι καλεσμένοι σου!
Φτιάξε χρωματιστά βαζάκια από γυάλινα μπουκάλια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου